Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Meni je istekao danas godinu dana free mega plan.
Nasao sam u opcijama 3 meseca besplatan.
Aktivirao dobio poruku i to je to.
Ne znam kako i zasto to rade al hvala im🤣🤣
Doduse slabo sam koristio karticu zbog Globaltelovih godinu dana za dz pa mozda je i zbog toga...

Ja danas idem da rotiram brojeve izmedju A1 i Yettela,hocu 6 meseci mega plana,inace mega plan od 1 godine mi istice za 3 dana.

Pokrenuo procese prebacivanja broja,sada cekam 2-3 dana da se realizuju.
A1 mi poslao ponudu na 70% prvih 20 meseci.
I imao sam jedan propusteni poziv,mislim da je isto od njih.

to je u
Doduse slabo sam koristio karticu zbog Globaltelovih godinu dana za dz pa mozda je i zbog toga...
u opcijama aplikacije?

Jes malo zavuceno al da se naci

Imam Yettel prepaid karticu sa dosta interneta. Dobio sam od sestre ruter Huawei B 311-211. Ona mi je dala šifru za WiFi i radi bez problema. Međutim, meni bi bila potrebna šifra i za upravljanjem ruterom (adresa 192.168.8.1.). Ona je zaboravila tu šifru, izgubila je papirić kada ga je nosila u servis. Kada odem i kliknem "Zaboravili ste lozinku?", izlazi mi obaveštenje da resetujem uređaj, ali ne znam kako da ga resetujem.
Unapred hvala na svakom odgovoru.

Nema nazad neka rupica damozes iglu da gurnes pa resetujes?

Nema nazad neka rupica damozes iglu da gurnes pa resetujes?
Ima rupica ispod koje piše Reset. Sad ne znam da li to radim iglicom ili spajalicom.
Mora li ruter biti uključen u struju?
Da li mora i SIM kartica biti u ruteru, strah me da mi se ne pobrišu poruke i imenik sa nje?
I da li posle Reseta ponovo idem na onu adresu 192... da postavim novo ime modema i novu šifru?
Pozdrav i unapred hvala.

Mozes i iglom i spajalicom.
Da.
Ne.
Da.

Zdravo. Pitanje za A1... Da li je moguće kupiti fizičku esim prepaid karticu u poslovnici, i da li se broj može registrovati na licu mesta bez telefona? Pošto telefon za koji mi treba kartica stiže sl. nedelje a karticu bih da imam spremnu unapred...

Hvata.

Esim je fizicki u telefonu kao cip, dobijes QR kod preko kojeg aktiviras broj

Dakle sveukupno onaj ko pristane plaća 9 punih mesečnih pretplata (18 polovina) za 24 meseca.

To je popust od 62,5% u odnosu na punu cenu tokom cela 24 meseca.

Променили су понуду за останак у А1 мрежи након захтева за пребачај(12м бесплатан Мега план) у Мтс.

I ja sam juče dobio ovu ponudu (isto Mega godinu dana)...

Nažalost ugovor je dobio MTS sa 15 meseci po 1 din i 9 meseci po punoj ceni zbog problema sa A1 mrežom.
Uzmem da proverim kako radi telefon sa A1 brojem i primetim da telefon često gubi signal prilikom razgovora (kod kuće). Moji to nisu primetili tokom godinu dana...

Na kraju sam proverio kakav je signal i na koje bazne stanice se kači. Dovoljno je da kažem da je u toku dana 60% vremena bio na 2G i 40% na LTE.

Šteta - A1 ima definitivno bolju ponudu...

Pre sat vremena mi je istekao promotivni period za besplatni Mesečni plan (tačno u ponoć).
Proverih u aplikaciji, u delu Moj broj, pa onda Dodaci... i pojavilo se i meni 90 dana besplatnog Mega plana.

Pre sat vremena mi je istekao promotivni period za besplatni Mesečni plan (tačno u ponoć).
Proverih u aplikaciji, u delu Moj broj, pa onda Dodaci... i pojavilo se i meni 90 dana besplatnog Mega plana.

Само пази да ти не истекне кредит јер са уплатом након тога се не продужава та нова промоција од 90дана као што је важило за промо 12месеци. Након разговора са корисничком службом рекли су да ни са закаснелом уплатом кредита од једног дана не могу (неће) да реактивирају промоцију…

Vidite li neki dublji smisao u ovome? Ako nisu nekoga dovoljno animirali za dvanaest meseci, zašto misle da su dodatna tri korisna? Meni pada na pamet da je cilj zadržavanje korisnika do kraja godine, što bi moglo biti zbog statistike i/ili puštanja 5G mreže u rad. Neka kalkulacija svakako postoji.

• Like
Reagovanja: uji
Само пази да ти не истекне кредит јер са уплатом након тога се не продужава та нова промоција од 90дана као што је важило за промо 12месеци. Након разговора са корисничком службом рекли су да ни са закаснелом уплатом кредита од једног дана не могу (неће) да реактивирају промоцију…
Hvala na brizi, ali kredit mi ističe početkom novembra, vodim ja računa o tome.
Nadam se da će svi korisnici dobiti ovu promociju.

Vidite li neki dublji smisao u ovome? Ako nisu nekoga dovoljno animirali za dvanaest meseci, zašto misle da su dodatna tri korisna? Meni pada na pamet da je cilj zadržavanje korisnika do kraja godine, što bi moglo biti zbog statistike i/ili puštanja 5G mreže u rad. Neka kalkulacija svakako postoji.
Može biti, a i lako se brojevi izvuku pa prebace u Globaltel za 200GB uz uplaćen Freepaid. Dokle god u A1 budu davali grejs period, meni je ok, ostaće više kredita da se uplati još neka promocija pre vađenja brojeva.

Dakle sveukupno onaj ko pristane plaća 9 punih mesečnih pretplata (18 polovina) za 24 meseca.

To je popust od 62,5% u odnosu na punu cenu tokom cela 24 meseca.
Prvobitna ponuda je bila privih 20 meseci po dinar zadnja 4 puna crna. Ja sam pratio tj zanimao me NeoSurf on je ispadao tako mesecn 771 dunar. A po novoj ponudi 6 meseci po dinar i 18 po 50% NeoSurf izlazi 693din mesecno.
Znaci pojacali su ponudu ko ima besplatan mega plan. Jer polako odlaze ljudi (ja sam medju njima bilo je NeoSurf po 771 ili SokoLite po 912,nijanse su odlucivale) ali sam dosta ljudi ptebacio u A1 (20-tak) na besplatan mega plan i sad je dilena gde i sta uzeti.
@rovello

Dublji smisao ima na pretek , ide kraj godine imas lepu brojku korisnika kome istice plan a mogu da odu (Mts-15 meseci po dinar). Zasto ne zadrzati te korisnike ide kraj godine i statistika je vazna, a cele godine A1 belezi porast korisnika iz kvatala u kvartal.
A ide 5g mreza to reklamitati kao revoluciju u mibilnoj telefoniji za sve korisnike.
I najvaznije tihi rat sa Mts-som se nastavlja nema predaje , nema primirja i nema rukovanja.
Uzeli su zalet , sire se u svim segmentima polako ali sigurno, tv net i mobilna telefonija. Znam ljude koji uzeli optiku i tek ce da uzimaju ksd im istekne UO. Uopste nisu mali novci u pitanju.
A najvaznije nama korisnicima jos malo blagodeti i povoljnih paketa i dalje. 😁

Ja se izvinjavam na pitanju ako ga mozda je bilo.
Da li A1 za redovnu obnovu plana daje sisarke ili ipak nesto?
Sta je pametno kod redovne obnove planova?

Bio sam 4 dana u Budimesti, A1 roming je radio perfektno (dodatak od 5 GB sam aktivirao). Pored opustenog koriscenja neta (chrome, navigacija, video pozivi) uspeo sam da potrosim 1.5 GB. Zadovoljan sam prilicno...

Pre nekih sat vremena aktivirao sam ovu ponudu 90 dana besplatno.
Vidim da mnogi raspravljaju o ovom A1 potezu. Sigurno žele da zadrže korisnike i 15 meseci besplatnog Mega plana je sasvim ok i korektno od njih. Moja predviđanja su da će nakon ovih 90 dana da nam ponude Mega plan po nižoj ceni. Paradoks je da bolje prolaze korisnici koji su preneli broj nego domaći A1 korisnici.

Имам 3 броја у А1 са мега планом, практично само 1 користим, али се накупило кредита да ћу и након 12м моћи да користим још пар месеци.
Колико дуго стоји та опција и додатна 3 месеца Мега плана?

Vaučer sa QR kodom dobijaš u kutiji ako si na to mislio

Nisam siguran da li sam razumeo... Verovatno nisam ni najbolje postavio pitanje... Je l' može da se kupi esim prepaid broj (vaučer) na licu mesta, dakle na trafici ili u poslovnici, ili imaju samo standardne SIM kartice pa se onda menjaju za eSIM?

Nazad
Vrh Dno