Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Da, ocene su inače baš ogledalo kvaliteta. 🤣

Pa meni bogami lepo služe pri izboru, tj odbacivanju šta neću da gledam. Ne kažem da je ocena/kvalitet bukvalno 1/1, ali u većini slučajeva mi se lepo poklopi, pa iz tog razloga obraćam pažnju na njih. Naravno, ukusi su različiti, pa ima ljudi kojima je najbolje ocenjena serija/film bezveze i to je ok.

Sto se mene tice, uglavnom preskačem serije sa ocenom ispod 7.5, a kad vidim da je ispod 7, to mi dodje kao da je film sa ocenom ispod 5.

@msawko Ja sam u toj seriji više bio fan Lucy Liu i Portia de Rossi.
A Lucy generalno 😍 (naročito u filmu Lucky Number Slevin je preslatka).

Tek sada su mi pali u ruke sva 4 serijala :

Zadnji je po malo razvodnjei i predvidljiv, ali tolko sam našao "slučajnih poklapanja" sa situacijom u jednoj zemlji na brdovitom balkanu da mi je bilo jako zanimljiv i aktuelan sadržaj.

Ovo oblizivanje u Crnoj Svadbi 2 me suviše podseća na predsednika😂
Ali mnogo jak krindž.

Završio Task, i pored opravdanih zamerki iznad u spojeru, ovo je najbolja krimi serija koju sam odgledao posle True Detective S01. Čak i ima taj socijalni momenat, iako u suštini nije misterija i koncepcijski se razlikuje.

Task za današnje standarde je odlična mini-serija. Zbog ovakvih serija je HBO i dalje broj 1. Vrlo kvalitetno u svim segmentima.

Postavljen prevod za petu epizodu pete sezone serije “Rage”.

IMG_4892.jpeg

Uživajte!

Task... rupa do rupe, klise do klisea, razvucena, scenario ubi boze... Ocena nategnuta 5.

Ja sam poceo da gledam prvu epizodu i prekinuo na pola. Nemam nameru da se vracam na tu seriju.

Pišite o serijama odgledanim u celosti.

Shield bilo je još nekih, mislim da je i Nip Tuck bio njihov ali kmto je limunada

Složićemo se da se ne slažemo. Osim Amerikanaca i Justified, ja ne znam ništa drugo da valja od njih. A HBO, odličnih i vrhunskih serija koliko hoćeš.
The Bear, Fargo, Atlanta, Shogun...

Navedi mi 2 dobre serije koje je HBO napravio posle Succession. A kamo li odlične.

@emaremare Moj prethodni komentar se odnosio na "i dalje broj 1" konstataciju. Dakle na to šta je HBO izbacio "nekoliko godina" ( recimo do 5-6 godina u nazad) u nazad a šta FX i prosečan kvalitet serija kod jednih vs kod drugih.

Naravno da ako gledamo "lifetime achievement" da je HBO ubedljivo najbolji i da lagano u top 10 serija svih vremene može da se stavi 7-8 HBO serija.
Ali objektivno HBO je krenuo ozbiljno da propada od momenta kad ih je kupio AT&T i po meni Succession je poslednji izdanak starog HBO. Posle toga HBO produkcija sve više klizi na dole ka Netflix nivou "kvaliteta".

I HBO već duži vremenski period nije mesto gde neobične ideje i serije mogu da dobiju priliku, a kamo li da finansiraju 2-3 sezone nečega što skoro pa niko ne gleda što su nekad u prošlosti radili redovno.

Poslednja izmena:
Za vikend cu odgledati ovo, deluje ok.
Završio danas. Posle poprilično dobre prve, usledile su epizode gde je uglavnom fokus bio na žrtvama Džona Gejsija. Obzirom o kakvoj se ličnosti radi, mogli su komotno da naprave dve sezone sa po 10 epizoda a oni su sklepali sve u 8 epizoda. Od mene 6.5/10.

South Park baš smara...bilo zanimljivo prvih par epizoda sa Trumpom sad već prelazi u dosadu.
Mnogo bolje su epizode bile kad su klinci bili u fokusu.
Ovo sad mi liči na right wing christian woke s*a*e

King of Tulsa S02 skroz OK. Krenuo S03E01 au koliko su Stalone i Margaret ispeglani dal je botox šta li je kao da su iz muzeja u Jagodini.

Krenuo Slow Horses 5. sezonu, 1 epizoda mislim da mi je najlošija iz celog serijala. Preko 50 puta fuck, kad tako krene ode sve dodjavola. Jesu i pre psovali dosta ali ovo je previše. Nadam se da će da se radnja opravi do kraja sezone.

Ja sam skoro odgledao sve serije i sve filmove koji su snimljeni po ovom delu. Jednu za drugom kako su izlazile odnosno izlazili.

Nazad
Vrh Dno