Jel to znači da nisi nikad gledao Ally McBeal? 😱Sto se mene tice, uglavnom preskačem serije sa ocenom ispod 7.5, a kad vidim da je ispod 7, to mi dodje kao da je film sa ocenom ispod 5.
Ja sam Calistine nogice.Jel to znači da nisi nikad gledao Ally McBeal? 😱
Hahahaha, pa sporadično u prolazu pre 300 godina na TVu, ali to je bilo mnogo pre imdba i moje ustanovljene prakse sa ocenama 😀Jel to znači da nisi nikad gledao Ally McBeal? 😱
Apsolutno ne. Posebno ako, kao ja, volis istorijske serije, filmove, sa malim dodatkom magije, krvi i dobrog fajta. Gluma je skroz ok.Po oceni mi više deluje kao lagano zaobilaženje 😄
Nije. FX već godinama pravi u proseku kvalitetnije serije od HBO.Zbog ovakvih serija je HBO i dalje broj 1.
Za vikend cu odgledati ovo, deluje ok.Mini serija o Džonu Vejn Gejsiju (jedan od najozloglašenijih serijskih ubica na tlu SAD-a).![]()
Devil in Disguise: John Wayne Gacy (TV Mini Series 2025) ⭐ 7.8 | Crime, Drama, Horror
7h 34m | TV-MAwww.imdb.com
Početak obećava, rano za bilo kakav sud.
Peacock produkcija, dostupno svih 8 epizoda.
Složićemo se da se ne slažemo. Osim Amerikanaca i Justified, ja ne znam ništa drugo da valja od njih. A HBO, odličnih i vrhunskih serija koliko hoćeš.Nije. FX već godinama pravi u proseku kvalitetnije serije od HBO.
The Bear, Fargo, Atlanta, Shogun...Složićemo se da se ne slažemo. Osim Amerikanaca i Justified, ja ne znam ništa drugo da valja od njih. A HBO, odličnih i vrhunskih serija koliko hoćeš.
Završio danas. Posle poprilično dobre prve, usledile su epizode gde je uglavnom fokus bio na žrtvama Džona Gejsija. Obzirom o kakvoj se ličnosti radi, mogli su komotno da naprave dve sezone sa po 10 epizoda a oni su sklepali sve u 8 epizoda. Od mene 6.5/10.Za vikend cu odgledati ovo, deluje ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari