Rade RCS Jedva sam ih ugasio....jer nemam uvek internet nebi li primio sms od nekog a ne stizu kad je RCS upaljenJe l vam rade RCS ćaskanja u Message aplikaciji? Ne mogu da podesim da rade nikako. Probao sve i svašta - neće!
Kako rade samo tebi i nikom više u Srbiji?Rade RCS Jedva sam ih ugasio....jer nemam uvek internet nebi li primio sms od nekog a ne stizu kad je RCS upaljen
U google messages desni gornji cosak pored lupe kliknut pa onda Podešavanja za Messages i prvo izlaze RCS Ćaskanja tu se pale i podesavaju za detaljnija upustva ako nisam dobro objasnio javite se na PM poslaću vam skrinsot ekrana detaljno
Ažuriraj S25U na OneUI 8.0. Neće ti više trebati Google Weather zato što ne Samsungova aplikacija fantastićna! I pregledna i informativna a uz fo lepo izgleda. Ne sećam se te aplikacije. A OneUI 7.0 pošto sam odmah nakon kupovine telefona nadogradio OneUI na osmicu, pretpostavljam da nije baš ista.U čemu je fora sa ovim Google weather?
Od pre par dana otvara mi browser umesto app?
Na S25U nemam OneUI 8 i android dal 16 nego OneUI 7 i android 15
Na S23U koji prodajem danas za test ubacio OneUI 8 i otvara Google weather kao app
Kako to da rešim na S25U? Navikao sam za brzinski pogledati vreme na Google weather znam da su nisu nesto tačno ali je pregledna app.
Evo slike ispod, zadnja je sa S23U
Nikakvi system updates za sad ne dolaze u obzir, previše dobro radi S25U na OneUI 7 i baterija dosta dobro drži.Ažuriraj S25U na OneUI 8.0. Neće ti više trebati Google Weather zato što ne Samsungova aplikacija fantastićna! I pregledna i informativna a uz fo lepo izgleda. Ne sećam se te aplikacije. A OneUI 7.0 pošto sam odmah nakon kupovine telefona nadogradio OneUI na osmicu, pretpostavljam da nije baš ista.
Navikao sam na Google weather app još oda dana Oneplus telefona koje sam nosio godinama. Odgovara mi kod njihove app što sam navikao da znam gde podatak za vetar, jer često idem u planinu, sad i na trčanje, jako bitna informacija zbog oblačenja.Ja iskreno ne znam ko koristi od Googla pored Samsugove
Zato sto ja ne zivim u Srbiji....I ne rade vise to je tacno ugasio sam ih jer mi ne trebajuKako rade samo tebi i nikom više u Srbiji?
Uvek imao lose iskustvo sa novim update , Samsung Galaxy A8 (2018) imao fenomenalne slike dok nisam azuriro na poslednji updateNikakvi system updates za sad ne dolaze u obzir, previše dobro radi S25U na OneUI 7 i baterija dosta dobro drži.
Ovo u suštini nije imalo nikakvog smisla jer (logično) bekap kupi sve sistemske postavke, dozvole, podatke od aplikacija (gdje npr. negdje loš cache može da bude) i posle ti vrati stari nered. Ništa bez Jovo nanovo i par sati podešavanja, to ću uzeti sad neki dan kad nađem vremena.Odradio sam ja juče factory (prebacio sve prvo sa smart switchom na pc), u "learning usage patterns" je modu, vidjećemo...Prije nego odradih factory reset sam vratio na 5G umjesto na lte i činjelo mi se da manje curi baterija koliko god to zvučalo nelogično. Kod nas u PG je pokrivenost 5G signala dobra ali sam bio ubijeđen da ne može biti bolja od 4G pa 5G nisam ni razmatrao od starta. Možda tripujem, vidjećemo![]()
Kad budeš spao sa 7-8h SoT na 2-3h na S23U nećeš više raditi system updates.Imam S24+, dakle jeftiniji i slabiji od S25ultra. Sva ažuriranja sam uradio redivno pa i na UI8, telefon radi besprekorno, a baterija i dalje odlična, plus nove opcije.
Iskreno, u 2025 godini dati 1500€ za telefon i strepeti od ažuriranja, pogotovo što je masa naroda ažurirala i radi im uređaji bez priblema, meni ti nije jasno
Imaš u temi slična iskustva gomile ljudiJako bih voleo da neko sada kupi s23u digne ga na oneui 8 i pokaze ovde taj sot od 2-3h. Da vidimo to "ubijanje baterije" updejtima.
Ovo je odlično za ekran, nešto nisam lud da stavljam staklo da ubije anti glare premazI jedna vrlo važna razlika između S24U i S25U je što S25U dođe sa Corning Gorilla Armor 2 staklom koje je neuporedivo sa prvom generacijom koje dođe u S24U. Na S24U mi je poslije par mjeseci ekran bio nagrđen od mikro ogrebotina (one koje se samo mogu vidjeti na suncu, kad direktno gledate u ekran pod uglom), dok je na S25U čist kao suza, ne nosim nikakvu foliju ni staklo, koristim ga već 3-4 mjeseca a dešavalo mi se isto da slučajno se nađe u džepu sa sitnim novcem ili ključevima, baš kao i sa S24U što je bio slučaj. Ne kažem da je kod svih tako, nego da ja isto koristim S25U kao što sam koristio i S24U i razlike su evidentne.
Takođe i ram je dosta jači (grade 2 u odnosu na grade 5 titanium kod S25U) pa i u ruci djeluje čvršće, više premium, definitivno bolje leži.
Godinu dana s23 pa godinu dana s23+, sad s25u nikakvu degradaciju zbog updejta nisam imao. Zato ne verujem u te teorije.. prosto verujem svom iskustvu.Imaš u temi slična iskustva gomile ljudi
Pa prelistaj, ne pričam napamet
Ja ni na 24U nisam uspeo za godinu dana da izgrebem ekran. 25U je jos uvek bez ogrebotina, od maja. Za ram se slazem, 24u je bio izguljen po ivicama, dok je 25ica jos uvek besprekorna.I jedna vrlo važna razlika između S24U i S25U je što S25U dođe sa Corning Gorilla Armor 2 staklom koje je neuporedivo sa prvom generacijom koje dođe u S24U. Na S24U mi je poslije par mjeseci ekran bio nagrđen od mikro ogrebotina (one koje se samo mogu vidjeti na suncu, kad direktno gledate u ekran pod uglom), dok je na S25U čist kao suza, ne nosim nikakvu foliju ni staklo, koristim ga već 3-4 mjeseca a dešavalo mi se isto da slučajno se nađe u džepu sa sitnim novcem ili ključevima, baš kao i sa S24U što je bio slučaj. Ne kažem da je kod svih tako, nego da ja isto koristim S25U kao što sam koristio i S24U i razlike su evidentne.
Takođe i ram je dosta jači (grade 2 u odnosu na grade 5 titanium kod S25U) pa i u ruci djeluje čvršće, više premium, definitivno bolje leži.
Ovde pričamo o nadogradnji na S25U ili sam ja nešto preakočio? Druga stvar, ima tema na ovom forumu o S23 seriji, koga zanima tamo može da čita te "silne" kuknjave i činjenice. Ja se sećam da je bilo kukanja oko nadogradnje na UI7, a opet na temi o S24 ne vidim da se iko zali nakon nadogradnje na UI8, čak i hvale nadogradnju , evo ja prvi. Da nije do Snapdragona, hm?Nisu to teorije nego činjenice prikazane u screenshots.
Kad bi mogao da iskopam u galeriji na S23U kad sam ga uzeo imao bi sličan SoT kao sad na S25U.
Baterija za manje od 2g ne može da degradira 70%
Pa ne koristim telefon sigurno za igrice i Tikitoki vec za posao 80% vremena i mnogo sam napolju, ne nosi mi se dodatnih 150-300g powerbank.Be mogu ozbiljno da shvatim nekog ko kaze da 8h SoT na 100% upotrebe nije bas 'bajno'.
Ja ni na 24U nisam uspeo za godinu dana da izgrebem ekran. 25U je jos uvek bez ogrebotina, od maja. Za ram se slazem, 24u je bio izguljen po ivicama, dok je 25ica jos uvek besprekorna.
Okačio sam link za screenshot sa S23U pa ti veruje ne veruj briga me 👌Ovde pričamo o nadogradnji na S25U ili sam ja nešto preakočio? Druga stvar, ima tema na ovom forumu o S23 seriji, koga zanima tamo može da čita te "silne" kuknjave i činjenice. Ja se sećam da je bilo kukanja oko nadogradnje na UI7, a opet na temi o S24 ne vidim da se iko zali nakon nadogradnje na UI8, čak i hvale nadogradnju , evo ja prvi. Da nije do Snapdragona, hm?
Svakako S20 izvuče oko 5-6 SOTa , ej S20 nakon svih ažuriranja.
Nije jos, pustena je samo u Aziji ako se ne varam.Da li je nekome stigla oktobarska zakrpa na običan Galaxy S25?
To je i meni logično bilo i zato mi se nije dalo da radim to, ne vidim svrhu ako uradiš factory reset I povuces sve na smart switch, no rekoh iz iskustva neko da potvrdi.. ali ću isto odvojit jedan dan i odradit factory pa preko Smart switcha da povucem samo slike, kontakte, Samsung pass, tako te stvari, ostalo na novo, da vidimo i tu zadnju soluciju jer ne mogu da dobacim ni do 6h Sot a vrlo često idem od 5 do 5 i po max, i to, već sam pominjao, kad ga osakatim dobro(bez aod, brightness do 25% max, lokacije off, 4g, light performance, itd, čak prvi put u životu smanjio na fhd.. 🤣) da bi izvukao dok dodjem kući.. sve ostalo mi je top na telefonu, ali priroda posla i života je da mi treba otprilike 7h sota i da ne razmišljam hoće li me izdat do 21h, 22h.. 🤷🏻♂️😅Ovo u suštini nije imalo nikakvog smisla jer (logično) bekap kupi sve sistemske postavke, dozvole, podatke od aplikacija (gdje npr. negdje loš cache može da bude) i posle ti vrati stari nered. Ništa bez Jovo nanovo i par sati podešavanja, to ću uzeti sad neki dan kad nađem vremena.
BTW, vidim da je mi je bio upaljen RAM Plus, znam šta to znači ali mislim da to prije nije bilo upaljeno defaultno, bar ne na prethodnim generacijama ultre? Ugasio sam to odmah, po gpt-u taj ram plus može malo uticati na bateriju takođe.
U redu, pošto mi se učini da je neko napisao da je stigao za Galaxy S25 UltraNije jos, pustena je samo u Aziji ako se ne varam.
Već je pisano o tome, al ajde da ponovimo gradivo...Da li je nekome stigla oktobarska zakrpa na običan Galaxy S25?
I što treba odraditi, to sam skroz zaboravio, ugasiti telefon, volume up + power dugme da se uđe u recovery mode i obrisati system cache. To sada uradih, vidjećemo...To je i meni logično bilo i zato mi se nije dalo da radim to, ne vidim svrhu ako uradiš factory reset I povuces sve na smart switch, no rekoh iz iskustva neko da potvrdi.. ali ću isto odvojit jedan dan i odradit factory pa preko Smart switcha da povucem samo slike, kontakte, Samsung pass, tako te stvari, ostalo na novo, da vidimo i tu zadnju soluciju jer ne mogu da dobacim ni do 6h Sot a vrlo često idem od 5 do 5 i po max, i to, već sam pominjao, kad ga osakatim dobro(bez aod, brightness do 25% max, lokacije off, 4g, light performance, itd, čak prvi put u životu smanjio na fhd.. 🤣) da bi izvukao dok dodjem kući.. sve ostalo mi je top na telefonu, ali priroda posla i života je da mi treba otprilike 7h sota i da ne razmišljam hoće li me izdat do 21h, 22h.. 🤷🏻♂️😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari