mlsradic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.12.2020
- Poena
- 105
Ja tražio, naletim na Aliju al Nilkin .Komentari su top od kupaca .Samsungova antireflect folija, nije baš kao bez nje ali je i više nego dobra
Ja tražio, naletim na Aliju al Nilkin .Komentari su top od kupaca .Samsungova antireflect folija, nije baš kao bez nje ali je i više nego dobra
Za obican S25,koju boju uzeti po vama koji ga imate?Ima na stanju srebrni,plavi i crni. Pa me zanima koji izgleda najbolje i na kojoj boji otisci prstiju najmanje ostaju.
PozdavDa, obican. E sad, da li bih dobio i OneUi 8 ne znam, posto sam ga prodao i uzeo mali S25.
A koja je vlažnost vazduha u prostoriji?Evo jedan primer koliko baterija S25 telefona može da izdrži:
U poluosvetljenoj prostorijii, 20% osvetljenost ekrana, 30 % jačina zvuka, A1 mobilni internet, signal -108 dBm, VoLTE 4G+.
Za 1 sat HBO Max 1,1 GB prenos podataka - skine 7% baterije (sa 80% na 73%).
Imam plavi,,,Mislim sto se boje tice sve jedno je kad se nosi maska ne vidi se telefon osim ako nije providna,otisci isto zavisi do zastitne folije/stakla na telefonu...Koju god boju vise volis uzmes nema razlike meni najlepsa na trzistu bila ta plava navi blue,,van naseg trzista mozda Red nekako mi bode za oci sta znam.....al to je moja neka boja...sad na tebi je ostaloZa obican S25,koju boju uzeti po vama koji ga imate?Ima na stanju srebrni,plavi i crni. Pa me zanima koji izgleda najbolje i na kojoj boji otisci prstiju najmanje ostaju.
Ja imam 512 model Ultre, od 22 feb ove godine. Sta da kazem prima gas i ekonomican ujedno, zadovljan samPozdrav, trebaju mi dva telefona..
S25 U 12/512, recite mi kakvi su utisci posle nekoliko meseci koriscenja, baterija kamera sve ostalo?
Drugi telefon za malo manje zahvtenijeg korisnika, prelaz za s10 na S25, S25+, S25Fe,A56.. treba mi 256Gb memorije bilo bi pozeljno 512gb, dobra baterija i kamera.. da li bi mogao A56 da ispuni ocekivanja.
^Zbog opcije snimanja razgovora.
I još jedna stvar. Pre promene koda sam pokušavao par puta da ažuriran sistem na oktobar, ali ga nije bilo.
Posle promene koda odmah sam dobio oktobarsko ažuriranje sistema.
Ja sam CSC promenio na ILO o isto nema taj podatak o bateriji.Prodadoh S25 mali i uzeh danas S25 Ultru.
Odmah sam mu promenio scs kod u thl, i opet kao na malom S25 izgubio opciju koliko ima ciklusa punjenja baterije. Znači dva puta se ta opcija izgubila pošto sam promenio scs kod u thl(Tajland).
I naravno da sam pre promene scs koda proverio da li ta opcija postoji na fabričkom kodu, i naravno da je postojala.
Ja sam uzeo godisnju pretplatu za gphotos za 20€, 200gb prostora. Isto me pitanje mučilo, ali nijesam imao vremena da istražujem jer sam ultru sa 256gb dobio na poklon, a prije toga sam koristio 23+ sa 512gb. Čitao sam dosta pozivtivnih komentara za PCloud, ako ti to išta znači, mada ne znam da li postoji ta mogućnost koju ti tražiš.Koji servis koristite za sync/backup slika i snimaka?
Nisam koristio Google Photos godinama, OneDrive vidim da ce prestati da sinhronizuje slike iz Galerija, pa gledam koji je servis najblizi iCloudu (tipa ako obrisem sliku iz galerije, da je obrise i sa cloud-a isto).
Ja sam na INS iz istog razloga i imam taj cycle count.^Zbog opcije snimanja razgovora.
I još jedna stvar. Pre promene koda sam pokušavao par puta da ažuriran sistem na oktobar, ali ga nije bilo.
Posle promene koda odmah sam dobio oktobarsko ažuriranje sistema.
Dva esktrena hard diskaKoji servis koristite za sync/backup slika i snimaka?
Nisam koristio Google Photos godinama, OneDrive vidim da ce prestati da sinhronizuje slike iz Galerija, pa gledam koji je servis najblizi iCloudu (tipa ako obrisem sliku iz galerije, da je obrise i sa cloud-a isto).
Dobijaš li redovne updateove?Ja sam na INS iz istog razloga i imam taj cycle count.
Gde si to video? I ja koristim OneDrve i savrseno mi odgovara sinhronizacija sa galerijom jer su sve slike na cloud-u i ne zauzimaju memoriju, a sve ih vidim u galeriji.Koji servis koristite za sync/backup slika i snimaka?
Znači imaš opciju snimanja razgovora, cycle count, a da li imaš najnovije ažuriranje za oktobar kao što ja imam na THL?Ja sam na INS iz istog razloga i imam taj cycle count.
Dobijaš li redovne updateove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari