Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Ugovor sa Supernovom mi ističe 19.12. i sa njima sigurno neću produžavati, jer mi je preskupo. Prvo opcija mi je A1 optika.

Potrebna najbolja ponuda za internet, može i tv. Stara Železnička Kolonija, Niš. Hvala

Ugovor sa SBB ističe krajem novembra. Tražim najbolju ponudu za produžetak ugovora, ili prelazak kod drugog operatera. Internet+tv+telefon, Beograd. Hvala.

Istice mi BOX paket za 2 dana, za sada sam od njih dobio ponudu 1 mesec 50% tako da zakljucak mozete i sami da izvedete :D Zemun je u pitanju, uzeo bih mozda u obzir i neku varijantu bez ugovorne obaveze jer me ceka preseljenje na Altinu uskoro, pa eto ako neko ima neku interesantnu ponudu neka mi pise. Hvala

Jel ima neka bolja ponuda za NET+TV od A1 ponude sa sajta (2499)?
Novi Sad, Liman

Ugovor sa SBB mi ističe 16.11, ne produžujem jer mi treba samo internet. Potrebna najbolja ponuda za A1 NET600, proverena lokacija preko sajta.

ZA mesec dana mi istice ugovor sa SBB-om(full paket trio)....Besmisleno je da ti neko gura fiksni telefon u 2026. godini samo da bi naplatio vecu uslugu.. Presao bih na A1 optiku net+internet, u pitanju je Pozarevac. Moze li neka ponuda

Pozdrav

potrebna ponuda za A1, opticki net+TV
Lokacija: Mladenovac, preko sajta je proverena dostupnost optičkog interneta.

Trenutno SBB korisnik do pocetka novembra, ukoliko SBB da bolju ponudu, moze se uzeti u razmatranje ostanak i dalje

Nazad
Vrh Dno