Šta je novo?

LG Televizori

To i mene zanima, stvarno je daljinski katastrofa, uzeo bih stariju verziju, al ne znam dal će raditi. Mada razum mi kaže da nema razloga da ne radi, ali ko će ga znati.

Ni stari debeli Magic remote nije daleko od katastrofe pa možda i nije vredno cimanja. Jedino ako baš ne možete da se naviknete na nedostatak mute i input dugmića.

Čekao sam crni petak da uzmem C5 77", međutim za vikend ima neka mastercard akcija, i košta 1700e, sa 5 godina garancije.
Šta mislite, čekati ipak crni petak, ili uzeti po ovoj cijeni? Meni ovo djeluje top cijena,sumnjam da će biti jeftinije.

Nema sta da cekas, svojevremeno sam C1 65" platio toliko severnim komsijama..

Čekao sam crni petak da uzmem C5 77", međutim za vikend ima neka mastercard akcija, i košta 1700e, sa 5 godina garancije.
Šta mislite, čekati ipak crni petak, ili uzeti po ovoj cijeni? Meni ovo djeluje top cijena,sumnjam da će biti jeftinije.
Ja bi to uzeo odmah . Teško da ćeš naći bolji deal, plus ta garancija.

Gde ima za ovaj novac?
U Dubrovniku, Svijet - medija se zove radnja. Akcija je trajala ili do nedelje veče, ili do isteka zaliha. Suvišno je reći da su se zalihe razgrabile za 1 dan... Ali sam ugrabio 😁

Pozdrav, ljudi. Moj LG iz 2018. mogao je istovremeno da šalje audio signal putem HDMI (na soundbar - poklon, moram da ga koristim) i optikom (na AVR - zvuk svemirski u odnosu na SB). C4 iz 2024. to ne može. Otpadaju sve varijante povezivanja AVR i soundbara, pokušao sam već sve. Takođe i sve varijante da zvuk imam samo na jednom od ta dva. Dakle, da li je moguće nekako aktivirati istovremeno oba izlaza na C4? Hvala unapred.

Pozdrav, ljudi. Moj LG iz 2018. mogao je istovremeno da šalje audio signal putem HDMI (na soundbar - poklon, moram da ga koristim) i optikom (na AVR - zvuk svemirski u odnosu na SB). C4 iz 2024. to ne može. Otpadaju sve varijante povezivanja AVR i soundbara, pokušao sam već sve. Takođe i sve varijante da zvuk imam samo na jednom od ta dva. Dakle, da li je moguće nekako aktivirati istovremeno oba izlaza na C4? Hvala unapred.

Mislim da moze samo blutut + kabl

Jedna od nepraktičnijih stvari na novom daljinskom su dugmad za zvuk i programe.

Intersantno je da se lako upari sa Apple TV, ali i sa Tlekomovim STB-om za bazicne stvari, jedino što nema brojeve da bi se i tako prbacivali kanali.

Pozdrav, ljudi. Opet ja. Možda je i bilo reči o ovome, ali ne mogu da nađem pretragom. Nov LG TV QNed, ne znam tačno koji model. Povezan putem wifi sve radi. Povezan putem LAN pokazuje da je povezan, pinguje se u lokalnoj mreži, ali ne pokreće ništa od aplikacija, niti browser, niti LG Apps. Kao da nije povezan na internet. Ima li ko rešenje ili reklamacija? Hvala unapred.

Nazad
Vrh Dno