Nema nikakava veze Apple ID mail adresa.Hvala za odgovor. Kako će se moja pretplata, preko druge e-mail adrese za indijski Apple ID (koja nije u mojoj familiji) i koja nema veze sa mojim YouTube nalogom povezati sa njim?
Ne moraš nijedan prebacivati na Indiju. Sve ide automatski preko Applea.Da li treba onda sve gmail naloge u familiji treba da prebacim na Indiju ili je dovoljno samo primarni?
Tako jeSamo da proverim da li sam dobro ukapirao. Na iphone se ulogujem na indijski nalog. Na istom telefonu se ulogujem na svoj YT nalog sa svojim pravim gmail i sa svom familijom. Kad kupim gift card odem na YT cene se pojave u rupijima i kupim pretplatu.
Nema godišnje preko Applea.Dva pitanja, da li može da se kupi godišnja pretplata i da li moram da čekam da mi istekne pretplata na domaćem YT?
Download ili samo da ga pustim?Pisao sam u par postova ranije, moras da pokusas da preuzmes neki video, onda YouTube odmah nudi pretplatu bez verifikacije zemlje.

Imaš dovoljno balansa?Мени се није аутоматски обновила претплата за Индију која је данас истекла. Логован на индијски Apple ID на засебном уређају који за то служи сам пробао да се повежем преко VPN-а, погледам нешто на YT, па ручно кроз мени претплата преко опције renew обновим претплату коју сам до јуче имао, али добијам поруку за верификацију земље...не ради ни фора са download-ом видеа коју је @dekism предложио. Пробаћу вечерас или сутра поново, али изгледа је то то
Pogledajte prilog 509407 Pogledajte prilog 509408 Pogledajte prilog 509409 Pogledajte prilog 509410
Ne mozes aktivaciju izvršiti ni bez VPNa, IP adresa ne moze da bude srpska.Ja nisam koristio nikakav VPN (za Indiju) sačekaću da mi se završi domaća pretplata pa ću pokušati sa onom download metodom.
U tom slučaju ides u Settings telefona, Apple ID nalog na samom početku gore, Subscription i tu klikneš na renew bez VPN@S03 имам довољно средстава, недавно сам уплатио износ потребан за 2 мјесеца претплате, знајући да би могло да се деси да нас искључе, након оних најава (спреман да ризикујем да баш толико изгубим и да не циљам тачно за један мјесец и не оставим празан налог после аутоматске наплате).
Што се тиче VPN-а нисам га користио од прављења индијског Apple ID-ја, данас сам помислио да би можда помогло да ме лоцирају тамо док гледам неки видео, па да пробам да обновим претплату, али како год, указивање на то је у мом случају потпуно ирелевантно, јер ми је аутоматска наплата тј. претплата просто онемогућена након истека периода до ког је била купљена, а ја сам тек након тога, данас примјетивши у Србији на налогу да ми више не пише Premium кад уђем на YT, него регуларни натпис YouTube RS, почео да чачкам, тек тада се конектовао преко VPN-а, покушао ручни продужетак итд.
Pa tu je problem. Zašto pokušavas obnoviti pretplatu preko YouTube aplikacije, a ne preko svog Apple naloga direktno@S03 имам довољно средстава, недавно сам уплатио износ потребан за 2 мјесеца претплате, знајући да би могло да се деси да нас искључе, након оних најава (спреман да ризикујем да баш толико изгубим и да не циљам тачно за један мјесец и не оставим празан налог после аутоматске наплате).
Што се тиче VPN-а нисам га користио од прављења индијског Apple ID-ја, данас сам помислио да би можда помогло да ме лоцирају тамо док гледам неки видео, па да пробам да обновим претплату, али како год, указивање на то је у мом случају потпуно ирелевантно, јер ми је аутоматска наплата тј. претплата просто онемогућена након истека периода до ког је била купљена, а ја сам тек након тога, данас примјетивши у Србији на налогу да ми више не пише Premium кад уђем на YT, него регуларни натпис YouTube RS, почео да чачкам, тек тада се конектовао преко VPN-а, покушао ручни продужетак итд.
Uh izgleda da sam bas glup. Ja sam pokušao preko YT da pokrenem pretplatu. Kako se to radi direktno na Apple nalogu?Pa tu je problem. Zašto pokušavas obnoviti pretplatu preko YouTube aplikacije, a ne preko svog Apple naloga direktno
Pa nemaš jer nisi bio pretplaćen pre preko Applea. Ovo je vise uputstvo za ove koji zele da obnove pretplate.OK, ali ja nemam YT ovde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari