Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Hvala u istoj sam situaciji probacu kasnije🤣

Hajde kratak rezime pa da vidim da li da se preselim u Indiju. Imam Indijski Apple ID i znam kako funkcioniše sve sa giftovima jer sam je koristio za Apple Music, TV, ... Na Youtube imam trenutno našu pretplatu i napravljenu porodicu od 6 članova, znači popunjeni svi slotovi. Sad me zanima da li nekako možemo svi da se preselimo na Indiju, ovako familijarno i kako. Gmail koji koristim za Indijski Aplle ID nije ni jedan od ovih koji su u familiji.

Trebalo bi da može. Otkaži našu, sačekaj da istekne i pretplati se na Indiju. U najgorem slučaju, neće proći pa se moraš vratiti na domaću.

Hvala za odgovor. Kako će se moja pretplata, preko druge e-mail adrese za indijski Apple ID (koja nije u mojoj familiji) i koja nema veze sa mojim YouTube nalogom povezati sa njim?

Hvala za odgovor. Kako će se moja pretplata, preko druge e-mail adrese za indijski Apple ID (koja nije u mojoj familiji) i koja nema veze sa mojim YouTube nalogom povezati sa njim?
Nema nikakava veze Apple ID mail adresa.
Bitan je samo Google nalog sa kojim si prijavljen u youtube app i trenutku kupovine preplate.

Da li treba onda sve gmail naloge u familiji treba da prebacim na Indiju ili je dovoljno samo primarni?

Samo da proverim da li sam dobro ukapirao. Na iphone se ulogujem na indijski nalog. Na istom telefonu se ulogujem na svoj YT nalog sa svojim pravim gmail i sa svom familijom. Kad kupim gift card odem na YT cene se pojave u rupijima i kupim pretplatu. Dva pitanja, da li može da se kupi godišnja pretplata i da li moram da čekam da mi istekne pretplata na domaćem YT?

Samo da proverim da li sam dobro ukapirao. Na iphone se ulogujem na indijski nalog. Na istom telefonu se ulogujem na svoj YT nalog sa svojim pravim gmail i sa svom familijom. Kad kupim gift card odem na YT cene se pojave u rupijima i kupim pretplatu.
Tako je
Dva pitanja, da li može da se kupi godišnja pretplata i da li moram da čekam da mi istekne pretplata na domaćem YT?
Nema godišnje preko Applea.
Ne moraš da čekaš, samo je zbunjujuće jer ćeš istovremeno da imas dve aktivne pretplate na istom nalogu (moguće je)

Meni ovo nešto ne radi kako treba. Ispratio sam korake iz prvog posta od 1 do 4. Kada otvorim Youtube vidim da su cene u rupijima, ali kad izaberem plan dobijem poruku We couldn't verify your country. Samo da napomenem da sam i iCloud i App Store ulogovao na Indiju. Juče sam otkazao domaću pretplatu ali mi ističe 24.10. Gde grešim?

Prilozi

• IMG_0011.png
    IMG_0011.png
    142.8 KB · Pregleda: 27
  • IMG_0012.png
    IMG_0012.png
    226.2 KB · Pregleda: 27
Pisao sam u par postova ranije, moras da pokusas da preuzmes neki video, onda YouTube odmah nudi pretplatu bez verifikacije zemlje.

Moraš da budeš na nekom VPN da bi ti prošla uplata(za tursku) sam bio na Nemackom VPN za Indiju probaj VPN na Indiju ili neku EU zemlju, ili probaj ovo sto kolega iznad kaze

Pisao sam u par postova ranije, moras da pokusas da preuzmes neki video, onda YouTube odmah nudi pretplatu bez verifikacije zemlje.
Download ili samo da ga pustim?

Trenutno ovo ne pali jer mi je i dalje aktivna domaća pretplata. Sačekaću da istekne pa ću pokušati. Hvala svakako!

Мени се није аутоматски обновила претплата за Индију која је данас истекла. Логован на индијски Apple ID на засебном уређају који за то служи сам пробао да се повежем преко VPN-а, погледам нешто на YT, па ручно кроз мени претплата преко опције renew обновим претплату коју сам до јуче имао, али добијам поруку за верификацију земље...не ради ни фора са download-ом видеа коју је @dekism предложио. Пробаћу вечерас или сутра поново, али изгледа је то то :(

india yt 1.jpg india yt 2.jpg india yt 3.jpg india yt 4.jpg

Radi sve i dalje, nešto ne radite kako treba...

Мени се није аутоматски обновила претплата за Индију која је данас истекла. Логован на индијски Apple ID на засебном уређају који за то служи сам пробао да се повежем преко VPN-а, погледам нешто на YT, па ручно кроз мени претплата преко опције renew обновим претплату коју сам до јуче имао, али добијам поруку за верификацију земље...не ради ни фора са download-ом видеа коју је @dekism предложио. Пробаћу вечерас или сутра поново, али изгледа је то то :(

Pogledajte prilog 509407 Pogledajte prilog 509408 Pogledajte prilog 509409 Pogledajte prilog 509410
Imaš dovoljno balansa?

Sudeći po Redditu, nalog vam je flaggovan jer se prijavljujete sa turskim/indijskim vpn čije su IP adrese odavno provaljene i koje su u centru pažnje

Hiljadu puta je ovde već rečeno da ne koristite fu*king indijske/turske vpn servise jer vam nisu potrebni, dovoljno se nakacit na random zemlju npr nemacka, Hrvatska itd

Meni se pretplata obmovila 6. oktobra, ne znam da li bi mi se desio isti problem u slučaju da nisam imao kredita na nalogu u trenutku obnavljanja. Ako ne bude promene cene miran sam do februara, tako da početkom godine ide kupivina sledeće apple dopune.

Ja nisam koristio nikakav VPN (za Indiju) sačekaću da mi se završi domaća pretplata pa ću pokušati sa onom download metodom.

@S03 имам довољно средстава, недавно сам уплатио износ потребан за 2 мјесеца претплате, знајући да би могло да се деси да нас искључе, након оних најава (спреман да ризикујем да баш толико изгубим и да не циљам тачно за један мјесец и не оставим празан налог после аутоматске наплате).

Што се тиче VPN-а нисам га користио од прављења индијског Apple ID-ја, данас сам помислио да би можда помогло да ме лоцирају тамо док гледам неки видео, па да пробам да обновим претплату, али како год, указивање на то је у мом случају потпуно ирелевантно, јер ми је аутоматска наплата тј. претплата просто онемогућена након истека периода до ког је била купљена, а ја сам тек након тога, данас примјетивши у Србији на налогу да ми више не пише Premium кад уђем на YT, него регуларни натпис YouTube RS, почео да чачкам, тек тада се конектовао преко VPN-а, покушао ручни продужетак итд.

@S03 имам довољно средстава, недавно сам уплатио износ потребан за 2 мјесеца претплате, знајући да би могло да се деси да нас искључе, након оних најава (спреман да ризикујем да баш толико изгубим и да не циљам тачно за један мјесец и не оставим празан налог после аутоматске наплате).

Што се тиче VPN-а нисам га користио од прављења индијског Apple ID-ја, данас сам помислио да би можда помогло да ме лоцирају тамо док гледам неки видео, па да пробам да обновим претплату, али како год, указивање на то је у мом случају потпуно ирелевантно, јер ми је аутоматска наплата тј. претплата просто онемогућена након истека периода до ког је била купљена, а ја сам тек након тога, данас примјетивши у Србији на налогу да ми више не пише Premium кад уђем на YT, него регуларни натпис YouTube RS, почео да чачкам, тек тада се конектовао преко VPN-а, покушао ручни продужетак итд.
U tom slučaju ides u Settings telefona, Apple ID nalog na samom početku gore, Subscription i tu klikneš na renew bez VPN

Pa tu je problem. Zašto pokušavas obnoviti pretplatu preko YouTube aplikacije, a ne preko svog Apple naloga direktno

Можда зато што сам глуп :ROFLMAO: Није ми то пало на памет, покушао сам преко YT јер сам је тако и покренуо прије годину дана... Ето сад ме то копка, а не могу да покушам прије понедељка јер ми је тај телефон у фиоци на другој локацији, а викенд већ почео...

Како год, надам се да сте у праву и да ће тако да проради, али то свакако не поништава чињеницу да сам годину дана само контролисао стање рупија на налогу а све остало просто ишло аутоматски, док је сада претплата просто прекинута из неког разлога (иако постоји довољно средстава и регуларно сам прије неки дан добио имејл са подсјетником да ће да уследи наплата тада и тада), па је извјесно да је сјеча кнезова који гледају YT са индијском претплатом ван Индије...

Samo da znaš da si prvi koji je prijavio problem sa apple varijantom, svima ostalima i dalje radi. Takođe ni na reditu nisam primetio da su nekog ukinuli. Tako da je u ovom trenutku veća mogućnost da je skroz nešto drugo u pitanju.

Vrh Dno