Šta je novo?

Zbogom veštačkoj inteligenciji? Mark Zuckerberg i Sam Altman upozoravaju da je AI možda “prenaduvana” stvar

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Zuckerberg-AI-je-prenaduvan-Next-Bubble.webp

Zbogom veštačkoj inteligenciji? Mark Zuckerberg i Sam Altman upozoravaju da je AI možda “prenaduvana” stvar​

Zuckerberg i Altman upozoravaju da su ulaganja i euforija oko veštačke inteligencije izmakli kontroli i da industriji preti tehnološki balon i bolno otrežnjenje realnosti

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/z...upozoravaju-da-je-ai-mozda-prenaduvana-stvar/

AI sigurno nije tehnološki balon i neka ide po redu. Prvo bitkonj da crkne pa za ostalo ćemo lako!

Mozda znaju nesto sto je nedostupno za nas ostale.Nije ni prvi ni poslednji balon koji je pukao.

DZ "Simo Milosevic" u Zelezniku je renoviran pa moze na pedijatriji da sljaka Markova filipinka kad pukne AI, dosta je on rmbacio.

Ma jok. Samo ga ne treba trpati u svašta i po svaku cenu, a AI će samo da raste i napreduje, nema tu nikakve dileme. Za bitkoin nemam pojma @uji , dokle god je koristan, imaće neku vrednost, a deluje da će biti koristan dokle god ima struje na planeti zemlji. Isto bih rekao i za AI.

"

upozoravaju da je AI možda “prenaduvana” stvar​

"

A ko ga naduvao ako nisu oni? :D

Ai ne postoji. Kao Ai... Oduvek je postojao i zvao se goole search, i pojedinacni programi za sve i svasta... Sad je jedina razlika sto ga ti glasovno nesto pitas recimo, a on ti odgovori sto glasovno sto napismeno lepo spakovano i kulturno, i servira ti najrelevantnije rezultate google pretrage sa vise sajtova. Ili gluposti tipa video obrade i sl, pusyis sliku sobe, molim te Ai uredi mi i opremi... Za to postoje programi deceniju ipo ali su bili pojedinacni i profesionalni. Iplacaju se... Kao i Ai kako je i zamisljen... Za iole visi nivo vec se traze pretplate i sl...

Ukratko isto ****** koje postoji decenijama samo sad malo ubrzano i lepo upakovano.. Pametnom dosta a i prosecnom starijem pc poznavaocu

Pa za

R-9.jpg

Vrh Dno