Šta je novo?

Mega Games - Domaći Gaming Časopis iz 90-ih

ripkid

Cenjen
Učlanjen(a)
17.04.2016
Poena
115
Zanima me da li među vama ima onih koje bi ovaj domaći časopis iz 90-ih (Mega Games) eventualno zanimao ? Imam 4 broja koja su mi donirana, mislim da su to svi koji su izašli, neka me neko ispravi ako grešim. Razmišljam se da ih skeniram i arhiviram. Takođe bih pored ovoga arhivirao i Svet Kompjutera brojeve iz 1998 godine pošto su trenutno samo dostupni scanovi zaključno sa 1997. Da li ima nekoga ko bi želeo da podrži ovaj projekat i da mi dostavi časopise pa bih mu vratio kada odradim posao ? Nije ništa hitno niti mora da bude što pre, kada se dogovorimo.

280744204_10224587305722779_7392249872069921722_n.jpg

Takođe bih ponudio da se objavi sve na Retrospec sajtu gde inače već postoji dostupna arhiva za druge stvari

Mogu za vikend da proverim da li imam sve brojeve sk iz 1998, ako me sećanje dobro služi tad je bio solidan papir, trebalo bi da su u ok stanju. Imam komplet negde do 2015 otprilike, možda i preko. Imam par brojeva iz 1988 ili 89, i uglavnom sve iz devedesetih, pa javi ako treba nešto.

Edit: mega games deluje zanimljivo
Mozda negde imam i par brojeva Com-a, ako nisam bacio. Da li te zanima da potražim?

Gde si u Bg?

Mogu za vikend da proverim da li imam sve brojeve sk iz 1998, ako me sećanje dobro služi tad je bio solidan papir, trebalo bi da su u ok stanju. Imam komplet negde do 2015 otprilike, možda i preko. Imam par brojeva iz 1988 ili 89, i uglavnom sve iz devedesetih, pa javi ako treba nešto.

Edit: mega games deluje zanimljivo
Mozda negde imam i par brojeva Com-a, ako nisam bacio. Da li te zanima da potražim?

Gde si u Bg?

Treba mi samo kompletna 1998 godina da je arhiviram, drugar jedan je isto rekao da će pogledati da li ima celu godinu pa ako on otpadne imaću te u vidu. Hvala svakako što si se javio a samo mi potvrdi ako možeš da li imaš komplet svih brojeva

Nazad
Vrh Dno