Pa tako, imao sam slobodan merac i uvek je bilo od 160 do 170w, 165 trosi ako hocemo bas racunati.U nedoumici sam izmedju njega i xiaomi lite koji ima potrošnju 158w/h.
Pa tako, imao sam slobodan merac i uvek je bilo od 160 do 170w, 165 trosi ako hocemo bas racunati.U nedoumici sam izmedju njega i xiaomi lite koji ima potrošnju 158w/h.
Govoris za xiaomi lite ili hisense?Pa tako, imao sam slobodan merac i uvek je bilo od 160 do 170w, 165 trosi ako hocemo bas racunati.
Za Xiaomi, za Hisense pojma nemam.Govoris za xiaomi lite ili hisense?
Interesuje me koliko trosi hisense.
Xiaomi imam preko kupona za malo ispod 15k din, a hisense za 22.500 din, da li vredi ta razlika od 8k din u korist hisense?
Ili od ovog xiaomia ima neka jos bolja ponuda (best buy) za ulozeno/dobijeno?
Ujedno planiram odvlazivac povremeno da stavljam i u spavacoj i u decijoj sobi gde se spava.
Mislim da može biti bučan većini, meni lično ne smeta.Da li je dosta bucan za spavacu sobu?
Za koju kvadraturu ga koristite?
Da li ste mozda merili potrosnju uredjaja?
U nedoumici sam izmedju njega i xiaomi lite koji ima potrošnju 158w/h.
Ja imam stariji model 3H vec 3 godine i zadovoljan sam sa tim preciscivacem.Znam da heat mod ne isusuje vazduh vec dry ali ni on ne pomaze nesto specijalno, vrlo vrlo malo. Leti kad je na hladjenju klima vazduh bude oko 45-50% sto mi je odlicno. Vidim da je xiaomi jako popularan, ja imam njihov preciscivac kojim realno nisam zadovoljna, 4lite je u pitanju, pa bih ga verovatno izbegla ako postoji druga bolja opcija.
Hisens D20HW uzeo sam pre neki dan radi top!Zdravo svima.
Koji odvlazivac bi preporucili za sobu od 20kv?
Neki od ovih gledam da uzmem na Ananasu:
Hisense D20HW, Xiaomi Smart lite, Beko BDPM020, Bosch Dry 2000?
Svaka preporuka dobrodosla 🙂
Uzela sam je i ja pre mesec dana, slazem se totalno pametno ulozen novac. Spasili smo se pogotovo u ovim kisnim periodima 😊Da se prikljucim temi,odvlazivac Hisense uzet je pre par dana (spark) oko 23k din.Jedna od najboljih investicija u stanu do sada.Jedna od soba tj spavaca koja se manje greje zimi ima povecanu vlaznost kao i kupatilvo tako da nazovem cudo kida kako izvlaci vlagu iz vazduha,preporucujem svima odmah da kupe.Pogledajte prilog 508907
Hisens D20HW uzeo sam pre neki dan radi top!
Zato sto ne skuplja prasinu dovoljno, uporedjivala sam sa nekim drugim i bas sam se razocarala. Generalno mi ni vazduh ne deluje nesto wow, mada po parametrima mi je uvek 003-001.Ja imam stariji model 3H vec 3 godine i zadovoljan sam sa tim preciscivacem.
Zasto ti nisi?
Xiaomi lite ima slabiji kompresor i zato manje troši. Po specifikacijama odvlaživanja 13 litara teoretski max a ovaj gore Hisense model je 20 litara. Za očekivati je da Hisense vuče više struje ali zato možda brže izvlači... S druge strane, ne znači da ti je baš neophodan jači model.U nedoumici sam izmedju njega i xiaomi lite koji ima potrošnju 158w/h.
Dvoumim se izmedju Bosch Dry 2000 i Xiaomi lite odvlazivaca. Ovaj Bosch ima tihi mod, deluje da je mozda bolja kupovina s obzirom da je njegova cena u radnji na G 19000 din, moze i na rate za tu cenu...
Svi oni imaju nekakav tihi mod. To ti je najmanja brzina ventilatora jer kompresor isto radi svejedno. Xiaomi to zove sleep mode i oba su 34 db u tom tihom modu.Dvoumim se izmedju Bosch Dry 2000 i Xiaomi lite odvlazivaca. Ovaj Bosch ima tihi mod, deluje da je mozda bolja kupovina s obzirom da je njegova cena u radnji na G 19000 din, moze i na rate za tu cenu...
Vrhunski uredjaj, samo malo bučniji.Da se prikljucim temi,odvlazivac Hisense uzet je pre par dana (spark) oko 23k din.Jedna od najboljih investicija u stanu do sada.Jedna od soba tj spavaca koja se manje greje zimi ima povecanu vlaznost kao i kupatilvo tako da nazovem cudo kida kako izvlaci vlagu iz vazduha,preporucujem svima odmah da kupe.Pogledajte prilog 508907
Hisens D20HW uzeo sam pre neki dan radi top!
To sto je bucniji me odvraca od njega.Vrhunski uredjaj, samo malo bučniji.
Koji je tacno model prethodnog hisense uredjaja?Ako nemaš veliki problem sa vlagom, uzmi xiaomi. Ja sam pre Hisense imao neki slabiji, završavao mi je posao i bio sam zadovoljan. Međutim ovaj je dosta jaci i bučniji. Ranije bi zimi imao mali problem sa kondedzom na prozorima u donjim uglovima kad rasutim ćeš, sad nikakav problem osim buke na koju naviknes. Kakav god da je, bolji je nego da ga nemaš
D20hw sada imam. Prethodni je bio neki no name. Plaćen polovan 80e, radio 5g i prestao da isušuje vazduh. Nisam hteo da ga popravljam, samo kupio drugi. Stari je bio sa 3l rezervoarom i punio ga je za 24h. Ovaj ima 4.2l i puni ga za 18h. Pričam o uslovima kada radi na max.Koji je tacno model prethodnog hisense uredjaja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari