Tamo zivi, radilo 2 godine do pre neki dan.Samo trenutno u USA, kao tamo je par dana i odmah pauza? Ili je neko duže vreme tamo, nije ni bio u Srbiji i sl?
Bravo, upalilo je iz prve!Kontaktiraj chat support ako imas google one, meni je proslo par puta. Pravi se naivan da si nesto pogresio i da hoces opet da se pretplatis, samo te to sprecava, bla bla...
Ako te jedan ne pusti, probaj kod drugog agenta.
Indija.Koja zemlja? Ne moraš drive iz iste zemlje, da znaš. Turska je najbolja za to...
Samo drugi apple nalog i ista procedura.
Mislim da sam ukapiraoNe, ostaje ista porodica. Ista situacija kao kad ljudi imaju srpski Google one, a indijski youtube.
Za taj isti Google nalog koji je family manager možeš da aktiviraš Google one pretplatu preko novog apple naloga (turska) po istoj proceduri, samo ti treba novi apple nalog za to.
Konkretno u slučaju Google One-a čak možeš da aktiviraš na bilo kom nalogu i da deliš sa ostatkom porodice na isti način...
Ili je mogao family manager da bude turski, a dodatno da aktiviraš indijski youtube preko novog apple naloga.
Za svaku pretplatu preko Apple-a preko nove zemlje mora novi apple nalog, a moze da se aktivira na svakom Google nalogu (za youtube mora family manager).
Zvuči zbunjujuće, znam. Mail za novi apple nalog može da bude bilo koji, ne mora Gmail. Tu se ljudi zbune i više se ne zna ni šta je Google, šta apple, a ni gde je Indija i Turska 😅
Ukratko, napraviš novi apple nalog (turski), za to će ti trebati novi mail za Apple nalog, i preko njega aktiviraš Google one pretplatu na isti način kako si uradio za youtube. Vodi računa o broju telefona za verifikaciju Apple naloga, jer kad dodaš isti prođe, ali za onaj prethodi onda više ne stižu verifikacije na sms, bar je meni tako bilo. Ako možeš stavi drugi broj da ti bude manje komplikacija.
Uzmeš vaučer na turgame.com recimo I dodaš preko iTunes-a ili Kako vec hoćeš, ista procedura.

Hvala ti, dosta si mi pomogao. I jos jedno finalno pitanje. Da li treba neki poseban gift card za turski nalog da kupim kao sto sam za indijski kupovao na amazon.in ?Ja cene uvek pogledam na webu na app store Turska ovde. Nađeš aplikaciju koju hoćeš pa na dnu ima cena.
![]()
Google One
The Google One app lets you back up your phone and manage your Google account storage. • Back up the important things on your phone, like photos, contacts and messages using the 15 GB of storage that comes with a Google account. If you break, lose or upgrade your phone, you can have the peace of...apps.apple.com
Cena za 2TB što si tražio je 2049 try godišnje (4956 din)
Kad odeš u iTunes na tu pretplatu imaćeš sve cene, ovde nemaju baš sve.
I znaš kako je za Tursku, niže su cene, ali to u nekoj fazi uvek poskupi, pa pada vremenom. Poskupeće i to sigurno, ali uvek je bilo najjeftinije od svega za One, bar otkad ja pratim. Bilo je čak i 15e za 2TB dugo, ali nema toga više...
Pogledajte prilog 508218
Da, turgame.com....bar sam ja tu uzimao, mislim da je najpovoljnije. Prvi put i oni znaju malo da ga oduze da znas, ali prodje.Hvala ti, dosta si mi pomogao. I jos jedno finalno pitanje. Da li treba neki poseban gift card za turski nalog da kupim kao sto sam za indijski kupovao na amazon.in ?
Ja bih išao na kombinaciju koju je kolega Ivan opisao gore, YT Premium porodični preko indijskog Apple ID-a, a Google One preko turskog Apple ID-a. Dakle potrebna su ti dva odvojena Apple ID-a, ali Google porodica može da bude ista i oformi je unapred, pa sa jednim od Google naloga pokreni odgovarajuće pretplate. Nakon što se pretplatiš, možeš da se prijaviš sa tim nalozima na kojem god uređaju želiš.Da li mogu preko ajfona da napravim porodicu za youtube i google ona preko Turske, izlogujem se sa naloga i prijavim se na adroid?
Ja sve oko indijskog i turskog Apple ID-a obavljam sa iPhone-a 8 i Iphone-a 6s. iPhone X ćeš godinama moći da koristiš za to.I ako neko zna da li moze npr ajfon x ili mora biti neki malo noviji?
Windscribe free vpn, server nemackaPreko kojeg vpn se pretplacujete na yt?Probavao sam pre mesec dva kod kolege na telefonu i nije prolazila pretplata dok nisam aktivirao neki turski vpn.A sad bas i ne mogu da nadjem koji bese🤣🤣
Ajfon i vauceri su u pitanju.Kad otvorim yt da se subskrajbujem zvoca kako ne moze da verifikuje zemlju
Testirao sam evo sada, kod mene radi i prikazuje mi ponudu.Nikako ne mogu da aktiviram YouTube Indija. Otvorio Indijski Apple nalog, kupio gift card, dodao na nalog, promenio region, uljucio vpn india, i stalno dobijam poruku "We couldn`t verify your country." YouTube nalog je prethodno koriscen za Tursku, potom Nigeriju. Promenio sam sada zemlju na Indiju, u YouTube lokaciju izabrao Indiju, pokusao sa vise VPN, razlicite zemlje... Pokusao i glavnim YouTube nalogom koji je korisen samo u Srbiji...
Da li ima neko ideju sta jos mogu da pokusam?

Preko browsera ne moraš ni da pokušavaš jer tako ne moze.Da kroz aplikaciju, pokušao i preko browsera isto...
Windscribe VPN je kod mene.Da li može neko ko je uspeo da napiše koji VPN je koristio?
Verovatno ti je onda ostala neka adresa iz TR ili NGNPokušao i preko njega...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari