Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

A sto očekujete inače da to radi kad je neko fizički u drugoj zemlji? Nek i ne radi tako, šta sad... Dovoljno je da ne bude forsiranja na nivou domaćinstva.

Mogu li nekako da prevarim sistem i promenim porodicu pre isteka ovih 12 meseci?

Kontaktiraj chat support ako imas google one, meni je proslo par puta. Pravi se naivan da si nesto pogresio i da hoces opet da se pretplatis, samo te to sprecava, bla bla...

Ako te jedan ne pusti, probaj kod drugog agenta.

Kontaktiraj chat support ako imas google one, meni je proslo par puta. Pravi se naivan da si nesto pogresio i da hoces opet da se pretplatis, samo te to sprecava, bla bla...

Ako te jedan ne pusti, probaj kod drugog agenta.
Bravo, upalilo je iz prve!

Uspesno sam uplatio youtube premium. Sad hocu da kupim google drive prostor ali mi uopste ne nudi 2tb plan, najvise nudi onaj od 200gb ili one sa AI opcijama a to mi ne treba. Kako to resavamo?

Koja zemlja? Ne moraš drive iz iste zemlje, da znaš. Turska je najbolja za to...

Samo drugi apple nalog i ista procedura.

Koja zemlja? Ne moraš drive iz iste zemlje, da znaš. Turska je najbolja za to...

Samo drugi apple nalog i ista procedura.
Indija.

Pa ne mogu drugi nalog jer sam vec u porodici indijskoj. Jel tako ili nesto masim?

Ne, ostaje ista porodica. Ista situacija kao kad ljudi imaju srpski Google one, a indijski youtube.

Za taj isti Google nalog koji je family manager možeš da aktiviraš Google one pretplatu preko novog apple naloga (turska) po istoj proceduri, samo ti treba novi apple nalog za to.

Konkretno u slučaju Google One-a čak možeš da aktiviraš na bilo kom nalogu i da deliš sa ostatkom porodice na isti način...

Ili je mogao family manager da bude turski, a dodatno da aktiviraš indijski youtube preko novog apple naloga.

Za svaku pretplatu preko Apple-a preko nove zemlje mora novi apple nalog, a moze da se aktivira na svakom Google nalogu (za youtube mora family manager).

Zvuči zbunjujuće, znam. Mail za novi apple nalog može da bude bilo koji, ne mora Gmail. Tu se ljudi zbune i više se ne zna ni šta je Google, šta apple, a ni gde je Indija i Turska 😅

Ukratko, napraviš novi apple nalog (turski), za to će ti trebati novi mail za Apple nalog, i preko njega aktiviraš Google one pretplatu na isti način kako si uradio za youtube. Vodi računa o broju telefona za verifikaciju Apple naloga, jer kad dodaš isti prođe, ali za onaj prethodi onda više ne stižu verifikacije na sms, bar je meni tako bilo. Ako možeš stavi drugi broj da ti bude manje komplikacija.

Uzmeš vaučer na turgame.com recimo I dodaš preko iTunes-a ili Kako vec hoćeš, ista procedura.

Poslednja izmena:
Ne, ostaje ista porodica. Ista situacija kao kad ljudi imaju srpski Google one, a indijski youtube.

Za taj isti Google nalog koji je family manager možeš da aktiviraš Google one pretplatu preko novog apple naloga (turska) po istoj proceduri, samo ti treba novi apple nalog za to.

Konkretno u slučaju Google One-a čak možeš da aktiviraš na bilo kom nalogu i da deliš sa ostatkom porodice na isti način...

Ili je mogao family manager da bude turski, a dodatno da aktiviraš indijski youtube preko novog apple naloga.

Za svaku pretplatu preko Apple-a preko nove zemlje mora novi apple nalog, a moze da se aktivira na svakom Google nalogu (za youtube mora family manager).

Zvuči zbunjujuće, znam. Mail za novi apple nalog može da bude bilo koji, ne mora Gmail. Tu se ljudi zbune i više se ne zna ni šta je Google, šta apple, a ni gde je Indija i Turska 😅

Ukratko, napraviš novi apple nalog (turski), za to će ti trebati novi mail za Apple nalog, i preko njega aktiviraš Google one pretplatu na isti način kako si uradio za youtube. Vodi računa o broju telefona za verifikaciju Apple naloga, jer kad dodaš isti prođe, ali za onaj prethodi onda više ne stižu verifikacije na sms, bar je meni tako bilo. Ako možeš stavi drugi broj da ti bude manje komplikacija.

Uzmeš vaučer na turgame.com recimo I dodaš preko iTunes-a ili Kako vec hoćeš, ista procedura.
Mislim da sam ukapirao :)

Napravim novi mail za novi apple nalog i onda se na tom nalogu ulogujem u google i izaci ce mi turska cena. Koliko trenutno kosta 2tb u turskoj, ne mogu da izguglam cenu?

Ja cene uvek pogledam na webu na app store Turska ovde. Nađeš aplikaciju koju hoćeš pa na dnu ima cena.

Cena za 2TB što si tražio je 2049 try godišnje (4956 din)

Kad odeš u iTunes na tu pretplatu imaćeš sve cene, ovde nemaju baš sve.

I znaš kako je za Tursku, niže su cene, ali to u nekoj fazi uvek poskupi, pa pada vremenom. Poskupeće i to sigurno, ali uvek je bilo najjeftinije od svega za One, bar otkad ja pratim. Bilo je čak i 15e za 2TB dugo, ali nema toga više...

16397.jpg

Poslednja izmena:
Ja cene uvek pogledam na webu na app store Turska ovde. Nađeš aplikaciju koju hoćeš pa na dnu ima cena.

Cena za 2TB što si tražio je 2049 try godišnje (4956 din)

Kad odeš u iTunes na tu pretplatu imaćeš sve cene, ovde nemaju baš sve.

I znaš kako je za Tursku, niže su cene, ali to u nekoj fazi uvek poskupi, pa pada vremenom. Poskupeće i to sigurno, ali uvek je bilo najjeftinije od svega za One, bar otkad ja pratim. Bilo je čak i 15e za 2TB dugo, ali nema toga više...

Pogledajte prilog 508218
Hvala ti, dosta si mi pomogao. I jos jedno finalno pitanje. Da li treba neki poseban gift card za turski nalog da kupim kao sto sam za indijski kupovao na amazon.in ?

Da li mogu preko ajfona da napravim porodicu za youtube i google ona preko Turske, izlogujem se sa naloga i prijavim se na adroid?
Da li ce normalno raditi godinu dana?
I ako neko zna da li moze npr ajfon x ili mora biti neki malo noviji?

Da li mogu preko ajfona da napravim porodicu za youtube i google ona preko Turske, izlogujem se sa naloga i prijavim se na adroid?
Ja bih išao na kombinaciju koju je kolega Ivan opisao gore, YT Premium porodični preko indijskog Apple ID-a, a Google One preko turskog Apple ID-a. Dakle potrebna su ti dva odvojena Apple ID-a, ali Google porodica može da bude ista i oformi je unapred, pa sa jednim od Google naloga pokreni odgovarajuće pretplate. Nakon što se pretplatiš, možeš da se prijaviš sa tim nalozima na kojem god uređaju želiš.
I ako neko zna da li moze npr ajfon x ili mora biti neki malo noviji?
Ja sve oko indijskog i turskog Apple ID-a obavljam sa iPhone-a 8 i Iphone-a 6s. iPhone X ćeš godinama moći da koristiš za to.

Preko kojeg vpn se pretplacujete na yt?Probavao sam pre mesec dva kod kolege na telefonu i nije prolazila pretplata dok nisam aktivirao neki turski vpn.A sad bas i ne mogu da nadjem koji bese🤣🤣
Ajfon i vauceri su u pitanju.Kad otvorim yt da se subskrajbujem zvoca kako ne moze da verifikuje zemlju

Preko kojeg vpn se pretplacujete na yt?Probavao sam pre mesec dva kod kolege na telefonu i nije prolazila pretplata dok nisam aktivirao neki turski vpn.A sad bas i ne mogu da nadjem koji bese🤣🤣
Ajfon i vauceri su u pitanju.Kad otvorim yt da se subskrajbujem zvoca kako ne moze da verifikuje zemlju
Windscribe free vpn, server nemacka
(vpn ne mora da bude turski, bilo koja država samo da nije Srbija)

Nikako ne mogu da aktiviram YouTube Indija. Otvorio Indijski Apple nalog, kupio gift card, dodao na nalog, promenio region, uljucio vpn india, i stalno dobijam poruku "We couldn`t verify your country." YouTube nalog je prethodno koriscen za Tursku, potom Nigeriju. Promenio sam sada zemlju na Indiju, u YouTube lokaciju izabrao Indiju, pokusao sa vise VPN, razlicite zemlje... Pokusao i glavnim YouTube nalogom koji je korisen samo u Srbiji...
Da li ima neko ideju sta jos mogu da pokusam?

Jel aktiviranje pokušavaš direktno iz YT aplikacije na nekom Apple uređaju na kojem je prijavljen taj indijski Apple ID (na kojem si obavezno dodao billing adresu (mora da bude prava adresa u Indiji, neki hotel) i prethodno se sa njim prijavio u App Store)? Zemlja Google naloga nije važna. VPN uključuješ samo na koraku kada treba da potvrdiš pokretanje pretplate, samo je važno da ne bude srpska IP adresa.

Nikako ne mogu da aktiviram YouTube Indija. Otvorio Indijski Apple nalog, kupio gift card, dodao na nalog, promenio region, uljucio vpn india, i stalno dobijam poruku "We couldn`t verify your country." YouTube nalog je prethodno koriscen za Tursku, potom Nigeriju. Promenio sam sada zemlju na Indiju, u YouTube lokaciju izabrao Indiju, pokusao sa vise VPN, razlicite zemlje... Pokusao i glavnim YouTube nalogom koji je korisen samo u Srbiji...
Da li ima neko ideju sta jos mogu da pokusam?
Testirao sam evo sada, kod mene radi i prikazuje mi ponudu.

Da li ides kroz aplikaciju ili?

IMG_8143.jpeg

Da kroz aplikaciju, pokušao i preko browsera isto...

Prilozi

• IMG_2979.png
    IMG_2979.png
    138.8 KB · Pregleda: 24
  • IMG_2980.png
    IMG_2980.png
    191.4 KB · Pregleda: 23
Verovatno jeste jer se pokazuju cene u rupijama. Možda neki bolji VPN koji ne prepoznaju da je VPN?

Uradio i to, opet ništa. Isljučivao i lokaciju, reinstalirao app sa uključenim VPN na Indiju...Neverovatno, više nemam ideju šta još mogu pokušati.

Nazad
Vrh Dno