Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Nema tih aplikacija na premium telefonima odavno, dolaze kao iz fabrike sto se kaze. E sad sto se tice tih bezveznih app koje je Samsung sam ubacio, tu ***, samo disable i cao..

Ne pričam o Samsung health, Memebers i sličnim Samsung aplikacijama, nego o dodatnim od strane operatera.

Ne pričam o Samsung health, Memebers i sličnim Samsung aplikacijama, nego o dodatnim od strane operatera.
Sad sam pogledao: Na INS CSC-u dobijam 'Get recommended apps' poruku, sa nekoliko Samsung aplikacija, uključujući "Samsung Shop", "Smart Tutor"...
Ovoga nema na EUY.

Takodje, neka regionalna setovanja su drugačija - Live Translate npr. kao default jezik prikazuje English (India), pa verujem da toga ima i na drugim mestima.

Ima li još neko problem sa Android Auto i S25 ultra? Naime, prvi put kada sam ga prikačio, radio par minuta i od tada se stalno konektuje/diskonektuje. Povezan usb kablom. OneUI 7.0, bezbednosna zakrpa 1.avgust 2025.

Prijavljivali su ljudi problem, ali ako se dobro sećam, uopšte im nije radio AA.
Ako nije problem verzija software-a na telefonu, kod AA, uvek prvo sumnjam na kabl.

Recimo, meni AA nikada nije dobro radio sa originalnim Samsung kablovima. Kupio sam neki kabal sa oznakom DATA I sa njim je radilo bez problema. Poslednjih godina sam na Wireless AA, pa nemam te muke sa kablovima.

Poslednja izmena:
Ima li još neko problem sa Android Auto i S25 ultra? Naime, prvi put kada sam ga prikačio, radio par minuta i od tada se stalno konektuje/diskonektuje. Povezan usb kablom. OneUI 7.0, bezbednosna zakrpa 1.avgust 2025.
Kabl zeza 100%, ja sam ima isti problem sa s23. Uzeo onaj bežični adapter i od tad bez problema.

Koji bezžični adapter?

Ok, hvala. Još jedno pitanje. Ako ovaj uređaj uključim u usb, kako posle da uključim neki drugi usb fleš (sa muzikom npr.)?

Nisam o tome razmišljao. Ja muziku pustam preko spotify-a, a za punjenje uredjaja imam 3 usb-c dodatna. Eventualno neki usb hub, ubodes u njega adapter i flash (sad pitanje je dal automobil podrzava/ocekuje dva usb uredjaja na tom portu).

Nema mesanja baba i zaba, dok radi android auto i muzika ide kroz njega (ja koristim youtube music). Ako hoces muziku sa flesa iskljucis taj dongle, kao sto si ranije iskljucivao usb kabl do telefona.

Ok, hvala. Još jedno pitanje. Ako ovaj uređaj uključim u usb, kako posle da uključim neki drugi usb fleš (sa muzikom npr.)?
Kako si do sada koristio AA preko kabla i USB sa muzikom u isto vreme?

Pa, nisam koristio jer se AA stalno isključuje i uključuje. Pitanje je da li bi neki razdelnik usb na dva usb-a radio? Verujem da ne bi, ali ko zna?

Veći deo dana na 4G, 2h GPS
Na S23U sa 350 system updates nisam mogao da dobijem 2h SoT za 70% baterije
Odlična baterija, nema teorije da instaliram neki update

Prilozi

• Screenshot_20251010_004420_Device care.jpg
    Screenshot_20251010_004420_Device care.jpg
    55.9 KB · Pregleda: 68
Pa, nisam koristio jer se AA stalno isključuje i uključuje. Pitanje je da li bi neki razdelnik usb na dva usb-a radio? Verujem da ne bi, ali ko zna?

Ali ne razumem i dalje sta ce ti to? Ne mozes da koristis oba u isto vreme svakako. Ja od kad koristim AA vise ne palim ni radio a kamoli muziku sa usb-a

Ali ne razumem i dalje sta ce ti to? Ne mozes da koristis oba u isto vreme svakako. Ja od kad koristim AA vise ne palim ni radio a kamoli muziku sa usb-a
Ja sam mislio da su mp3 stikovi i oni FM transmiteri iscezli pre xx godina :D

Ja doduse srpske radio stanice pustam preko AA kad mi dosadi Spotify.

Pa, kad bolje razmislim, imam Deezer, dovoljno memorije na talefonu za mp3 i to je to.

Nisam do sad koristio AA. Koji je najlakši način? Ubaci se ovaj adapter odozgo u auto i poveže sa telefonom ili ima još nešto?

@kiza Imaš li ti fabrički AA na autu? Ako nemaš onda imaš problem sa time. Ukoliko imaš mogućnost da se bežično povežeš na AA, onda imaš opciju da koristiš neki USB za nešto drugo. Kod mene AA na S25 Ultra radi kako treba, i bez greške, ali imam fabrički AA, pa me to navodi da ti možda pravi problem.

Pa, kad bolje razmislim, imam Deezer, dovoljno memorije na talefonu za mp3 i to je to.

Pa msm jedino sto trosi internet, ne trosi memoriju telefona osim ako ne skidas pesme pa pustas u offline modu - ali onda ne vidis ni podatke o guzvama i to na mapi u realnom vremenu..

Imamo dve teme o Android Auto, pa nije loša ideja da se ova prepiska tamo nastavi.

Kako se pokazao S25 Fe?
Baterija,dual sim me interesuje app Viber WA.
Ostalo manje bitno

Ne dozvoljava mi da instaliram ovu sa linka.
Izgleda da ipak imam, više verzija, jedna je čak novija od ove sa MS linka!?

Šta može još da mu fali za ADB?
Čim nešto iščitava iz telefona, to bi trebalo da znači da je Samsung drajver OK?
Meni SamFw ne vidi telefon. Računar ga normalno vidi.

Video ga je i SamFw, samo to nisam shvatio. Kliknuo sam gore na info, iščitao je podatke iz telefona. Posle toga više nije izbacivao ADB fail connection i proemnio sam CSC.

Jedan update za otisak. Šta sam primetio da kad stoji duže telefon, a ne koristi se, tipa par sati ili preko noći i onda želim da ga otključam na otisak nema teorije. Ispuca svih pet pokušaja i izbaci mi da unesem šifu tj. šablon da crtam. I onda kad ga zaključam i krenem zaredom da otključavam probe radi onda hoće. Idalje to nije ni prineti brzinom munje kako vi kažete i kako zapravo i treba da bude, ali bar otključa. Ali ako duže stoji nema šanse. Probao sam sve što ste pisali ovde i da snimam prst po više puta i da jednom bude suv jednom vlažan i mazao ruke kremom i duvao u prste...ma sve. I opet isto. Ne znam kako bih vam dočarao koliko me nervira. Ovo bi me nerviralo i na telefonu od 10k, a kamo li od 100k. Jedino mi ostaje da probam sa nekim drugim, nego se kolega nešto razboleo pa nije bio u kancu, nisam imao koga da nahvatam da testiramo. Sve se nadam da je do mojih prstiju i da je sa telefonom sve ok, ali mi opet nejasno kako mi ovi drugi telefoni rade perfektno na otisak. Jedino ako taj ultrazvuk i moje jagodice uopšte nisu kompatibilni. Valjda nije nešto hardverski do senzora... stvarno nemam živaca da jurim sad po servisima i reklamiram nov telefon.

Jedan update za otisak. Šta sam primetio da kad stoji duže telefon, a ne koristi se, tipa par sati ili preko noći i onda želim da ga otključam na otisak nema teorije. Ispuca svih pet pokušaja i izbaci mi da unesem šifu tj. šablon da crtam. I onda kad ga zaključam i krenem zaredom da otključavam probe radi onda hoće. Idalje to nije ni prineti brzinom munje kako vi kažete i kako zapravo i treba da bude, ali bar otključa. Ali ako duže stoji nema šanse. Probao sam sve što ste pisali ovde i da snimam prst po više puta i da jednom bude suv jednom vlažan i mazao ruke kremom i duvao u prste...ma sve. I opet isto. Ne znam kako bih vam dočarao koliko me nervira. Ovo bi me nerviralo i na telefonu od 10k, a kamo li od 100k. Jedino mi ostaje da probam sa nekim drugim, nego se kolega nešto razboleo pa nije bio u kancu, nisam imao koga da nahvatam da testiramo. Sve se nadam da je do mojih prstiju i da je sa telefonom sve ok, ali mi opet nejasno kako mi ovi drugi telefoni rade perfektno na otisak. Jedino ako taj ultrazvuk i moje jagodice uopšte nisu kompatibilni. Valjda nije nešto hardverski do senzora... stvarno nemam živaca da jurim sad po servisima i reklamiram nov telefon.
Možda je neispravno jer to baš nije normalno, bukvalno u milisekundi otključa preko Samsungove antireflect folije kod mene, bilo u po noći, po dana.. što se tiče otiska stvarno su napredovali osjetno u odnosu na prošle serije

Video ga je i SamFw, samo to nisam shvatio. Kliknuo sam gore na info, iščitao je podatke iz telefona. Posle toga više nije izbacivao ADB fail connection i proemnio sam CSC.
Kod mene ne vidi, pa ako neko ima ideju šta da uradim da bi to promenio..

Pozdrav svima....imam jedan problem,kupio sam 08.10.2025. Samsung S25 preko sajta eplanete...i sve je ok...medjutim ne mogu da registrujem kupovinu u Samsung members da bi dobio poklon S25 FE zato sto nema u izboru prodavnica Eplaneta ili Planeta sport u padajucem meniju kad se popunjava gde sam kupio telefon i ne mogu da zavrsim registraciju...sta da radim??Unapred hvala...

Pozdrav svima....imam jedan problem,kupio sam 08.10.2025. Samsung S25 preko sajta eplanete...i sve je ok...medjutim ne mogu da registrujem kupovinu u Samsung members da bi dobio poklon S25 FE zato sto nema u izboru prodavnica Eplaneta ili Planeta sport u padajucem meniju kad se popunjava gde sam kupio telefon i ne mogu da zavrsim registraciju...sta da radim??Unapred hvala...
Vidim da na sajtu piše da im je uvoznik Comtrade distribution, pa probaj da staviš to kao mesto prodaje jer oni jesu prodajni partner, eplaneta je samo preprodavac

Prilozi

• Screenshot_20251010_211656_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20251010_211656_Samsung Internet.jpg
    156.7 KB · Pregleda: 42
Nazad
Vrh Dno