Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Da li ima nekog agenta A1 za Kraljevo?

Juce mi je istekla ugovorna obaveza kod Yettela i presao bih u A1 za 50% popusta tokom trajanja ugovorne obaveze.

Ako neko ima br.agenta i iz drugog grada, pa da pitam za broj agenta iz mog kraja. Hvala

Dobio promociju kod A1 za NEO Super. Godinu dana 0 dinara + godinu dana 1474 din.
U ugovoru ne piše, ali imam snimljen razgovor sa agentom gde mi jasno objašnjava da pored rominga u zapadnom Balkanu i 6GB u Evropi dobijam 14GB na 2 godine koji se troše posle potrošenih 6GB.
Da li neko zna gde to piše?

To što imaš snimljen razgovor okači mačku o rep, naš zakon to ne poznaje kao bilo kakav dokaz, jer po našem zakonu nije dozvoljeno snimanje razgovora bez da o snimanju obavestiš drugu stranu i dobiješ pristanak.
Sad on topic, takve stvari mi je drugi operator u prethodna 2 ugovora nudio i iako nigde nije pisalo, uvek su ispunjavali obećano. Nema potrebe da tražiš da ti bilo gde piše, posebni benefiti ne stoje nikada na papiru, stvar su dogovora.

Dobio promociju kod A1 za NEO Super. Godinu dana 0 dinara + godinu dana 1474 din.
U ugovoru ne piše, ali imam snimljen razgovor sa agentom gde mi jasno objašnjava da pored rominga u zapadnom Balkanu i 6GB u Evropi dobijam 14GB na 2 godine koji se troše posle potrošenih 6GB.
To ti je svaki mesec dostupno 14GB za zapadni balkan pa onda trosis ovih 6GB za celu Evropu. Odnosno imas spisak zemalja gde vazi...
Pisace ti na ugovoru. Ja kad sam sa drugarom potpisivao lepo je pisalo 12 meseci dzabe 12 50%.

To što imaš snimljen razgovor okači mačku o rep, naš zakon to ne poznaje kao bilo kakav dokaz, jer po našem zakonu nije dozvoljeno snimanje razgovora bez da o snimanju obavestiš drugu stranu i dobiješ pristanak.
Sad on topic, takve stvari mi je drugi operator u prethodna 2 ugovora nudio i iako nigde nije pisalo, uvek su ispunjavali obećano. Nema potrebe da tražiš da ti bilo gde piše, posebni benefiti ne stoje nikada na papiru, stvar su dogovora.
Za snimljen razgovor sam spomenuo čisto da ne ispadne da nisam dobro razumeo ili čuo, a naravno da ne bih to koristio na sudu.
Pa i ja mislim da će ispoštovati, ali ne znam da li će se pojaviti negde na aplikaciji pošto i ta potrošnja mora negde da se prati i evidentira.

To ti je svaki mesec dostupno 14GB za zapadni balkan pa onda trosis ovih 6GB za celu Evropu. Odnosno imas spisak zemalja gde vazi...
Pisace ti na ugovoru. Ja kad sam sa drugarom potpisivao lepo je pisalo 12 meseci dzabe 12 50%.
Ne pričam o zapadnom Balkanu. Nisi razumeo. Pored zapadnog Balkana i roaminga u Evropi svakog meseca dobija se 14GB za roming u zoni Evrope koji traje 24 meseca.

Jesi mozda zapamtio ime tog akvizitera iz A1? Moze i kao poruka ako je Beograd.
Jesi njihov stari korisnik ili si presao kod njih i preneo broj sad?

E tih dodatnih 14
Za snimljen razgovor sam spomenuo čisto da ne ispadne da nisam dobro razumeo ili čuo, a naravno da ne bih to koristio na sudu.
Pa i ja mislim da će ispoštovati, ali ne znam da li će se pojaviti negde na aplikaciji pošto i ta potrošnja mora negde da se prati i evidentira.

Ne pričam o zapadnom Balkanu. Nisi razumeo. Pored zapadnog Balkana i roaminga u Evropi svakog meseca dobija se 14GB za roming u zoni Evrope koji traje 24 meseca.
E tih 14 dodatnih GB nismo videli u aplikaciji. Sto ne znači da nećeš dobiti.

Prešao bi iz yettel-a u a1 , ako ima neki agent nek se javi, hvala. Ugovor mi ističe 23.10. Iz Pančeva sam.

Mene zvali iz A1, posle ostavljenog kontakta na njihovom sajtu. Istekla mi UO kod Yettela i pošto nista nisu nudili, javio mi se A1 agent i ponudio Neo30 sa popustom 50% za 24 meseca. 1200 din mesecno.
Predao zahtev za prenos broja i danas me zovu iz Yettela i nude 6 meseci za dinar, a 18 meseci, ne bas za 50%, vec nekih 60ak procenata pretplate. To ispadne 1087 din za 20 gb neta ili 1450 din sa 50gb i 1 gb rominga.
Ne znam sta da radim sad 😁

A1 nudi vise rominga, koji mi i treba ponekad, a Yettel jedan od servisa voyo, hbo max i td.

Na moj nagovor zena predala zahtev za prenos broja sa A1 u MTS preksinoc, ali se ne javljaju iz A1 jos sa kontra ponudom :oops:
Eno je panici vec posto ne bi presla u MTS i po boljim uslovima, sto meni nije jasno al hajd.
Koliko imaju fore da se jave iz A1...48h bese ?
Jel opcija da ona sama zaustavi prenos broja u MTS (povuce potpis ugovora ili slicno) za neki period pa da vidimo sta dalje ?

Na moj nagovor zena predala zahtev za prenos broja sa A1 u MTS preksinoc, ali se ne javljaju iz A1 jos sa kontra ponudom :oops:
Eno je panici vec posto ne bi presla u MTS i po boljim uslovima, sto meni nije jasno al hajd.
Jel opcija da ona sama zaustavi prenos broja u MTS (povuce potpis ugovora ili slicno) za neki period pa da vidimo sta dalje ?
Isti slučaj, ne javljaju se. Ali nije šteta ni 15*1rsd u mts-u

Ako baš ni pod razno ne želite MTS onda možda bolje podnesite zahtev za Globaltel, jer ćete posle 2 meseca moći da se vratite u A1, ako vas ne pozovu iz A1 nakon zahteva za prenos.

Ako je uveče podnela zahtev za prelazak u A , to se računa kao od sutra. Trebalo bi danas da se jave iz A1. Samo imaju u umu da nekoga ko ih košta na kraju i ne pozovu.
Svakako može zena da pozove A1 danas i prvo pita šta se dešava sa prenosom.
Kad pita, ima dve opcije prva da je iz nekog razloga odbijen prenos , druga opcija da kažu da je prenos broja u toku. Onda kod druge opcije kad kažu da je prenos u toku, zena moze da kaze da se predomislila i oni prekinu proces prenosa broja. I tako ostaje u A1 mrezi.

Yettel ponudio, da ostanem kod njih, 9 meseci po 1 din. i 15 meseci po 2149 din. za Yettel Mobile M paket. To mu dođe 1343 din. mesečno, na 24 meseca.

Ostadoh kod njih

Danas sam otišao u mts da podnesem zahtev za prenos prepaid broja iz A1 . Samo što sam izašao iz mts-a, seo u auto i prešao 100m, stiže mi sms od A1 (slika dole). I ja se vratim nazad, odem u a1 koji je odmah pored mts-a, i zaključim ugovor na neo surf. 20 meseci po 535 dinara, i 4 meseca po punoj ceni od 1950.

Prilozi

• 03d97fe2-8184-417d-8417-ee6b1cdf662e.jpeg
    03d97fe2-8184-417d-8417-ee6b1cdf662e.jpeg
    141.8 KB · Pregleda: 151
Kako 1950 kad je paket 1899? :unsure: Jedino ako prvih 20 meseci racunaju sa popustom za e-racun a preostala 4 bez.

Ima li nekih povoljnosti za prelazak sa A1 prepaid na A1 postpaid ?
Meni u avgustu nudili 50% popusta na valjda neo surf (ili beše neo 30, ne sećam se više). Ja tražio neo super i dobio. 1400 i nešto dinara mesečno. Bio sam na besplatnom mega planu koji bi trajao do oktobra. Nisam pokretao ništa u tom trenutku, sami me zvali.

Jesu se na kraju javili iz A1 sa ponudom? Ko hoce sa prepaida na postpaid mislim da preko agenata zavrsavate sa 50% popusta na bilo koji paket, znaci bez cimanja oko pokušaja prenosa broja. Ko hoce da ipak pokusa sa prenosom da dobije neki benefit, a A1 se ne javlja, mislim da u prva 24h moze bez problema da se stopira pozivom na broj call centra ili da se pozove 060/1238 i sam trazis benefit
(upravo sam podneo zahtev za prenos broja, ali jos uvek se dvoumim i mozda bih ipak ostao u A1, da li imate mozda neku ponudu sa benefitom - pitas konkretno koji paket i koji benefit okvirno ocekujes).. Nisam probao ali mislim da nema razloga da bi A1 odbio da da ponudu.. Ili da otkaze prenos ako zelis.

Mene su pustili, jutros ubacio mts karticu. Nije bilo kontra ponude. 2 broja. Znam još par slučajeva.

Jesu se na kraju javili iz A1 sa ponudom? Ko hoce sa prepaida na postpaid mislim da preko agenata zavrsavate sa 50% popusta na bilo koji paket, znaci bez cimanja oko pokušaja prenosa broja. Ko hoce da ipak pokusa sa prenosom da dobije neki benefit, a A1 se ne javlja, mislim da u prva 24h moze bez problema da se stopira pozivom na broj call centra ili da se pozove 060/1238 i sam trazis benefit
(upravo sam podneo zahtev za prenos broja, ali jos uvek se dvoumim i mozda bih ipak ostao u A1, da li imate mozda neku ponudu sa benefitom - pitas konkretno koji paket i koji benefit okvirno ocekujes).. Nisam probao ali mislim da nema razloga da bi A1 odbio da da ponudu.. Ili da otkaze prenos ako zelis.
Nisu se javili na kraju...i zeni jutros zamenio karticu i presla na MTS...a ostala 3 broja koja su bila na ugovoru ostali na A1 :D
Ne moze kod nas nista normalno

Vrlo je verovatno da čitaju ovde postove, ipak je ovo poznat forum. I sami vidimo da je A1 podrška vrlo aktivna na temi za njihovu televiziju, za razliku od Yettela.
Previše se ponavljamo zato što većinu mrzi da izlista par strana, tek cela tema to je već "Rat i Mir" i tako im olakšavamo da "krešu" benefite.
Uletimo u pregovore za ostanak u mreži, "ja hoću to zato što ste već nekome dali takav benefit", a svaki korisnik je drugačiji za njih.

Evo bio mi covek iz A1 doneo dva ugovora i mobilni koji sam kupio i fiksni na kucnu adresu.
50% za prelazak u A1 iz MTS, Neo Super i Surf. 50% na fiksni.
Sve pohvale za profesionalnost i uslugu cista 10ka.

Vrlo je verovatno da čitaju ovde postove, ipak je ovo poznat forum. I sami vidimo da je A1 podrška vrlo aktivna na temi za njihovu televiziju, za razliku od Yettela.
Previše se ponavljamo zato što većinu mrzi da izlista par strana, tek cela tema to je već "Rat i Mir" i tako im olakšavamo da "krešu" benefite.
Uletimo u pregovore za ostanak u mreži, "ja hoću to zato što ste već nekome dali takav benefit", a svaki korisnik je drugačiji za njih.
Pa nek čitaju, nisu se javili sa kontra ponudom i prešli smo u mts. 😃 Tako stvar funkcioniše sa prenosom, zar ne. Dobio sam dva broja po ceni manjoj od njihove ponude u poslovnici za jedan. Mene su ,,segmentirali" da im plaćam 2.200din za neo 30, podneo zahtev i prešao gde ima povoljnije.

U isto vreme sam uzeo kućni net i izuzetno sam zadovoljan i uslugom i brzinom, da ne bude da sam nešto antiprotivan 😃

Tako je, svi idemo tamo gde je povoljnije a ima i onih sto drže do principa pa plaćaju visu cenu jer neće kod nekog operatera, i to poštujem. Jedino što je bezveze što moraš da se cimaš oko prenosa kako bi dobio neke benefite jer u normalnim uslovima ne daju ništa opipljivije nego tek kada podneses zahtev za prenos.

Na žalost, ne znaju ljudi a ima i dosta starijih. Išao sam po poslovnicama da se raspitam i u svakoj se telefoni i paketi bukvalno, da se tako izrazim, uvaljuju...

Имао сам уговор у А1 још пар месеци и хтео сам да откупим остатак уговора и да потпишем нови уговор, пошто сам хтео да останем у А1, али су ми рекли да не може, већ ако откупим, морам да чекам до краја месеца.
Ту се изнервирам и отплатим уговор и после пола сата ми стиже порука да могу одмах да пређем у другу мрежу.
Па где је ту логика? Значи не могу да потпишем нови уговор код њих, али могу да пређем у другу мрежу, која смејурија.
Отишао до МТС, они ми понудили као и свима 15 месеци за 1 дин.
У Јетелу ми рекли да нема никаквих бенифита када се пренацујеш из А1 код њих.

Naravno da su te slagali i u A0 i u yettelu, al ajd bolje nisi mogao da prodjes...

Nazad
Vrh Dno