Šta je novo?

Kada je vreme za novi TV, tačno kada ovo počne da se dešava

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Kada-je-vreme-da-zamenite-TV.webp

Kada je vreme za novi TV, tačno kada ovo počne da se dešava​

Smart televizori danas traju kraće nego ranije i to ne zbog hardvera, već zbog softvera. Evo kada i zašto je pravo vreme za kupovinu novog TV-a

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...za-novi-tv-tacno-kada-ovo-pocne-da-se-desava/

***, kakav d'bilan text, pogotovo iz ugla održivog razvoja i gomilanja elektronskog otpada...

Televizor ću koristiti dok panel daje ispravnu sliku. Softverske budalaštine iz samog televizora se svakako menjaju SBB ili sličnim box-om.

Zapravo bih rado kupio "TV" bez ikakvih dodataka i internih sposobnosti, sem eventualno podešavanja parametara slike, tj. da bude nešto tipa monitora. Sve ostalo su spoljašnji uređaji koji se menjaju po potrebi, koji mogu biti daleko prilagođeniji korisniku, koji manje koštaju i imaju manju količinu el. otpada u sebi.

Da li neko zna da li sam u opasnosti jer moj LG iz 2012 ne dobija ažuriranja za WebOS? Posebno sam zabrinut, jer je TV u spavaćoj sobi i može videti svakakve škakljive scene, da se tako izrazim.

Ja bih za svaki slucaj bacio carsav preko TV, eto cisto za svaki slucaj

Moj Samsung CRT 29", koji je stariji od nekih mojih kolega na poslu, likes this :)

Taj tvoj Samsung je sigurno poslao preko terabajt podataka o tebi.

To je bio sarkazam :D

Nazad
Vrh Dno