Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

zasto nigde ne pise na stranici nista o ugovoru? 15 minuta trazim po stranici nigde se ugovorna obaveza ne pominje

… ponovo su krenuli sa ovom akcijom u Yettel petku…

Prilozi

• IMG_0239.jpeg
    IMG_0239.jpeg
    167.4 KB · Pregleda: 203
Sta se dešava u zadnje vreme sa Yettel andoird app?
Skoro ništa ne može da otvori, zabode ili vrti do besvesti.
Npr uopšte nema onog za Yettel petak danas
Isto sa wifi i 4G
Na iPhone klincu radi kaže normalno sve odma otvara
Matorcima na android telefonima isto baguje skoro nikad ne otvara...

Prilozi

• Screenshot_20251003_120205_Yettel.jpg
    Screenshot_20251003_120205_Yettel.jpg
    62 KB · Pregleda: 131
  • Screenshot_20251003_120200_Yettel.jpg
    Screenshot_20251003_120200_Yettel.jpg
    27.4 KB · Pregleda: 133
Evo sad radi normalno
Skoro svaki početak meseca app baguje iz nekog razloga
Šta je u pitanju nemam pojma

Vrhunac je što meni Yettel svaki mesec skida dodatnih 3GB saobraćaja u romingu koji sam stekao kada sam spojio Yettel Mobile L, internet i televiziju i spušta na 5GB. Onda se ja žalim, pišem reklamacije, pa čekam do 8 dana, oni to odobre i tako svaki mesec. Od kako ih uzeli Arapi postaše cirkus firma.

Isto sa wifi i 4G
Mozda je do neta. Meni cesto nije hteo da je otvori preko wi-fija ali je preko A1 neta otvarala normalno.

Mozda je do neta. Meni cesto nije hteo da je otvori preko wi-fija ali je preko A1 neta otvarala normalno.
Nije do toga napisao sam sa sam probao i na 4G netu
Plus imam SBB net znači da sami sebe blokiraju, šta su onda neki kompletni idioti? 🤣

Sledeci put probaj da je otvoris preko A1 neta (ako imas nekoga da se zakacis). Mislim da ni oni nemaju pojma o cemu se radi jer im je resenje za sve obrisati kes ili deinstalirati pa ponovo instalirati app. Na kraju je proradila sama od sebe a krsten odgovor na reklamaciju nisam dobio evo 2 meseca.

Isto sa wifi i 4G
Drugar mi radi na frontu tako da se ništa ne iznenađujte 🤣.
A jos jedan planira da se priključi timu tako da bice veselo 🤣

Trenutno danas za otkup UO 3950 din,od 01.10 do 03.10. bilo je 2810 din ,u septembru je bilo 3510 din sad mi ništa nije jasno

^ ta dobra ponuda se dobija od A1, ili od Yettela da te zadrže? Zanima me, ističe mi UO.
Hvala!
Ja sam danas produzio u Yetelu..Prvo sam predao u A1 zahtev za prenos.Zvali odmah posle 10 minuta iz Yetela da ponude novi ugovor.Ostavio sam ih za sutra tj. danas i kad nisam pristao na ništa ponudjeno na kraju mi ponude Yetel 100 12 meseci po 1 din,a posle 12 meseci po 1800 din.To mu dodje 900 dinara mesecno sto nema nigde za ovu tarifu.Mada to im je bila zadnja opcija jer nisam pristao na 3 neke ponude pre toga..

Odlicno si prosao sa cenom.

Paket mi istice pocetkom februara, da li mogu da podnesem zahtev u A1 na dan isteka ili mogu ranije?

Ugovor mi ističe 9.11. a ovih dana mi šalju SMS ponude gde navode da mi moj popust na pretplatu ističe 1.11?

Popust važi 24 kalendarska meseca, znači od 1. novembra 2023 do 31. oktobra 2025. Namerno to rade da bi te stimulisali da obnoviš ugovor ranije i pristaneš na lošiju ponudu od onoga što daju kad zatražiš prelazak u drugu mrežu. Sačekaj 10.11 i traži prelazak u A1. Ako ti ponude nešto dobro i ostaneš, imaćeš ospregovarani popust i za novembar. Ako odeš u drugu mrežu, platićeš punu cenu za tih 10-15 dana novembra.

Evo i ja da napišem.
Juče podnet zahtev za prenos broja u A1 iz Yettela. Dobio ponudu od A1 1200 din. mesecno, 24 meseca, Neo 30.

Iz Yettela zvali jutros, ostavio ih da pozovu u 15h i posle malo pregovaranja ponude mi Yettel Mobile M, 9 meseci za 1 din. i 15 meseci za 2149 din. Mesečno je to oko 1343 din na 24 meseca.
I ja ostadoh u Yettelu.

Sad videh gore kolegu za Yettel 100 i 12 meseci za 1 din.
Da su mi to ponudili i ja bih to prihvatio.

Da li je neko skorije otkupljivao ugovornu obavezu? Jednom korisniku ističe početkom novembra i otkupio bi je krajem ovog meseca kako bi prešao na besplatan Mega plan u A1, a neizvesno je da li će oni tu akciju još produžavati, budući da već traje punu godinu, pa za svaki slučaj. Glavno pitanje je šta se dešava sa poslednjim računom. Da li se otkupljivanjem obaveze prelazi na postpejd po punoj ceni, u smislu da bi oktobarski račun bio po povlašćenoj ceni zaključno sa danom otkupa, a nadalje po punoj, ili je neka druga računica? Edit: drugo važno pitanje je koliko proces traje. Čini se da je danas za sutra, ako ne i danas za danas, ali to je kontradiktorno sa postojanjem otkaznog roka, pa nije baš jasno kad se sve sabere.

Otkupis i tog trenutka si free. Savetuju da sutradan podneses zahtev,da prodje kroz sve sisteme. Tih par dana ,dok te ne prebace, placas punu cenu tog paketa . Naredni mesec jos dobijes racun i kraj.

Jedno pitanje. Danas sam obnovio yettel ugovornu obavezu. Dobio sam 9 meseci po 1 dinar, ali mi u aplikaciji piše nesto drugo. Da mi je trenutno stanje oko 1950 din.

8 dana u oktobru treba da platim oko 500 din, a od danas ide novi ugovor 9 meseci za 1 din. i 15 meseci po 2150 din, za mobile M paket. Da li u aplikaciji ne pokazuju odobren popust od agenta?!

Sačekaj da prođe 24h pa bi trebalo da se vidi lepo u aplikaciji...

Pozdrav svima. Preneo sam broj iz A1 postpaid u Yettel na prepaid. Sad mi se u aplikaciji pojavila ponuda 50% popusta na mesečnu pretplatu. Zanima me da li mogu direktno da odem do poslovnice i potpišem ugovor ili moram nešto kroz aplikaciju.

Pozdrav svima. Preneo sam broj iz A1 postpaid u Yettel na prepaid. Sad mi se u aplikaciji pojavila ponuda 50% popusta na mesečnu pretplatu. Zanima me da li mogu direktno da odem do poslovnice i potpišem ugovor ili moram nešto kroz aplikaciju.
Mora poslovnica sta imas od ova dva ,Go extra plus je ovaj od 30 GB i on je 1000 din , taj paket se prenose GB
Screenshot_6.png

istekla mi UO u yettelu već odavno, nisam bio u SRB. Vreme je da je obnovim. Koja je tačno procedura da se dobije najbolja ponuda? Idem u poslovnicu A1 lično da tražim prenos broja ili online? A za prelazak na prepaid moram lično u poslovnicu yettel i da čekam 1+ mesec da mi se pojavi ponuda u aplikaciji?

Razmisli od Globaltelu ako ne bi ugovor i vezivanje.
Ako bi da ostaneš u Yettelu, najbrža varijanta je da svratiš u bilo koji A1 i tražiš zahtev prenosa broja. Yettel odmah zove da te zadrži s ponudom prvih 6 meseci 1 din pa 18 meseci 50% na bilo koji paket bez uređaja. Samo im kažeš da ti A1 nudi prvih 12 meseci 100% popusta a drugih 12 meseci 50% popusta

Nazad
Vrh Dno