Mozda je do neta. Meni cesto nije hteo da je otvori preko wi-fija ali je preko A1 neta otvarala normalno.Sta se dešava u zadnje vreme sa Yettel andoird app?
Skoro ništa ne može da otvori, zabode ili vrti do besvesti.
Npr uopšte nema onog za Yettel petak danas
Isto sa wifi i 4G
Na iPhone klincu radi kaže normalno sve odma otvara
Matorcima na android telefonima isto baguje skoro nikad ne otvara...
Nije do toga napisao sam sa sam probao i na 4G netuMozda je do neta. Meni cesto nije hteo da je otvori preko wi-fija ali je preko A1 neta otvarala normalno.
Drugar mi radi na frontu tako da se ništa ne iznenađujte 🤣.Sta se dešava u zadnje vreme sa Yettel andoird app?
Skoro ništa ne može da otvori, zabode ili vrti do besvesti.
Npr uopšte nema onog za Yettel petak danas
Isto sa wifi i 4G
Na iPhone klincu radi kaže normalno sve odma otvara
Matorcima na android telefonima isto baguje skoro nikad ne otvara...
Ja sam danas produzio u Yetelu..Prvo sam predao u A1 zahtev za prenos.Zvali odmah posle 10 minuta iz Yetela da ponude novi ugovor.Ostavio sam ih za sutra tj. danas i kad nisam pristao na ništa ponudjeno na kraju mi ponude Yetel 100 12 meseci po 1 din,a posle 12 meseci po 1800 din.To mu dodje 900 dinara mesecno sto nema nigde za ovu tarifu.Mada to im je bila zadnja opcija jer nisam pristao na 3 neke ponude pre toga..^ ta dobra ponuda se dobija od A1, ili od Yettela da te zadrže? Zanima me, ističe mi UO.
Hvala!
Mora poslovnica sta imas od ova dva ,Go extra plus je ovaj od 30 GB i on je 1000 din , taj paket se prenose GBPozdrav svima. Preneo sam broj iz A1 postpaid u Yettel na prepaid. Sad mi se u aplikaciji pojavila ponuda 50% popusta na mesečnu pretplatu. Zanima me da li mogu direktno da odem do poslovnice i potpišem ugovor ili moram nešto kroz aplikaciju.
Hvala na odgovoru. Kod mene stoji samo ovo drugo 50% na pretplatu. Planiram da uzmem Mobile M, cena mesečno sa ovim popustom je 2150din.Mora poslovnica sta imas od ova dva ,Go extra plus je ovaj od 30 GB i on je 1000 din , taj paket se prenose GB
Pogledajte prilog 508495
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari