Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Убедљиво најгори каталог, не бих их користио ни да имају титлове.

3,4 € mesečno ne bih baš okarakterisao kao bezobrazno skupo, ali cena pretplate u Srbiji jeste visoka. Meni je katalog sasvim solidan, a odsustvo titlova i sinhronizacije mi uopšte ne smeta.
Kako 3,4e? Misliš 12 podeljeno na 4 osobe? Ako je tako, ne bih ja to baš tako gledao.

Aha, dobro to je ok cena, ali koliko sam razumeo to mogu samo oni koji vec imaju aktivnu pretplatu, nalog ili tako nesto. Tj ja kao novi korisnik ne bih mogao da uzmem preko turske?

Ne mogu čak ni svi koji su pre imali. Ja imam samo standardni paket od 300 i nešto lira. Taj od 165 nikad nisam imao.

Ne mogu čak ni svi koji su pre imali. Ja imam samo standardni paket od 300 i nešto lira. Taj od 165 nikad nisam imao.
Kažem generalno sto se tiče turske ponude, novi korisnici ne mogu dobiti ni tu cenu od 350 lira.

A sto se tiče jeftinijeg paketa, on je dostupan samo nekim korisnicima, random

IMG_8083.jpeg

Meni evo nudi da se ponovo pretplatim na taj paket od 165 lira iako nisam koristio skoro godinu dana (trenutno imam preko Amerike onaj Black Friday deal za 2.99$, pa ispadne i jeftinije od ovog)

Na snagu su danas stupile nove cene.

IMG_8096.jpeg

U Turskoj ide standard na 250 TL, premium na 450 TL. Godišnja pretplata ostaje ista.

I ja isto. Poskupeo je sa 165 na 349 i nema ni opcija za godišnju pretplatu. Razmišljam se šta će da se desi ako otkažem?

Da li će da ponudi nešto bolje...ili nešto još skuplje 😅

Da li još nekom neće da prođu naše Visa kartic OTP i iRajfajzen za domaću pretplatu 😁

Meni je prošla pre 10 dana upravo ta kartica iz OTP banke.

• Like
Reagovanja: iOS
biće javljeno u temi kad/ako se budu pojavili titlovi na srpskom, eventualno hrvatskom/bosanskom

Nazad
Vrh Dno