Kako 3,4e? Misliš 12 podeljeno na 4 osobe? Ako je tako, ne bih ja to baš tako gledao.3,4 € mesečno ne bih baš okarakterisao kao bezobrazno skupo, ali cena pretplate u Srbiji jeste visoka. Meni je katalog sasvim solidan, a odsustvo titlova i sinhronizacije mi uopšte ne smeta.
Misli na cenu preko turske, kod njih je 165 lira (3.40€)Kako 3,4e? Misliš 12 podeljeno na 4 osobe? Ako je tako, ne bih ja to baš tako gledao.
Tako je, samo postojeci korisnici (i oni koji su pre imali).Aha, dobro to je ok cena, ali koliko sam razumeo to mogu samo oni koji vec imaju aktivnu pretplatu, nalog ili tako nesto. Tj ja kao novi korisnik ne bih mogao da uzmem preko turske?
Kažem generalno sto se tiče turske ponude, novi korisnici ne mogu dobiti ni tu cenu od 350 lira.Ne mogu čak ni svi koji su pre imali. Ja imam samo standardni paket od 300 i nešto lira. Taj od 165 nikad nisam imao.
Ne mogu čak ni svi koji su pre imali. Ja imam samo standardni paket od 300 i nešto lira. Taj od 165 nikad nisam imao.
Pitanje je da li ovde uopste ko ima domaću pretplatu, većina je na Turskoj ili Americi 😅Da li još nekom neće da prođu naše Visa kartic OTP i iRajfajzen za domaću pretplatu 😁
Ne, i najverovatnije nikad i neće. Ali zato dižu cene od novembra.Da li je dizni dobio prevode, nisam ispratio i ako nije da li je to u planu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari