Koji si imao prethodni TV na kom je sve bilo OK?Teško, na prethodnom TV je sve bilo ok. Nema dobar upscale.
Ako ne, sta preporucujete do 20k?
Jesi li možda na njemu (40E635BFS), nakon posledneg update-a, puštao filmove sa prevodima ali u AV1 formatu preko USB fleša i da li i dalje pomera prevode kod AV1 udesno, kao u donjoj recenziji, ili su na sredini?40E635BFS kupljen 12.2023 je do sada dobio samo jedno ažuriranje, početkom ove godine (Januara ako se dobro sećam), online.
Je li u medjuvremenu Tesla 43E635SUS televizor dobio neki update?Ocekivao sam da ce dobiti neki update TV ali za sad nista.
Jesi li možda na njemu (40E635BFS), nakon posledneg update-a, puštao filmove sa prevodima ali u AV1 formatu preko USB fleša i da li i dalje pomera prevode kod AV1 udesno, kao u donjoj recenziji, ili su na sredini?
Rešila tehnika da me demantuje juče i danas, pa to ti je 😅40E635BFS kupljen 12.2023 je do sada dobio samo jedno ažuriranje, početkom ove godine (Januara ako se dobro sećam), online.
Prošao update - brzim prolazom ne vidim ništa novo/promenjeno (sem što se Netflix sam enable-ovao 😒) + i dalje je na Android 11. Ako se ispostavi nešto, javiću....Nisam ni pre ni posle ažuriranja, ali mi ovo deluje da je 99% problem u plejeru.
Javiću ako budem probao, i ako je prisutan, da li ga VLC rešava....
S' tim rečenim, hvala za link/snimak!
Kada gledam (računajući naravno činjenicu da je "kroz kameru"), bukvalno kao da gledam svoj TV, tj. apsolutno potvrđuje moj opis/doživljaj po pitanju slike (jako dobar panel, u odnosu na cenu naravno)!
Takođe:
- U videu pomenuti problem sa reprodukcijom visokog bitrate-a mogu da potvrdim da ima čak i na EON-u sa najvećim bitrate-om i CBR encoding-om, na pojedinim kanalima (Nat Geo), u smislu da hoće da se koči sa slikom ili da secka povremeno. Prebacivanjem na ABR je ok, bez ikakve primetne razlike, tj. pada kvaliteta prikaza.
- Notifikaciju za ažuriranje nisam dobio, no može da bude da je do mene, tj. da sam ga previše "ukrotio", ali za svaki slučaj nije zgoreg proveriti ručno (Settings -> Device -> About -> System update).
EDIT:
Rešila tehnika da me demantuje juče i danas, pa to ti je 😅
Upravo (nakon manuelne provere):
Pogledajte prilog 508165
Koliko ja znam nije.Ali sad vidim da je clan cofi89 dobio update.Kad odem na vikendicu provericu pa ti javim.Pretpostavljam da sam dobio ako je dobio on na 40E635BFSJe li u medjuvremenu Tesla 43E635SUS televizor dobio neki update?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari