Šta je novo?

Mobilni telefon Samsung S24+ ili....do 500 EUR..

Koji mobilni telefon kupiti

Kulijana

Poznat
Učlanjen(a)
02.04.2022
Poena
35
Drugari, mala pomoć, koji mi je najbolji tel do 500 EUR, najviše sam za s24+, ali da čujem i vas, možda ima i bolji od njega a jeftiniji, najbitnija mi je kamera, ali isto tako da mu je ok baterija i da ne zabada...nisam zahtevan korisnik, ne igram igrice itd... hvalaaa

A nov s24 Fe ili mozda s25 fe ?
Ovi sa promocije.
S24FE opusteno uzimas i ostane ti dobar kusur. S25FE nisam gledao.
Ne znam da li ti odgovar taj rang telefona?

Mozda ako razmatras polovno i s25 sa domacom garancijom?

Da ne otvaram novu temu, šta mislite od Xiaomi 14 polovnom za oko 400€? Hardverski je odličan, dimenzije savršene. Ima li šta slično za taj novac, a da nije cigla? Nekako mi se više sviđa i više mi je premijum u odnosu na s24.

Da ne otvaram novu temu, šta mislite od Xiaomi 14 polovnom za oko 400€? Hardverski je odličan, dimenzije savršene. Ima li šta slično za taj novac, a da nije cigla? Nekako mi se više sviđa i više mi je premijum u odnosu na s24.
Ja sam imao S24, i gledao sam za sta da ga zamenim. Jedna od opcija je bio i Xiaomi 14. Medjutim za te neke pare do 500 EUR ga nije bilo. Pa sam uzeo OnePlus 12. Inace da sam imao sansu da uzmem xiaomi 14 za 400eur, uzeo bi njega.

OnePlus 12 je bolji telefon od Xiaomi 14, i više je za poređenje sa 14 Ultra modelom.

OnePlus 12 je bolji telefon od Xiaomi 14, i više je za poređenje sa 14 Ultra modelom.
Ne znam da li je bolji ili gori. Napisao sam da sam nasao Xiaomi 14 po toj ceni za oko 400eur uzeo bih njega. 14 ultra nije bilo ispod 600Eur. Svakako je xiaomi 14 bolji izbor od s24. Ali eto predlog, ako nadje OnePlus 12 za tu neku cenu oko 400eur, eto izbora.

Ne kažem da nije bolji i vjerovatno upeglaniji telefon, zbog softvera (imao sam oneplus telefone), ali taj OP12 je 164,3mm. Pa on je veći i od S25 ultra. Xiaomi ovaj mi se sviđa najviše zbog dimenzija, pa i hardvera. Vidim da je Pixel 8 sličan. Devetka je skuplja, bar trenutno, a izgleda odlično. 400e mi je baš gornja granica.

Ne kažem da nije bolji i vjerovatno upeglaniji telefon, zbog softvera (imao sam oneplus telefone), ali taj OP12 je 164,3mm. Pa on je veći i od S25 ultra. Xiaomi ovaj mi se sviđa najviše zbog dimenzija, pa i hardvera. Vidim da je Pixel 8 sličan. Devetka je skuplja, bar trenutno, a izgleda odlično. 400e mi je baš gornja granica.
Tebi sam predložio da uzmeš mi 14. 😀 Za te pare oko 400eur. Best buy. Jeste op12 je veliki i težak.

Vrh Dno