Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Ja sam shvatio da bi trebalo ići postepeno, ali do kraja 10. bi trebali svi dobiti lossless...

Ja sam shvatio da bi trebalo ići postepeno, ali do kraja 10. bi trebali svi dobiti lossless...
Ove zemlje su najavljene za oktobar/novembar:

You heard it here first! Lossless will be rolling out in the United States, Germany, United Kingdom, Canada, Australia, France, Netherlands, Spain, Poland, Italy, Japan, Sweden, Belgium, Norway, Switzerland, Czech Republic, Austria, Denmark, New Zealand, Finland, Ireland, Taiwan, Portugal, Israel, Greece, Hungary, Singapore, Romania, Slovakia, South Korea, Hong Kong, Bulgaria, Croatia, Lithuania, Estonia, Latvia, Iceland, Serbia, Luxembourg, Slovenia, Cyprus, Malta, Bosnia and Herzegovina, North Macedonia, Albania, Montenegro, Kosovo, Andorra, Liechtenstein, Monaco, San Marino.

20251007_081101.jpg
Vaistinu stigao, pušta kao FLAC 44.1 kHz/16 bit

Šteta što nije rešen i Android

Prilozi

• Screenshot_20251007_082133_Perplexity.jpg
    Screenshot_20251007_082133_Perplexity.jpg
    117.5 KB · Pregleda: 108
Poslednja izmena:
Direktno na AVR, izaberem ga medju uredjajima na telefonu. On onda direktno dobija signal putem Spotify Connect-a.

Prilozi

• Screenshot_20251007_150040_Spotify.jpg
    Screenshot_20251007_150040_Spotify.jpg
    135.8 KB · Pregleda: 77
Meni za Sonos izbacuje da još uvek ne podržava Lossless preko Connect, ali pročitao sam na njihovom community sajtu, a i na Spotify piše da će navodno da dođe podrška tokom oktobra.

Meni na google tv normalno dozvoljava da puštam u formatu bez gubitaka.

Evo stigao apdejt i na widnows client za loseless ..

Kad dodjem u stan moram videti da li je stigao i za linux.

1759919295636.png

Zašto tako misliš?
Ne misli tako je, zvuk je neverovatan kad je dirktan malo pre slušao i stvarno nije nikakav placebo nebo i zemlja kad se sluša iz aplikacije i kad se sluša direktno connect na iisiver. Bukvalno zvučna slika iz stereo signala tokiko široka i prostorna na nekim numerama da sam.mislio da šalje zvuk na surround zvučnike te sam morao da ustanem i uverim se da ne peva iz njih.

Sam android ima obradu i nemas opciju da bitstriimuješ signal u avr.

Na chromecast uređaju nije omogućen lossless prenos :(

Trazim familiju, ako neko ima slobodan slot moze slobodno da mi se javi na PM. :)

I ja sam beskucnik, moze PM.

Vrh Dno