Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Posto su meni ovde dosta njih pomoglo, da uzvratim. Za ovih 10 dana trazenja za mene produzetak ugovora, naleteo sam na dosta dobrih kontakata iz A1 mreze koji su voljni da pomognu. Da korisnik dobije najbolje moguce za ono sto trazi. Inace, po meni je A1 najbolja mreza, realne cene telefona, mnogo bonusa daju, korisnicka podrska odlicna, uvek su tu, itd. Ako nekome treba kontakt agenata za pravno lice, fizicko ili za kucni net neogranicen 50/10 za oko 1100 dinara, a 100/10 za oko 1500 Dinara, rado cu mu proslediti brojeve telefona.

Prešao bih iz Globaltel-a u A1 (Neo Super) ili mts (Omorika M, Soko Lite), minimum 50% na pretplatu.
@kingmax prosledi i meni broj agenta za fizičko lice. Hvala

Neo Neo mi istice za 5 dana, interesuje me A1 ponuda (bolja od standardne u poslovnici) ili prenos u mts. Hvala.

Prešao bi iz yettel-a u a1 ili mts, ako ima neki agent nek se javi, hvala. Ugovor istekao 01.10. Iz Niša sam.

Za svaki kupljen/dobijen telefon preko mreze iz S serije od Samsunga dobijate na poklon S25 FE. Akcija traje do 09.10.2025

Posto mi 21 - vog istice besplatni mega plan u A1,ako hoce neko od promotera/agenata nesto da ponudi?
Nisu mi vazni minuti ni sms - ovi (slabo koristim telefon) valjalo bi mi nesto neta do 3-4 GB.
Znaci nesto najjeftinije moze pripejd ili ako bas mora postpejd.

Pozdrav, istice mi ugovor 13.10 u yettelu, prešao bih u a1. Bitna mi je samo sto niza pretplata, neo minuti i poruke i malo interneta. Iz niša sam

Pozdrav. Ističe mi ugovor u A1 1.Novembra. Trenutni paket je Neo23. Ako ima ponuda, slobodno se javite u PP.

Ističe mi ugovor 09.10 u A1 Neo Neo tarifa. Potreban korektan agent iz Niša radi eventualnog dogovora oko produženja istog.

Neki A1 agent za jug Srbije (Pirot, Niš) za prelaz 3 broja iz mts na postpaid u A1?

istice mi ugovor sa mts-s om 5.11, Omorika M, otvoren sam za saradnju sa sva tri provajdera, u zavinosti od najbolje ponude, molim agente da se jave.

Поздрав, пренео бих број из Глобалтела у Јетел/МТС/А1 на постпејд пакет са е-рачуном уз УО 24 месеца, са неком понудом до 1100/1200 динара месечно, да имам неограничене минуте, поруке и бар 50 ГБ интернета или неограничен интернет. Слободно нека ме контактирају агенти провајдера у пп.

Mog provajdera agenti da ti se javi.
Kreirao si paket ,kažu bar i provajdera. Da te ne cimaju ovi drugi

7.10. mi je istekla ugovorna obaveza kod Yettela.
Prešao bih u A1. Da li ima nekog od A1 agenata da ponudi nesto povoljnije od 20% koje bih dobio preko pozivnog koda, koji sam dobio od supruge, koja je vec u A1? I ona bi dobila 20% popusta.

Pozdrav, istekao mi je pre par dana ugovor u mts-u. Presao bih u a1 jer su mts uslovi u odnosu na prosli ugovor 2x skuplji, pa nek me kontaktira agent.

Prešao bi iz yettel-a u a1 , ako ima neki agent sa dobrom ponudom nek se javi, hvala. Ugovor mi ističe 23.10. Iz Pančeva sam.

Poslednja izmena:
Ako nekom treba mts agent nek mi se javi

Kada u poslovnici iniciram prelazak u drugu mrezu da li me onda agent zove za ostanak (kod njih) ili neko drugi?

Poslednja izmena:
Pozdrav, istekla mi je nedavno ugovorna obaveza u A1, preneo bih broj u Yettel ili MTS, ako neko ima kontakt agenata bio bih zahvalan na PM-u.

Mi bi porodično da pređemo iz iz Yettel u A1. U pitanju je 5 brojeva, ali ne izlazi svima u isto vreme UO u Yettel. U decembru bi smo preneli 3 broja (supriga i dva dečija koji se vode na mene) i sredinom sledeće godine moj i još jedan. Ako bi mogao da nam se javi neki agent sa dobrom ponudom, bili bi smo zahvalni. Ako je bitno, iz Vršca smo.

Menjao bih paket sa Yettel 50 na jači paket, 6 meseci pre kraja UO. Ako ima neko iz Yettel-a da vidim šta ima u ponudi (ne ovo iz app).

Pozdrav,
ističe mi UO u Mts-u, zamolio bih ponudu agenta iz Yettel-a za prelazak

Vrh Dno