Šta je novo?

Pravljenje muzike uz pomoć AI

Balada.Moj Tekst.Muzika i vokali:Suno

Vidim li da neko opet postavi muziku/klip koji ima veze sa politikom, bice momentalno trajno udaljen sa foruma.
Zahvaljujem na razumevanju

Uzeo sam malo sa se zanimam sa Suno-m, i koliko god da je ovo kul, isto tako mi je i jezivo na neki način 😂 napravio sam par pesama, vidim da su izbacili novi AI model, kompozitori više neće biti potrebni u budućnosti. Možda postavim ovde nešto što sam sklepao...

Evo nešto što sam sklepao. *** na grčkom je pesma, šta ću volim taj njihov melos, tekst sam sastavljao ja koliko sam znao, znam grčki osrednje, nešto mi je pomogao ChatGPT, pa sam prepravljao ono što mi nije bilo dobro za uho da zvuči pevljivo. Namučio sam se sa prompt-om dok nisam izvalio kako da dobijem pop-folk instrumental.

Ovo bi moglo da se pusta na protestima protiv mini hidroelektrana:). Ne znam da li je to taj kontekst ili si video neku ves masinu kako romanticno pluta rekom;)
Da, to je baš taj kontekst. Doduše ovde kod nas smo uspeli da sprečimo gradnju nekoliko mini-elektana a jednu čak i da zatvorimo.
Ali nam reku napadaju sa svih strana.

Poslednja izmena:
Pišem poeziju godinama i omaknulo mi se par puta i da mi iskoči u glavi refren pa napišem celu pesmu sa idejom da dam drugaru koji ima bend za svadbe pa ako ispadne nešto da prodamo nekom pevaču-pevačici bendu. Međutim drugi drugar mi otkrio Suno i ja sam se šokirao kako sve zvuči. Ok vidi se da je AI ali je dobar da neko čuje tvoj tekst i zainteresuje se za isti.
Napravio sam kanal i okačio neke pesme i ima sve i rok i pop i narodnjaci pa evo nekih(svako mišljenje je dobrodošlo kao i subskrajb da stignem do 100 da promenim path do kanala da se lakše pronalazi):

• Like
Reagovanja: uji
U poslednje vreme imao sam nalet inspiracije pa se i dalje igram.

Suno v4-all je zaista impresivan.

Mada Udio 1.5 Allegro i dalje ne zapostavljam

Suno v4

Ovo je od ranije bilo u zaostatku, no v4-all muškog vokala su kasnija dva izdanja eksplicitnog naslova, tako da to ne mogu da linkujem.

Već beležim malo prikladnije teme i razmišljam kako da krstim nove izvođače, ali o tom potom. Za sada to ostaje na stvaranju estrade na mojoj planeti majmuna.

Unapređeno u V4.5, sa nešto jačim zvukom.(Ovaj prošli može da se briše)

Vrh Dno