Šta je novo?

Mobilni telefon Zamena za Galaxy S23

Koji mobilni telefon kupiti

Milan_031

Cenjen
Učlanjen(a)
08.04.2013
Poena
195
Doslo vreme da zamenim trenutni Galaxy S23.
Ovaj telefon sam najvise uzeo zbog velicine, inace nisam fan Samsunga i posle koriscenja ovog mi je i dalje onako, ok varijanta, ima svojih bagova i problema.

Od telefona mi je bitno da je pouzdan i brz, kamera tu i tamo i opet bih se zadrzao na manjem telefonu ako je moguce. Sta bi bila preporuka, sta uzeti (flip, fold i slicne ne razmatram)?

Ако си гадљив на IOS, онда S25, ако ниси онда 17 обичан. После дуго година Епл није осакатио ванила модел. 256 гига почетна меморија, 120 херца освежавање, нови чипсет, после х година да им основни модел има смисла.

Ne postoji niti ce ikada biti bolja opcija od trenutne da uzmes S25 sebi. Nadji ga negde povoljno, ja cekam da mi stigne sa Dijaspore za 89k, mada je pitanje i da li ce jer preko call centra ih navodno vise nemaju na stanju, mada ga mozes za slicne pare naci negde drugde. Ako bi ga ulovio ti za te pare, aktiviras promociju, prodas S23, kada ti stigne S25, i prodas S25FE kada ti stigne do kraja godine. Ubi me ako bi te S25 izasao vise od 100e(U slucaju da ga nadjes po ceni kao na Dijaspori).

Nazovi korisnicku sluzbu njihovi da ti provere porudzbinu jel poslata dobavljacu i da li imaju na stanju, kako ne bi uzaludno cekao i kako bi mogao da ocekujes da ti stigne telefon do kraja promocije

Dijaspora nije na listi partnera, ali ako ti faktura bude glasila na Tehnomaniju, onda ćeš moći da ostvariš poklon. U suprotnom, traži fiskalni da dokažeš kupovinu od Tehnomanije.

Da znam, totalna suprotnost :D kako, zasto nemam pojma.
Ideja za ultra se rodila kad sam video da ima 16/1tb opcija i onda sam bio u fazonu sto da ne.
Medjutim saznam da 16/1t ne moze da radi na nasim mrezama kako treba i onda kad sam vec prelomio da bih isao na taj tel pogledam opcije za 512 i naleti ovo.

Jesi platio preko kartice ili za kes pouzecem? Meni je danas 10ti radni dan kako cekam S25 128gb, ni traga ni glasa od poruke 19.09. Da je prihvacena porudzbina, ostalim kolegama sa foruma je stigla poruka da je porudzbina otkazana, ko je posle porucio, meni jos nista

Nazad
Vrh Dno