Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Mudro je sto izbegavate tog bolesnika rodzena.

Traje S3 krekhed Derila koji trazi Rika po Francuskoj i Kerol koja trazi njega u Londonu i sad kad su se nasli vracaju se kuci kroz Spaniju.
Ova serija inace postoji samo da bi Nikotero obucavao sminku i protetiku.
Ne znam ko je Nikotero, ali prva sezona Deryla je po meni najkvalitetniji dio svih sezona svih serijala iz tog TWD univerzuma. Jedina koja ima neku dublju poruku.

Ne znam ko je Nikotero, ali prva sezona Deryla je po meni najkvalitetniji dio svih sezona svih serijala iz tog TWD univerzuma. Jedina koja ima neku dublju poruku.
Nikotero je mejkap artist jos od osamdesetih, prakticno gde god primetis da su dobri gore sminka i prakticni efekti to je Nikotero radio. Totalna legenda.
Tu se Deril drugi put u zivotu okupao (na kvarno ga oprale monahinje dok je bio bez svesti ako se secam) naravno da je dobra sezona.

Obrnuo opet BreakingBad 10/10

BB je konstantno bla u neizvesnosti da li ce se nastaviti snimanje ili ne zbog slabe popularnosti tokom emitovanja( u tom trenutku su bili aktuelni Lost, Dexter, House itd) Vince je cak sezonu 4 snimio tako da serija moze tu da se zavrsi. Mala trivija, serija je na IMDB nakon trece sezone imala samo 120 glasova.
Sa te strane ocekujem dosta od njegove nadolazece serije jer se nakon silnih uspeha, razresenih ruku, upustio u kreiranje.
Vince je u nekom intrvjuu rekao kako su mu ljudi za BB govorili kako je to vrhunac njegove karijere a on je tvrdio da ce BCS biti na istom nivou. Sada tvrdi da je Pluribus mnogo bolja od bilo cega sto je do sada radio.
Cekamo 7 Novembar

Kao što rekoh ranije, BB & BCS su kompletne serije samo ako se posmatraju zajedno, a što se tiče priče, BCS mi je čak i na višem nivou, sa čim se većima neće složiti.

*** Lost.... -10/10

Obrnuo opet BreakingBad 10/10

BB je konstantno bla u neizvesnosti da li ce se nastaviti snimanje ili ne zbog slabe popularnosti tokom emitovanja( u tom trenutku su bili aktuelni Lost, Dexter, House itd) Vince je cak sezonu 4 snimio tako da serija moze tu da se zavrsi. Mala trivija, serija je na IMDB nakon trece sezone imala samo 120 glasova.
Sa te strane ocekujem dosta od njegove nadolazece serije jer se nakon silnih uspeha, razresenih ruku, upustio u kreiranje.
Vince je u nekom intrvjuu rekao kako su mu ljudi za BB govorili kako je to vrhunac njegove karijere a on je tvrdio da ce BCS biti na istom nivou. Sada tvrdi da je Pluribus mnogo bolja od bilo cega sto je do sada radio.
Cekamo 7 Novembar
Kako bre druže 120 glasova? Gde si to video? Gledao sam je kad je izašla i kad je bio štrajk scenarista otuda valjda i kraća noga(s1). Serija se čekala samo tako, nekako mi 120 glasova baš baš nerealan podatak.

Zavisi koliko redovno pratiš ovu temu i koliko zapazaš koji ljudi izgleda još u životu nisu naišli na seriju da im nije bila dobra 😁
Kao i alkoholičari,kada ih pitaju da li su pili lošu rakiju.Kažu da su pili.I kakva je bila?DOBRA

Gleda li iko korejske serije? Odgledao sam Big Mouth-odlican triler i 8 show-vrhunski prikaz ludila i surovosti modernih rialitija-, od mene samo pohvale.Uzbudljive, sa dosta preokreta, i to ne nesuvislih, zanrovski razlicite,odlicni glumci, produkcija na nivou.Mana im je, ako je to uopste, sto epizode traju i preko sat vremena, sto u danasnje vreme poremecene paznje mnogima jeste problem.

Zavrsio Wayward, mlako i prazno.

Sa druge strane rekoh hajde zeni da ispunim zelju da zavrsi And just like that seriju, dobio nervni slom posle 15 minuta, posvadjali se na krv i noz. Kakve su ovo baljezgarije Isuse Hriste. Sve bih ih podavio u buradima vina, dusu im wokersku konzumersku prokletu spalio.

Gleda li iko korejske serije? Odgledao sam Big Mouth-odlican triler i 8 show-vrhunski prikaz ludila i surovosti modernih rialitija-, od mene samo pohvale.Uzbudljive, sa dosta preokreta, i to ne nesuvislih, zanrovski razlicite,odlicni glumci, produkcija na nivou.Mana im je, ako je to uopste, sto epizode traju i preko sat vremena, sto u danasnje vreme poremecene paznje mnogima jeste problem.
SF-triler, kdrama. Pomalo podseca na Heroes. Ali mnogo bolje napisano. Solidni efekti, zanimljiva prica. Malo drugaciji pristup. Dobra gluma. Narocito dvoje glavnih junaka (simpaticna hemija izmedju njih). Izasla je samo jedna sezona za sada jos 2023 god.
Ali ima 20 epizoda. Ja sam krenuo da je gledam pocetkom godine ne znajuci da ima toliko epizoda. Tu sam negde na sredini...Ali sigurno cu je nastavati iako ne gledam serije koje imaju vise od 12+ epizoda po sezoni.

Zavrsio Wayward, mlako i prazno.

Sa druge strane rekoh hajde zeni da ispunim zelju da zavrsi And just like that seriju, dobio nervni slom posle 15 minuta, posvadjali se na krv i noz. Kakve su ovo baljezgarije Isuse Hriste. Sve bih ih podavio u buradima vina, dusu im wokersku konzumersku prokletu spalio.
Hahaha, al si opleo po njima. Mislim, po oceni na IMDB se vidi da je katastrofa. Samanta bila pametna, pa je batalila tu pricu.

Sto se korejskih serija tice, ovo sam izvukao sto sam gledao do sada, naravno uz neizbezni Squid Game, koji je popularniji od vecine americkih serija, pa necu podeliti link.
Od dolepomenutih, sve su ok na svoj nacin osim Sweet Home, koji bih preskocio da sam imao predznanje o seriji, ali ovako izgurao samo da je zavrsim.

Sa druge strane, naleteh na ove dve koje vidim da mi stoje u wishlisti, pretpostavljam da su preporucene bas ovde na forumu

Gleda li iko korejske serije?
...
Mana im je, ako je to uopste, sto epizode traju i preko sat vremena, sto u danasnje vreme poremecene paznje mnogima jeste problem.

Gledam ja (pošto sam na engleskom sve odgledao 🤣🤣🤣), kad izbor bude između toga ili anime 😅

Mane su im to što traju po 80-90 minuta episode i što retko koja ima sezonu sa manje od 16 epizoda (eventualno ove neke koje su namenski pravljenje za Netflix i internacionalnu publiku) ali boga mi meni lično najveća mana je gluma... kad krenu da zamuckuju ili galame ono je užas. Što su emotivniji to je gluma teža za svariti.

Plus što ja makar imam problem da em što imena nema teorije da im popamtim (Do Hyeon-soo vs Do Hae-soo vs Baek Hee-seong) em što su mi fizički maltene svi isti i treba mi bar 10 epizoda da počnem malo lakše sa ih razlikujem ko je ko i ko je kome šta 😁😁

Poslednja izmena:
Dada, to sto si spomenuo za imena se 1000% slazem. Bukvalno nema sanse da se pohvata, pogotovo sto ono sto vidim u titlu i sto cujem cesto nema veze jedno sa drugim.
Sto se glume tice, ume da bude jako specificna, plus ono njihovo razvlacenje reci.

Kako bre druže 120 glasova? Gde si to video? Gledao sam je kad je izašla i kad je bio štrajk scenarista otuda valjda i kraća noga(s1). Serija se čekala samo tako, nekako mi 120 glasova baš baš nerealan podatak.
Ja se secam da je bila underground ali da je ovoliko bila...

Ovo je shotovano nedelju dana nakon kraja 3 sezone.
111.png

Poredjenja radi Dexter na kraju 3 sezone, 2008 god 660
2222.png

Pravi hajp je krenuo nakon 4 sezone. Onda prva polovina 5 2012 i druga polovina 2013

EDIT: Sluzim se sa waybackmachine i sada htedoh da vidim koliko je Dexter imao 2010 gdoine kad broj glasova tokom cele 2010 660. To mi je sumnjivo da nema bas ni jedna promena. Tako da su podatci ipak klimavi.

Poslednja izmena:
Najgora stvar je kada u filmu/seriji stave sporedne likove koji se pojave 3 puta a pominju ih 45 puta ostali likovi. Fizički liče ko jaje jajetu a zove se John i Jake ili Jane Janet.

@Kurttrasel nešto mi je to baš malo i 660 glasova za Dextera posle 3 sezone.

Stvarno fascinantno mali broj glasova za obe serije

Poslednja izmena:
Moguće ali mi baš to malo, pogotovo što sam obe serije pratio dok su se prikazivale pa ono ako sam ja gledao ko zna koliko je amera, rusa, kineza i kanadjana gledalo a da isto kao ja nije glasalo 🤣

Mozda se jos uvek ljudi nisu navikli na ocenivanje na IMDBu, mada opet bas premalo ocena.

Ne znam ali se secan imdb kad smo krajem 90ih videli Terminator 3 project in production i svi wow nismo ni svesni bili šta nas čeka. Tako da idmb postoji od kad je interneta 🤣

P.S. ladno od 1990 a online od Jula 1993 sunce ti poljubim

Krajem prve dekade ovog veka na IMDB je uveden weight rating sistem kako bi se sprečile manipulacije i omogućen je samo jedan glas da istog account-a a od 2008-2011 je ocenjivanje integrisano kroz IMDB aplikaciju.

pogotovo sto ono sto vidim u titlu i sto cujem cesto nema veze jedno sa drugim.
Daaa, u ovoj Reply 1988 piše stalno ime "Bo Ra" a apsolutno svi joj ime izgovaraju "Du Na" recimo 🤣🤣
Osim toga u titlu je česta pojava da ime i prezime piše kontra redosled od onoga što glumci izgovaraju (glumci naravno prvo kažu prezime).

Nazad
Vrh Dno