Ne znam ko je Nikotero, ali prva sezona Deryla je po meni najkvalitetniji dio svih sezona svih serijala iz tog TWD univerzuma. Jedina koja ima neku dublju poruku.Mudro je sto izbegavate tog bolesnika rodzena.
Traje S3 krekhed Derila koji trazi Rika po Francuskoj i Kerol koja trazi njega u Londonu i sad kad su se nasli vracaju se kuci kroz Spaniju.![]()
Ova serija inace postoji samo da bi Nikotero obucavao sminku i protetiku.
Kao i smrtonosni stvor iz svemira o kom se ovde silne stranice ispisaše. Ja govorim o TWD univerzumu, a ne generalno.Kakvu poruku zombi serija može da ima? Jedi bližnjeg svog?
Nikotero je mejkap artist jos od osamdesetih, prakticno gde god primetis da su dobri gore sminka i prakticni efekti to je Nikotero radio. Totalna legenda.Ne znam ko je Nikotero, ali prva sezona Deryla je po meni najkvalitetniji dio svih sezona svih serijala iz tog TWD univerzuma. Jedina koja ima neku dublju poruku.
To su bre sapunice samo sa eto zombijima kao dekoracijom.Kakvu poruku zombi serija može da ima? Jedi bližnjeg svog?
Ih, ova sezona još više ( i previše) fura melodramu i "emocije" / patetiku. Šteta 😔Večeras krenula 3. sezona Blue Lights 😁
naravno sve je to lagana zabavaKao i smrtonosni stvor iz svemira o kom se ovde silne stranice ispisaše. Ja govorim o TWD univerzumu, a ne generalno.
Kako bre druže 120 glasova? Gde si to video? Gledao sam je kad je izašla i kad je bio štrajk scenarista otuda valjda i kraća noga(s1). Serija se čekala samo tako, nekako mi 120 glasova baš baš nerealan podatak.Obrnuo opet BreakingBad 10/10
BB je konstantno bla u neizvesnosti da li ce se nastaviti snimanje ili ne zbog slabe popularnosti tokom emitovanja( u tom trenutku su bili aktuelni Lost, Dexter, House itd) Vince je cak sezonu 4 snimio tako da serija moze tu da se zavrsi. Mala trivija, serija je na IMDB nakon trece sezone imala samo 120 glasova.
Sa te strane ocekujem dosta od njegove nadolazece serije jer se nakon silnih uspeha, razresenih ruku, upustio u kreiranje.
Vince je u nekom intrvjuu rekao kako su mu ljudi za BB govorili kako je to vrhunac njegove karijere a on je tvrdio da ce BCS biti na istom nivou. Sada tvrdi da je Pluribus mnogo bolja od bilo cega sto je do sada radio.
Cekamo 7 Novembar
Kakvu poruku zombi serija može da ima? Jedi bližnjeg svog?
Kao i alkoholičari,kada ih pitaju da li su pili lošu rakiju.Kažu da su pili.I kakva je bila?DOBRAZavisi koliko redovno pratiš ovu temu i koliko zapazaš koji ljudi izgleda još u životu nisu naišli na seriju da im nije bila dobra 😁
Gleda li iko korejske serije? Odgledao sam Big Mouth-odlican triler i 8 show-vrhunski prikaz ludila i surovosti modernih rialitija-, od mene samo pohvale.Uzbudljive, sa dosta preokreta, i to ne nesuvislih, zanrovski razlicite,odlicni glumci, produkcija na nivou.Mana im je, ako je to uopste, sto epizode traju i preko sat vremena, sto u danasnje vreme poremecene paznje mnogima jeste problem.
Hahaha, al si opleo po njima. Mislim, po oceni na IMDB se vidi da je katastrofa. Samanta bila pametna, pa je batalila tu pricu.Zavrsio Wayward, mlako i prazno.
Sa druge strane rekoh hajde zeni da ispunim zelju da zavrsi And just like that seriju, dobio nervni slom posle 15 minuta, posvadjali se na krv i noz. Kakve su ovo baljezgarije Isuse Hriste. Sve bih ih podavio u buradima vina, dusu im wokersku konzumersku prokletu spalio.
Gleda li iko korejske serije?
...
Mana im je, ako je to uopste, sto epizode traju i preko sat vremena, sto u danasnje vreme poremecene paznje mnogima jeste problem.
🤣🤣 Al si je razvukao 😁 A ja sam mislio da je 3 meseca koliko je meni trebalo da završim Reply 1988 (koja ima 20 epizoda ukupnog trajanja blizu 32 sata 😅) bilo mnogo.Ja sam krenuo da je gledam pocetkom godine ne znajuci da ima toliko epizoda. Tu sam negde na sredini...
Ja se secam da je bila underground ali da je ovoliko bila...Kako bre druže 120 glasova? Gde si to video? Gledao sam je kad je izašla i kad je bio štrajk scenarista otuda valjda i kraća noga(s1). Serija se čekala samo tako, nekako mi 120 glasova baš baš nerealan podatak.
Daaa, u ovoj Reply 1988 piše stalno ime "Bo Ra" a apsolutno svi joj ime izgovaraju "Du Na" recimo 🤣🤣pogotovo sto ono sto vidim u titlu i sto cujem cesto nema veze jedno sa drugim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari