Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ovako sam razumeo:
Dobio je 12x1rsd + 12* (2600*50%) = 12 + 12 x 1300 što je oko 650 kada se podeli na 24 meseca
Tražio je 12x1rsd + 12* (2600*70%) = 12 + 12 x 780 što je oko 390 kada se podeli na 24 meseca

(Tačnije je kada se računa da je tarifa 2700, na nju popust % pa -100rsd popust za eračun.)

Mislim da mu daju prvu opciju a da on trazi neo surf od A1 da mu daju 70 odsto. Neo surf ima duplo jači net posle 50 GB sto je deci OK. Plus imaju nesto za roami g u evropi i solidnu kvotu za zapadni Balkan dok omorika S nema za Evropu nista neta koliko ja znam

Ovo sam ja danas dobio od mts-a za prenos 3 broja iz A1 ali se još nisam odlučio, tražio sam za omoriku s 70% manju pretplatu pa će me zvati za koji dan, dobio sam ponudu danas 12m po 1 i 12m po 1300rsd za omoriku s, videćemo sada da li će A1 dati 70% na Neo Surf, više bi mi to odgovaralo jer deca ne trose mnogo minuta a imaju 50GB za net što je ok.
Kako si dobio 12m po 1 i 12m po 1300 za prenos, preko nekog agenta? Posto sami jedva nude i onih 15 po 1din i 9 po punoj ceni.

Ne zvao sam 064733 i tu mi teta nudila 12m po1 i 12m po 2600, nije mi odgovaralo i rekla da ce me zvati kolege kasnije ako se slažem, zvali sutradan I nudili isto, kažem ne odgovara mi, nakon toga mi ponudila 12m po 1 I 12mpo 1300 za 3 broja da prebacim u mts, rekao sam da ću da razmislim i da će me zvati za par dana ako se odlučim.

Poslednja izmena:
Ne zvao sam 064733i tu mi teta nudila 12m po1 i 12m po 2600, nije mi odgovaralo i rekla da ce me zvati kolege kasnije ako se slažem, zvali sutradan I nudili isto, kažem ne odgovara mi, nakon toga mi ponudila 12m po 1 I 12mpo 1300 za 3 broja da prebacim u mts, rekao sam da ću da razmislim i da će me zvati za par dana ako se odlučim.
E ali za ostanak u A1 svakako moras podneti zahtev za prenos u mts. Pa onda se otima A1 za tebe. Tu ti trazis neo surf po istim uslovima da ti daju 12 meseci dzabe i 12 50 posto ili 70 posto na ceo ugovor. Nek se malo otimaju oko tebe. Ne treba na prvu loptu. Trazi od njih pa preracunaj sta ti dođe povoljnije. Meni je to oregovaranje super sa njima. Drugar i ja smo na 12 meseci dzabe i 12 meseci 50 posto na neo super mrtvi ladni trazili da li moze neki telefon uz to da se dobije na popust 🤣🤣🤣
Naravno nisu dali ali bas nas briga

Ovako sam razumeo:
Dobio je 12x1rsd + 12* (2600*50%) = 12 + 12 x 1300 što je oko 650 kada se podeli na 24 meseca
Tražio je 12x1rsd + 12* (2600*70%) = 12 + 12 x 780 što je oko 390 kada se podeli na 24 meseca

(Tačnije je kada se računa da je tarifa 2700, na nju popust % pa -100rsd popust za eračun.)
Da nisam te razumeo, ja sam milsio da si trazio 70% na 24m sto bi bilo 780din.
Ali iskreno to sto si trazio je previse, ali zelim ti da dobijes.

Danas poziv na prepaid broj 50% 24 meseca na bilo koji postpaid - iz vedra neba.

U A1 u prva dva kvartala došlo 16177 novih korisnika iz MTS-a iz Yettel-a , iz Mts pobeglo 11773 a Yette-a 4404 pobeglo.
Ovo je razlika vise je otišlo i došlo kod svih, ali A1 ubija u plusu novih korinika i polako se širi. Visi poskupeo prošle godine (50% ) ima lufta da daje benefite, širi se sa kućnim netom i optikom. Samo neka ratuju međusobno bolje za nas. 😁

Negde sam citao a sad ne mogu da nadjem. Dobio sam sms da mi istice UO i da posetim prodajno mesto radi produzenja.
To oni hoce samo da me setaju,nece dati nista galantno?

dok ne istekne i ne odes kod drugog za prenos nece biti 50%, barem je do sada tako bilo

Ma 50% mogu dobiti sigurno,ne znam jel moze vise. Ne bih da se igram previse pa da me puste u Mts😂😂

Tako je, u pitanju je ovaj kol-centar i svi im brojevi počinju kako si naveo, tj. tri cifre su valjda ključne za poslovne brojeve, ovde 791, a ostale četiri su "slobodne". Ranije se na temi o A1 navodilo da ih je čak moguće i direktno pozvati i zatražiti neki popust na postpejd, u nedostatku terenskih agenata ili drugih dobrih ponuda.
probaj da ih dobijes ove iz bnt-a

Danas me zvao agent A1 i bas me razocaralo kako rade.
Sve super ponudio ono 12+12 na Net600 ali kad sam rekao da bih prebacio tri broja iz MTS i kupio telefon tu je bio kraj.
Znate ja sam samo za Net i TV za ostalo morate kolege druge blabla bla.
Jasno je meni da oni nemaju pakete sa mobilnim ko MTS ali to ne znaci da nemogu izpregovaraju sve to u jednom cugu.
Kad sam rekao da je deo sa telefonima deal breacker ond je rekao da ce me zvati po isteku ugovora i da ja imam vremena da resim telefone.
Znaci MTS it is, manje cimanja svakako. A iz tudjih iskustava znam da sve moze u jednom koraku da se dogovori.

PROMASIO SAM , NEK IZBRISE ADMIN AKO SMETA.

Poslednja izmena:
Ako mi ističe ugovorna obaveza i želim novi telefon, moram da zovem agenta prodaje da pregovaram popust na tarifu?

Može i jedno u drugo da se dobije ali zavisi od toga koliki su ti računi. Napisao sam već, samo treba da se prelista malo tema nekih 6 strana u rikverc.

Račun, sa dodatnim uređajima, u poslednjih 24m oko 11000 rsd.
Znači moram da podnesem zahtev za prenos broja, recimo MTS, i da se nadam najboljem?

Имам једно питање зашто и због чега не могу да пошаљм обичану смс поруку никако, раније сам то могао, сада не могу никако, није ми смс порука нешто претерано битна али вечерас приметих да не могу да пошаљем, како то да решим да наместим да шаљем смс поруке??? Не знам да ли игра улогу телефон, телефон је хонор!!!

Имам једно питање зашто и због чега не могу да пошаљм обичану смс поруку никако, раније сам то могао, сада не могу никако, није ми смс порука нешто претерано битна али вечерас приметих да не могу да пошаљем, како то да решим да наместим да шаљем смс поруке??? Не знам да ли игра улогу телефон, телефон је хонор!!!
Можда проблем праве РЦС поруке ако су укључене у подешавањима.

Kakva su vam iskustva s ovim osiguranjem telefona koje ide preko A1? Konkretno plaćam oko 1000 din dodatno na račun za osiguranje za iphone 16 pro pa me zanima kakva su iskustva i da li to uopšte vredi plaćati , ako eventualno dođe do nekih situacija poput lomljenja ekrana i sl.

Račun, sa dodatnim uređajima, u poslednjih 24m oko 11000 rsd.
Znači moram da podnesem zahtev za prenos broja, recimo MTS, i da se nadam najboljem?
Supruga pre ove obnove nije imala nikakve uredjaje, ovo joj je prvi uredjaj, korišćenje samo i korišćenje putnog osiguranja nekih tri puta godišnje kada idemo na odmor/izlete sa decom van zemlje.

Nazad
Vrh Dno