Šta je novo?

AliExpress igre: Merge boss - invites I ostalo

Kod mene je nestala mogućnost da dobijem dodatnu vodu u Missions odeljku kada pokrenem Prize Land preko prečice na Homescreen.
Da li je i kod vas tako?

Vratili jackpot, najveću prevaru

Kod mene je nestala mogućnost da dobijem dodatnu vodu u Missions odeljku kada pokrenem Prize Land preko prečice na Homescreen.
Da li je i kod vas tako?
I kod mene je nestalo, al sam dobio neku igricu za vevericu da preskace panjeve, al me prvi odmah opizdio i kraj igrice :ROFLMAO:
Vratili jackpot, najveću prevaru
Najjace je kad ne dobijes nista, pojavi se tuzna veverica i daju 200 kapi utehe. A kad dobije tri ista znaka, najcesce 50 kapi, dobijes tih 50 kapi i kao veverica slavi :ROFLMAO:

Prošli put si dobijao 200ml, sad osvajaš 50!

I kod mene je nestalo, al sam dobio neku igricu za vevericu da preskace panjeve, al me prvi odmah opizdio i kraj igrice :ROFLMAO:
PL igra opasno vara.
Od tri igranja, dva puta je igra zakočila, preskočila frejm i panj je lupio vevericu. Jednom odmah na početku, a jednom posle samo tri skoka.
Skupljanje za dodatnu vodu/slot aparat "proguta" bar jedno zalivanje: Ne, nisam umislio, jer je pilence sa flašicom tačno odbrojalo koliko je zalivanja bilo, dok ovome nedostaje jedno. I tako više puta.
Strpljivo sačekam da se završe sve dodatne aktivnosti posle jednog zalivanja ("pridruži nam se" porudžbine, 30/60 kapljica itd) kako bih ponovo pritisnuo, ali ne, ukliza Browse for 20s for +300 i podmetne +100 dugme.
Missions često ne registruje da je vreme na nekoj strani isteklo ili da sam uradio pretragu i mora da se isto ponovi bar još jednom...
O "duelima" ne treba pisati, mada je provaljeno davno da sami staju malo pre 60...

Bilo nekad, sad teraju do 120+

Nazad
Vrh Dno