Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Hvala. Pošto na torrentima ima samo 1080p verzija, moraću malo dublje da zakopam.

Ima na RD.

Prilozi

• Screenshot_2025-09-23-16-45-56-214_com.stremio.one.jpg
    Screenshot_2025-09-23-16-45-56-214_com.stremio.one.jpg
    84.4 KB · Pregleda: 81
Vec par meseci nisam na Nigeriji, i planiram ponovo da budem! napravio bi novi email, recite mi i dalje moze nigerian turbo vpn , sta dalje ? Korisnik sam nlb master kartice, ima li koga da je uspeo sa time da napravi nalog makar i na 1080p, naravno jucim 4k! Hvala unapred

A zašto bi menjao mail?
Mnogo ljudi je ovde restartovalo pretplate x puta, menjali regione...
Postavlja se samo jedno pitanje, a to je da li može tvoja kartica.

Ok ok necu praviti novi email, vidim i ja da je do kartice, pokusavao pre 3 meseca, ali bezuspesno!

Jesi li već imao Netflix preko te kartice? Ako jesi onda se registriraj preko novog maila. Nije ni meni prihvaćalio preko starog naloga...

Pošto vidim na neki ljudi nude/traže netflix na odgovarajućoj temi, mogu li nalozi da se šeruju ili ne? Ili postoje neki preduslovi?

Kako sada uzimati povoljno Netflix 4k?

Do sad avio na Turskoj, ali vise nema kartica pa gledam da li da se vraćam na Srbiju ili može neka povoljnija zemlja.

Jel može neko da pusti link do uputstva za prelazak na Nigeriju, koristio bih drugu platnu karticu.

Prošla nigerija i kod mene, kao što neki kolega reče prvo sam mobile pa prebacio na premium.

Pretpostavljam da nema nikakvih rešenja,ali da proverim,da li ima neki nacin da se u netflix ubaci prevod,pošto dosta ssrija nema naš prevod,il neke serije imaju prvih par sezona prevod,a kasnije nema..

Nekad ranije sam koristio Netflix addon na Kodiju za serije i filmove bez prevoda, da se ogradim ne znam da li još uvek radi taj addon jer ga nisam koristio zadnjih možda godinu, dve. Sad inače Amazon prime gledam sa prevodima preko Kodija… sve OK

Ja već odavno koristim NF potpuno džabe. Povremeno.
Komšija iz susedne zgrade je na SBB internetu, ja na mts. Još od ranije, dok su postojale opcije za dodavanje članova, imam svoj profil na njegovom nalogu. E sad, s vremena na vreme, NF proradi i pusti me nekih mesečak dana (govorim o aplikaciji za smart TV, dakle preko optike). Taman dovoljno da odgledam šta je trenutno aktuelno dok se "portal" ne zatvori. Nakon izvesnog vremena, ponovo me izbaci sa porukom da nisam član domaćinstva. Nisam provalio u kom trenutku i zbog čega mi dozvoli pristup, ali sistem nekad prezupči. U principu, kad me izbaci, redovno (svakodnevno:) ) pokrećem aplikaciju da vidim da li radi i, kao što rekoh, s vremena na vreme dobijem tu mogućnost.

edit: nije u pitanju ona mogućnost koju daju da ukoliko putuješ imaš 15 dana gledanja, ovo je skroz random

Android, Nigeria Turbo VPN, prvo paket Mobile jer ne traži broj telefona, pa nakon što se pretplatiš prebaciš na željeni?

Obnoviće po egipatskoj ceni.
Ne znam gde grešim, ali kod mene ne uspeva.

Istekla pretplata. Povežem se na Nigeria Turbo VPN, otvorim Netflix i on odmah traži da dodam način plaćanja. Kada dodam novu karticu on pokaže cenu u turskim lirama (380 lira, do sada koristio turske gift kartice) i čak ako idem dalje, traži potvrdu od banke, ja potvrdim u bankovnoj aplikaciji, opet neće da prođe uplata.

Ako probam pre dodavanja kartice da promenim paket (trenutno Premium) on me opet vraca na to ds nije prošla uplata u ds prvo dodam način plaćanja.

Jel ima neko ideju do čega je problem?

Pocele restrikcije i na apple tv boksu, sinoc mi izbacilo poruku prvi put do sad
yup, i meni sinoc trazio da potvrdim lokaciju ili da putujem - doduse nisam ga koristio preko mesec,dva . . . ali prvi put vidim na Apple TV

Ne znam gde grešim, ali kod mene ne uspeva.

Istekla pretplata. Povežem se na Nigeria Turbo VPN, otvorim Netflix i on odmah traži da dodam način plaćanja. Kada dodam novu karticu on pokaže cenu u turskim lirama (380 lira, do sada koristio turske gift kartice) i čak ako idem dalje, traži potvrdu od banke, ja potvrdim u bankovnoj aplikaciji, opet neće da prođe uplata.

Ako probam pre dodavanja kartice da promenim paket (trenutno Premium) on me opet vraca na to ds nije prošla uplata u ds prvo dodam način plaćanja.

Jel ima neko ideju do čega je problem?
Пре пар месеци, кад су радили ,,сечу кнезова" и ја страдао.
Пре неки дан, поново пробао, Нигерија ВПН, нови налог, стара картица, прошло одмах на премијум без гимнастике са мењањем пакета и за сада ради.
Картица Виза БПШ, ако шта значи.

Наравно одбио све дозволе о локацији, обавештењима....

Nazad
Vrh Dno