Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Meni je na malom 25 top baterija na OneUI8, doduše samo sam na njemu i koristio, ali ne mogu da zamislim da je bolja na ovolikom telefonu bila na OneUI 7.

Sad gledam statistiku, par dana sam kući bolestan pa nije relevantno (5h SOT na manje od 55%, mala osvetljenost i sve wifi ***), ali i dani pre toga, najgore što sam imao je 3h25min na 56% baterije.

Po statistici ne vidim nikakvo curenje, ugasio sam ona 2-3 Meta servisa koja su spomenuta ovde. Društvene mreže nemam nijednu, sinhronizuje se 4 emaila u fullu i još 3-4 kombinovano.. ne bih bio nezadovoljan baterijom ni da je + ili Ultra, baš sam prijatno iznenadjen... sad treba videti koliko će trebati Samsungu da usere ovo, tipujem tamo na neki februar - mart :)

Kako tebi samo razvaljuje? iam vec 4,5g Iphone i sat nakacen stalno i nikad nisam primetio da mi to jede bateriju. Mozda kad odem na selo pa sam cesto izvan dometa telefona ali i onda trosi bateriju sata a ne telefona.
Nesto ti to nisi dobro sracunao 😉

Ni ja BT ne gasim zbog sluški, sat doduše kačim samo kad trčim, nije mi uvek zakačen... ali ne bih rekao da BT razvaljuje bilo šta..

Druže 10g moj stop se sluša muzika preko bluetooth razni telefoni, ne zna se na kome brže sahranjuje bateriju od Oneplus, S23U, S25U nisam još probao, iPhone 13, 13PM
Nema gore wireless tehnologije ot tog mrtvog bluetooth, domet na čistini možda 15m....
Imam uvek Suunto i Mi band nakačen i to zna jesti bateriju

Ako ti je bitnije da imaš dužu bateriju i tvrdiš da je tako, ugasi BT i rešio si problem.

To nije opcija jer su mi neophodne notifications zbog posla.
Nisam još ubacio sim u S25U videćemo kako će da se ponaša.
Nisam još uvek siguran dal sam radio pravu stvar tako što sam sve prebacio sa Smart Switch plus nemam još staklo ili foliju i imam neku krš silikon futrolu.

Onda se navikni, kukanje ti ne vredi :D

A da ulozis u Samsung sat? Sedmica ti je povoljna a odlicna. Mani se Kineza.

Ja se razmisljam o 7ici, 44m, ali me baterija odvlaci. Imam Balance trenutno, mada je i Xiaomi S4 u tom cenovnom rangu.

2 dana max baterija. Zavisi i od količine treninga, korišćenja itd.

A da ulozis u Samsung sat? Sedmica ti je povoljna a odlicna. Mani se Kineza.
Suunto nije kinez, Galaxy Watch ultra je igračka za ono sto meni sat treba, hiking, trčanje, plivanje, AI predlozi treninga i slično.
Do kraja godine cu uzeti Garmin Fenix 8
Mi band imam od keca navikao
Ne znam dal Samsung ima male band narukvice
Ne vuče to toliko bateriju ali muzika na zvučniku je kidala svaki telefon koji sam imao zadnjih 10g

Za treninge ih ne koristim, sve notifikacije ukljucene, AoD ne, sto se merenja tice, mozda samo otkucaji srca i to je to. Na Balansu npr samo je AoD iskljucen i tu mi je baterija minimum 10 dana (14 prosek).

Nije mi stigao mail potvrde za S25FE, ali kada odem na proveru, vidim ovo, pretpostavljam da je dovoljno?
1759139774929.png

Да ли се неко сусрео са појавом црног екрана при коришћењу одређених зум нивоа камере на с25+?

Upravo tako.

I da, ja sam proveravao na tom linku često pošto su me svi pitali, i bukvalno 3 min pre maila sam pogledao i bilo je i dalje "Confirmed", tako da je bukvalno instant poslat mail

Koliko dana je otprilike prošlo od kada ste se registrovali pa do potvrdnog mejla?

Izgleda nema ili ja isto ne umem da pronadjem. Zanimljivo je da sam potrošio 900mb od prvoga u mjesecu do danas.... Ali zato 65gb na wifi 💪
Odrediš proventualno koliko ćeš da ograničiš trošenje GB..
npr. ako imaš 30GB/mesec onda staviš oko 3% po danu = 900-1000MB .. Ako se ne kačiš svakodnevno onda stavi 5%.
Ja sam stavio 5% od 30GB i to mu dođe oko 1,5GB na dan. Meni sasvim dovoljno

Juče bio na roštilju koji je trajao od 11.30h do 19h, puštala se muzika sa mog telefona koji je bio spojen na BT zvučnik, izvor zvuka - Spotify. Telefon sam napunio na 100% i prebacio u light mode da bi mi izdržala baterija cio dan. Rezultat, jutros baterija bila na 15%, najveće zauzeće naravno Spotify (oko 4ipo sata), YT mislim da je bio oko sat vremena i ostalo ostatak baterije, uglavnom tačno 6h SOT-a, light režim.

Ne igram igre, imam Myinsta umjesto Instagram aplikacije, ostale društvene mreže nemam, na koju foru vi dobijate 7-8h SOT-a meni nije jasno i to u standardnom režimu. :D

S25U, zaboravih da naglasim.
Male tajne velikih majstora, sta da ti kazem 👀😁
Svako dobar rezulat za naci upotrebe (y)

Да знате ви из промоције шта вам стиже 🙂.

Meni je krkao bateriju S25 posle update na One UI 8. Nesto je cimalo google play servis, baterija jedva izdrzi dan i izgura 4h SoT-a, preko noci (bez AOD) skine 30%. Pogasio sam dosta app, tj. stavio u deep sleep, nije nesto pomoglo. BT konstantno upaljen, povezan redmi watch. Posle par dana se vratilo u normalu, sad izgura 1-1.5 dan uz 6-7h Sot-a.

Koliko puta su vam ljudi pisali u raznim temama da ne radite update na OneUI 8...
Probajte factory reset, pre toga na Smart Switch backup na PC, kopiraće vam apsolutno sve, poneki GoodLuck modul ne do kraja i naravno svi nalozi mora login ponovo.
Uzeo sam S25U sa OneUI 7 i to je sistem napravljen da radi na njemu koliko je moguće savršeno, ne diram ništa.
Ako neko zna kako ubiti to da ne smara za updates pucajte.

Isto toliko puta su pisali i da nema promena nakon nadogradnje, sto je moj slucaj. Ja sam dva puta od aprila otkad imam s25u imao problem sa baterrijom. Prvi put proletos - kada je bio kriv instagram - resili oni nadogradnjim nakon par nedelja, i opet pre neki dan, kad se odjednom srozao sot, ali sam se setio da sam sam bio ukljucio onaj neki optimized battery ili kako se zove gde mi on sam "prati potrosnju" i podesava bateriju... To iskljucio, baterija normalna. Imao samsung s21, s23, s23+, uvek slicno koriscenje, baterija se uvek stabilno ponasala do sada, a svaki update odmah insraliram.

Koliko ja pratim forume, Reddit, YouTube koji su iskreni 90% ljudi ima samo probleme sa kraćim trajanjem baterije
Ali slažem se da ima i do smećarskih app
Umesto Instagram zvanične koristim MyInsta (pazite koju skidate) i ubijem Meta servise, ali opet smeće od Instagram bleji u pozadini aktivno, ne pomaže ni sleep ni deep sleep niti ugašene notifications.
Verovatno ću morati neko vreme probati preko browsera jer ionako blejim 30-40 min dnevno I to je previše.

Sjetih se da probam još ovo, s obzirom da imam 3 Huawei GT sata (GT 2 pro, GT4 i GT5) i svi su aktivni, da možda nešto BT ne brlja sa konekcijama. S obzirom da rade auto-reconeccting i ne može da se ugasi, napravio sam rutinu da se gasi BT svaki put kad sam kući (jer su tu sva 3 sata na istoj lokaciji a s obzirom da kući skidam sat, bt mi i ne treba). Vidjećemo ali pada factory reset sjutra vrjerovatno :)

Jel ima neke bitne razlike S25U iz Vietnam, India, Korea? Samsung ima fabrike u sve tri zemlje
Made in India ces obicno vidjati neku A seriju koja je pravljena bas za njihovo trziste, ima obicno vise ram memorije, verovatno je i samim tim jezicki vise prilagodjen za njih u samom softveru. Ako pricamo o S25, svi koji se legalno prodaju kod nas (preko zvanicnog uvoznika) su Vietnam, a kod ovih sto prodaju na crno, mogu da se nadju vecinom takodje Vietnam i u nekoj manjoj meri Korea. Prvo sam mislio da su ti made in Korea samo za njihovo trziste, ali koliko sam video rade i za EU. Citao sam da li ima razlike, izmadju te dve zemlje, navodno ne, sve su to isti delovi, kontrole i slicno. Sad ne znam kako to moze da se utvrdi da li je tacno.

Gde uzeti tu Samsung foliju koja ima anti reflective kao i staklo na S25U? Koliko je uopšte?
Za sad sam kontao uzeti Nillkin staklo ono sto ima onaj kalup da se lako zalepi

Gde uzeti tu Samsung foliju koja ima anti reflective kao i staklo na S25U? Koliko je uopšte?
Za sad sam kontao uzeti Nillkin staklo ono sto ima onaj kalup da se lako zalepi
Bila je jedno vreme dostupna i kod nas (u Srbiji) da se kupi online na Samsung sajtu, za radnje ne znam, nisam iz bg/ns a po manjim gradovima tek nema. Ako se dobro secam, 20ak eura je bilo, 2 folije u pakovanju.

@BitrAtE Sad ces misliti i da te zezam, ali paz' ovo, jedan dan koriscenja posle punjenja, 9h SoT, skoro pa celih 6h igranja. Mogao bih ga sad cediti do kraja pa nagurati i tih 10h, ali to bi bilo bespotrebno stresiranje baterije. Ja BT ne gasim nikako iako sat ne nosim kad sam kuci.

Prilozi

• Screenshot_20250930_115542_Device care.jpg
    Screenshot_20250930_115542_Device care.jpg
    56.8 KB · Pregleda: 35
Bila je jedno vreme dostupna i kod nas (u Srbiji) da se kupi online na Samsung sajtu, za radnje ne znam, nisam iz bg/ns a po manjim gradovima tek nema. Ako se dobro secam, 20ak eura je bilo, 2 folije u pakovanju.

@BitrAtE Sad ces misliti i da te zezam, ali paz' ovo, jedan dan koriscenja posle punjenja, 9h SoT, skoro pa celih 6h igranja. Mogao bih ga sad cediti do kraja pa nagurati i tih 10h, ali to bi bilo bespotrebno stresiranje baterije. Ja BT ne gasim nikako iako sat ne nosim kad sam kuci.
Ja ne znam bajes li mu i kakve magije bacas ali ako je ovo 5g/4g svaka čast brate, ja sam iskreno ljubomoran!! 🤣

Nazad
Vrh Dno