Gledao sa 9 godina Alien 1 na Pokitici da niko od ukućana nije znao i oduvek sam ga gotivio. Meni je Earth dobar baš zato što Aliena mogu da gledam uvek, i Romulus mi je odličan. E sad da Earth ima glupih segmenata ima ali mogu da ignorišem.Moje mišljenje je da ko je "odrastao" na Alien serijalu filmova ni u ludilu neće ovu seriju okarakterisati sa iole pozitivnom ocenom, da ne upotrebim neku težu reč.
Mlađima će se verovatno svideti, pošto je serija u ovom novom WOKE shit fazonu, meni jok.
Od novog što trenutno gledam, potpuno otkrovenje mi je Lee Pace, uopšte ga do sada nisam primetio, a pogledao sam dosta filmova u kojima je glumio (većinom pod maskom, verovatno sam ga zato i propustio), ali čovek je baš dobar glumac.
Koliko sam shvatio, tebi je ogroman minus što je neko (Ridli) sebi dao za pravo da tebi gledaocu objašnjava genezu, umesto da ostavi otvorene karte, pa da svako tumači onako kako je njemu shodno?Mene je Alien Earth držao koliko-toliko...odlično snimljen, vizuelno baš podseća na originalni film, dosta praktičnih efekata, dodali su neke nove stvari u ceo taj svet. Ali poslednjom epizodom su sve oterali u bunar. Boljka velikog broja serija gde se scenario piše od epizode do epizode bez neke šire vizije, jer se ni ne zna hoće li biti drugih sezona. Ovo je trebalo da bude miniserija koja ima konačni kraj a eventualne sledeće sezone da budu priče za sebe. Ali neeee...
Posle katastrofalnih Prometeja i Kovenanta gde je Ridli Skot baš srozao mistiku oko Aliena uplevši neke svoje vizije koje tim filmadžijama dodju tamo negde posle 70e godine valjda, ova serija i Romulus (u oba je umešan Ridli) mi dodju kao 50% ok pogotovo jer se ne bave Ridlijevim grandioznim temama o kreacionizmu i inženjerima. Romulus se srozao negde tačno na polovini a i ova serija je negde pola-pola. I sve imam osećaj da Ridli toliko prezire ono što je Kameron uradio sa dvojkom, da sa svakim svojim Alien projektom pokušava da menja Aliens.
Čim završim Foundation S3 krećem sa Studiom, kažu da je odlična serijaElem, da li se gledao "The Studio"? Nahvališe ga u PopStandardu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari