Šta je novo?

Solarni paneli i subvencija države

Pozdrav drugari, evo da se javim i ja, pocetkom avgusta smo pustili mini elektranu od 10.5kw(avgust je pravilo struju koliko smo trosili(tako je moralo da se pusti) jos uvek nije eps dosao da odradi svoje da bi mogli da saljemo visak u sistem), do sada nam je struja dolazila izmedju 22-24k mesecno, za avgust je stigao racun 9.3k, ja mislim da je ovo okej
Evo slike

Prilozi

• IMG_3758.png
    IMG_3758.png
    130.9 KB · Pregleda: 67
Da, to je to.
Evo kod mene 10kW inverter i 10kW panela.
Orijentacija jugoistok. Avgust 1802kW sto je napravio.
Jel imaš limiter?
Ne kontam koliko je napravio tvoj sistem ukupno 911kW ?

Prilozi

• Screenshot_2025-09-27-11-50-57-764_com.growatt.shinephones.jpg
    Screenshot_2025-09-27-11-50-57-764_com.growatt.shinephones.jpg
    37.3 KB · Pregleda: 59
Koliko kapiram ukljucen je limiter sad zbog epsa, dok ne dodju da odrade oni njihov posao, u avgustu sam proizveo 544kw sa panelima a od epsa uzeo 857kw

EPS je trenutno u bulji sto se tice svega (procesa, posla, radne snage, ociavanja... svega). Ako ti je elektrana prosla sve tehnicke stvari i poslat je zahtev za neto merenje, predlazem da ne gubis vreme, trazi saglasnost da ti omoguce vracanje viskova u mrezu a papirologija ce se sredi vremenom. Nema potrebe da visak koji napravis propadne kad ga mozes vratiti u mrezu i stekati za naredni period.

Evo i moje proizvodnje za ovo kratko vreme

1759040827793.png

EPS je trenutno u bulji sto se tice svega (procesa, posla, radne snage, ociavanja... svega). Ako ti je elektrana prosla sve tehnicke stvari i poslat je zahtev za neto merenje, predlazem da ne gubis vreme, trazi saglasnost da ti omoguce vracanje viskova u mrezu a papirologija ce se sredi vremenom. Nema potrebe da visak koji napravis propadne kad ga mozes vratiti u mrezu i stekati za naredni period.

Evo i moje proizvodnje za ovo kratko vreme

Pogledajte prilog 506635
Ovo ni slučajno!
Dok EPS ne izađe da preuzme NE smeš.
Pišu izveštaj stanja kod peuzimanja
Piše ti i u ugovoru.

Nazad
Vrh Dno