Koju preporucujes?
Iati utisak, al nw mislim da je brži u radu već nekako deluje smooth da tako kažem ispolirano.Ono sto sam zapazio je to da je telefon malo vise fluidniji u radu. Buduci da sam se zalio na bateriju, sacekacu par dana pa da vidim.
Sto se tice hard reset-a, iskreno me smara i guracu bez.
Tj da li je musko ili zensko.E to, taj vise smooth osecaj vise.
A za widget za prognozu, vise smo bili sarkasticni 😂
Skini Good Guardians apk sa Samsung stora.Ono sto sam zapazio je to da je telefon malo vise fluidniji u radu. Buduci da sam se zalio na bateriju, sacekacu par dana pa da vidim.
Sto se tice hard reset-a, iskreno me smara i guracu bez.
Jedva veli 8h sot na 20h, ja se oderem živ na s25u da izvučem 5h45-6h sot 🤣🤣🤣A inače meni je sa uključenim svim uštedama gurao S24U po 34h sa SoT 12h. Poslednjih mesec dana gura 20h i jedva 8h SoT. Ovo nije za 7 godina ažuriranja, plafon još godinu dana i ćao oglasi.
Pa šta mu to radiš sunce ti poljubim. Prijaviću te agenciji protiv nasilja nad androidima i oduzeću ti S25U 🙂Jedva veli 8h sot na 20h, ja se oderem živ na s25u da izvučem 5h45-6h sot 🤣🤣🤣
Tiktok u životu upalio nisam, yt revanced.. čuš tiktok 😂Verovatno tik tok i you tube?
Dodirni je duže, izbaciće ti 3 tacke, klikni na njih i odvešće te tamo gde je podešavanje za njega da ga isključiš. Ja ga isključio. Sve ti je na duži dodir.Kako se gasi ovaj brief ?![]()
Čitao sam da su ga bez folija nosili i sa ključevima pa ništa. Izgleda da je sve u tome za koje je tržište radjen. Staviš foliju i ne misliš ili dodješ ovde posle 3 meseca pa napišeš joooj ljudi stavljajte folije ili stakla zaštita mi se skinula od nokta.Jel koristi neko telefon bez stakla, folije? Kako se pokazao ekran, jel se skida antireflektivni sloj?
Ma da sve mi je jasno, ja stalno nešto čačkam, zaustavljam i pravim gluposti a on se sam fabrički stavlja u izbalansirano stanje. Vreme je za vraćanje na fabričke postavke i više ništa ne dirati.Neuki: Kad ima vise RAM vise ga upotrebljava.Dobroje kad zauzme ram jer zato sluzi.Telefon sam odredjuje koliko ce da uzme.
Jel koristi neko telefon bez stakla, folije? Kako se pokazao ekran, jel se skida antireflektivni sloj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari