Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Promeni browser, probaj preko telefona.
Za Indiju ti ne treba VPN. Lagano prolazi Indija, testirano pre pola sata.
Sve probao. I sa razlicitih browser-a i sa razlicitih telefona... uvek isto.

EDIT :

Upravo uspeo tako sto sam skinuo neki nepoznati pretrazivac i proslo....

Ako jos neko bude imao slicne problem...

Inace, probao sam preko racunara, preko telefona, sa VPN-om i bez VPN-a. Uvek isto...
Ja sam pre cca 3 nedelje napravio novi PSN nalog na Indiju, direktno sa konzole, bez ikakvih problema prošlo.

Da iskoristim da pitam nešto: primarni nalog mi je na Tursku i na njemu imam PS+ Deluxe do maja 2026. Razmišljam da naslažem još par godina pretplate ako bude neki popust oko crnog petka, a pošto su sada dostupni PSN vaučeri preko Turgame, da li mogu da kupim vaučer, ridimujem na konzoli i ta sredstva iskoristim da platim PS+ direktno sa konzole?

Mislim da nećeš moći da naslažeš par godina pretplate na popustu, prošle godine je Black Friday popust važio samo za jednu kupovinu pretplate na nalogu na kom pretplata nije aktivna, svaka kupovina na nalogu sa aktivnom pretplatom je bila po punoj ceni.

Ne mozes da stackujes pretplatu tako sto kupujes novu sa konzole, moras da dodajes vaucere za samu pretplatu i onda on samo produzava..

A da li je neko probao da kupi PS+ na indijskom nalogu pomoću dopuna. Na tom nalogu nemam nikakvu pretplatu, skoro sam ga napravio. Ako je moguće, sačekaću da istekne ova pretplata na turskom, pa ću je samo pokrenuti na indijskom. Time gubim igre iz pretplate koje sam dodao u Library na turskom nalogu? Vidim da su digli cene za turski PS+ nedavno. Sada Deluxe izađe oko 80 € godišnje, na indijskom je oko 70 €.

Ako kupujete dopune ili ključeve na Gamivo sajtu, obratite pažnju da vam se prilikom poručivanja ne aktivira automatski i pretplata na njihov Smart membership koji naplaćuju 5 EUR mesečno.
Uhvatio sam kod prve naplate od kupovine a znam zasigurno da se nisam svesno pretplatio, kao što se ne bih pretplatio na kamen u cipeli. Poništio sam pretplatu i pokrenuo sam refund proces kod njih ali sam morao da se probijem kroz chatbot-a da bih došao do čoveka koji me onda obavestio da će mi chat biti ugašen ako pokrene refund jer je human chat dostupan samo pretplatnicima.

Namazaću ih gde god budem stigao a vi pazite i proveravajte šta plaćate i šta vam posle skidaju :mad:

Apropo gomilanja vise godina PS+ pretplate, vecina je recena, ali da zaokuruzim sa onim sto ja znam (iskustva iskljucivo sa TR naloga):
  • Ne moze da se kupi vise puta po snizenoj ceni
  • Sto se stack-ovanja tice, nisam 100% siguran da ne moze, jer mislim da sam video opciju za to, samo nikad nisam probao jer sam uvek cekao novi popust kad mi istekne pretplata
  • Kupovina pretplate novcem iz wallet-a moze (licno uspeo za vreme proslog BF), ali je bas cimanje, nesto slicno kao otvaranje naloga... osim ako nesto nisu promenili u medjuvremenu

Pitanje, ako automatska obnova pada u momentu kad je akcijska cena, da li ce povuci punu cenu ili snizenu?

Punu cenu, moras da sacekas da istekne pa uplatis opet po snizenoj.

Ima li neko ideju zasto su ps dopune za Indiju poskupele?
Htedoh da uzmem 5000 ₹, sto mu dodje oko 47-50€,medjutim na svim poznatijim sajtovima i indijskom amazonu mi nudi najjeftiniju opciju za 57€

Out of stock su dopune na indijskom Amazonu, dostupne su samo ponude 3rd party prodavaca, što ne preporučujem jer je indijski amazon support užasan u slučaju prevara (desilo mi se).

Najpribližnija opcija, prema GG Games, je K4G uz promo kod GIFT5 u vrednosti 3000inr.

Sad pogledah, bukvalno su sklonili sve PSN dopune sa indijskog Amazona :( Ima samo jedna od 15k rupija koja se prodaje za 13,5k, što je vrlo sumnjivo :)

Zasto ova tema nema pinovano koji je region trenutno najpovoljniji i neki tutorial kako da se za specifican region namesti nalog i najlakse kupi dopuna, izzgubih oci citajuci i na kraju saznah, ali mislim da bi bilo korisno da postoji nesto tako, da se prvi post sporadicno azurira ... nesto tako.

Do sada sam kupovao dopune na Enebi i koristio one kodove za popust koji fakticki poniste onu proviziju za placanje, medjutim vec neko vreme nema tih kodova. Je l ima neko info gde mogu da se nadju ili neki sajt koji je trenutno povoljniji ?

Hvala :)

Do sada sam kupovao dopune na Enebi i koristio one kodove za popust koji fakticki poniste onu proviziju za placanje, medjutim vec neko vreme nema tih kodova. Je l ima neko info gde mogu da se nadju ili neki sajt koji je trenutno povoljniji ?

Hvala :)
Idi na ggdeals i allkeyshop.

Nazad
Vrh Dno