Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

E da,nisam napisao i to da kod Stremia mi odmah pusta srpski ili hrvatski titl dok u Kodiju,iako sam stavio da mi pusta automatski,moram svaki put da podesavam ako gledam neku seriju npr.

Imam problem sa jednom serijom koja je nestala ne znam kako pa ako moze neko da pogleda na Fenlight da li je ima...

Prilozi

• Screenshot_20250925_185000_org_telegram_messenger_LaunchActivity.jpg
    Screenshot_20250925_185000_org_telegram_messenger_LaunchActivity.jpg
    154.2 KB · Pregleda: 84
Gde li kod mene nestade,pitam se sta sam mogao uraditi da je više ne vidim. Samo sam prekinuo gledanje pre kraja jer je klinac hteo na YouTube. Nakon toga je nestala... Ima li ko neku ideju?

Gde li kod mene nestade,pitam se sta sam mogao uraditi da je više ne vidim. Samo sam prekinuo gledanje pre kraja jer je klinac hteo na YouTube. Nakon toga je nestala... Ima li ko neku ideju?
Dodaj ju preko DMM

Sta je DMM?

Imam problem sa jednom serijom koja je nestala ne znam kako pa ako moze neko da pogleda na Fenlight da li je ima...
На који начин мислиш нестала? Јел линкови серије ти нестали, тј. адон неће да их покаже више или серија? Ако мислиш на линкове уради ово што ти је Саша препоручио, најбоље је. Ако мислиш нестали у смислу постер, епизоде итд. са тим адон и нема превише везе јер сваки адон вуче са сајта ТМДБ информације о серији и њен метадата.

Lakse je naci na drugi addon nego ubacivati i cimati se oko necega sto ne znam. Serija je nestala sto znaci da ne moze biti ni linkova ni slike ni ne znam cega sve nabrajas. Snasao sam se pa pustio preko FEN addon. Jednostavno je isparila kao da je nikad bilo nije ali imam ideju sta je moglo biti a to je zabrana od Real Debrid jer sam posudio API drugaru u Bosnu da gleda,nakon toga je sutra dan nestala serija. Verovtno ce se i vratiti nakon 7 dana jer toliko traje opomena...

Lakse je naci na drugi addon nego ubacivati i cimati se oko necega sto ne znam. Serija je nestala sto znaci da ne moze biti ni linkova ni slike ni ne znam cega sve nabrajas. Snasao sam se pa pustio preko FEN addon. Jednostavno je isparila kao da je nikad bilo nije ali imam ideju sta je moglo biti a to je zabrana od Real Debrid jer sam posudio API drugaru u Bosnu da gleda,nakon toga je sutra dan nestala serija. Verovtno ce se i vratiti nakon 7 dana jer toliko traje opomena...
Haha, kako li ti opisuješ doktoru kad te nesto boli... treba mu dva fakulteta da shvati ;)
Mozda ti je bila u watchlist pa kad krenes da gledas ona nestane odatle... A sto se tice rd, ne zezaj se sa tim i ne deli nalog jer ce te blokirati načisto, a da si blokiran ne bi radilo nista drugo a ne samo ta serija...

Kako objašnjavas njenu pojavu posle 2 dana? Kakav crni watchlist kad nema u pretrazi?

Prva RD interaktivna serija... 😁

Prilozi

• IMG_2028.jpeg
    IMG_2028.jpeg
    58.7 KB · Pregleda: 35
Nazad
Vrh Dno