Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Odgledao prvu epizodu,obećava.

Uzeh i ja da pogledam Foundation…od prve sezone, pa ću redno…
Pošto sam poštovalac Isaka Asimova i dugo sam se nećkao da krenem da gledam seriju, na kraju sam popustio i mogu da kažem dve stvari, posle odgledanih 7 epizoda prve sezone, a to je da serija nema neke veze sa knjigom, ali da unatoč tome nije loša.

Odgledao prvu epizodu pete sezone Slow Horses,odlična.

bez spojlera zamoliću lepo
Koliko se sećam tako nešto oko 5. knjige kreće da opada kvalitet knjiga i zanimljivost same radnje. 😁😁
A TV serija je već to imala posle season 2...

Book #9 (objavljena 09.09. 😅) je recimo malo bolja od #7 i #8 a prilično lošija od "The Secret Hours" (koja se zvanično ne vodi kao deo tog serijala a objektivno jeste deo, prequel sa radnjom u Berlinu).

Alien season finale tanacko, očekujem da sledeće sezone budu Moćni Rendžeri. I to bih gledao sve u 16

Alien zadnja epizoda svidja mi se u kom smeru su krenuli, očekujem potpuni haos u sledećoj sezoni ako je budu nastavili uopšte.

Alien S2: Siske svrgava Trampa i krece da vlada a Dzindzerka dolazi u Srbiju da se porodi i krsti cedo.
Okce i Bili Ajdol su pokusali da iscupaju seriju ali ne vredi.

Čeka nas kao u CP ratovi korporacija.

Nego
koja nebuloza okce da ode u lešo meso, kako ga pokreće? Telekinezom

Black Rabbit Spočetka mi je bila onako meh, ali posle su me opasno nervirala braća. Gluma odlična, radnja ok. Ukratko se radi o liku koji uništava sve oko sebe i nikada nije kriv. Do kraja mi se jako svidelo. Kraj je mogao da bude malo drugačiji, da su mene pitali. Makar se sve završava i sigurica nema druge sezone.

Je samo vidno razocarano na kakvu je planetu dospelo medju glupacima da je jednostavno odustalo od serije. Mada je i ona maca iz e1 ili 2 isto delovala muerto. Svakako glupa stvar.

Jel vredi gledati Mindhunter? Odgledao sam 2. epizode i onako. Okej je ali ne privlači me da nastavim, suviše mi tu ima teorije, dijaloga, dosta deluje slično svaki razgovor.

Mindhunter odlicna serija steta sto se nije nastavila po meni ko voli tu tematiku i takve price mora da je pogleda.

Tulsa treća sezona jak početak i dodatak T1000 u mafija čorbi je pun pogodak 👌.
Iako su ga srozali u Peacemaker bar ovde deluje pristojno.

Alien Earth
Vrlo zanimljiva serija i kraj je realno dobar. Može joj se naći milion mana, ali je ipak svi odgledaše sezonu do kraja.
Realno, epizoda 5 najjača, tako je i ocenjena, ustvari govori šta publika stvarno želi.

Black Rabbit Spočetka mi je bila onako meh, ali posle su me opasno nervirala braća. Gluma odlična, radnja ok. Ukratko se radi o liku koji uništava sve oko sebe i nikada nije kriv. Do kraja mi se jako svidelo. Kraj je mogao da bude malo drugačiji, da su mene pitali. Makar se sve završava i sigurica nema druge sezone.
Nikad nemoj da budeš 100% siguran da je neka serija gotova. Ako im dodje, naći će način da je nastave. Čak i da su svi glavni likovi poubijani u poslednjoj epizodi, ako ništa drugo odradiće spinoff šta je bilo pre ili će ubaciti njihovu decu u drugoj sezoni... ma ne mora čak ni preterano logično da bude.

Meni je Oko iz Aliena apsolutni pobednik ove sezone.
Sviđa mi se što su ubacili te nove vrste osim xenomorpha.

Ne sviđa mi se ova priča oko dece i sl, kao i ceo taj narativ sa bratom i sestrom.
Možda najtanji deo priče, plus Matrix momenti koje je Wendy imala u poslednjoj epizodi.

Nazad
Vrh Dno