Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Podneo zahtev za prelazak u A1. Iznenadilo me je što su mi odmah dali karticu, mada su mi skrenuli pažnju da ću verovatno dobiti "bezobrazno dobru ponudu da ostanem u yettelu". Čekam poziv... Hteo sam da pređem na prepaid, ali kažu da nema kartica za prepaid i da to trenutno nije opcija.
U pozivu, odmah tražiti : 6 meseci 1 dinar*, 18 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu.

Ja podneo zahtev za prelazak iz YTL u A1 i odmah kad su zvali i ponudili 50% sam pitao jel ima ono 3/6 meseci gratis. Oni rekli kao moraju da provere i posle 30sekundi kao moze, al na skuplji paket tj Yettel 100.

Tako da prolazi sve lagano, samo odmah treba pitati, mozda bi dali i na ovaj manji paket Yettel 20, ali fakticki sa 6 meseci za 1rsd + 50% na 18 meseci za Yettel 100 izadje kao da placas 50% na 24 meseca na Yettel 20.

P.s. Jel zna neko jel u aneksu ugovora koji salju treba da pise da je prvih 6 meseci 1 rsd? Meni samo pise da imam 50% popusta na paket.

Koliko ste čekali na poziv? Ja planiram da pređem na Mobile M, tako da cena paketa ne bi trebalo da bude problem.
Mene zvali istog dana, posle 4 sata od (fiktivnog) prebacivanja broja. Doduse, to je bilo u petak pa su mozda zato istog dana da bude pre vikenda.

Inace zovu posle dan max koliko znam.

Ja sam juče podneo zahtev za prenos broja iz Yettela u A1, i zvali su posle 4 sata otprilike, ponudili 50% za ostanak na Yettel Mobile M, pitao sam da li može neki mesec po 1 dinar, rekli ne može, lepo se zahvalio na ponudi i rekao da se prenese broj u A1...

Šta znači u aplikaciji "cena otkupa ugovorne obaveze " ?
Piše da mi je trenutna cena otkupa 3550 din.
Na Yetel 6 sam paketu i plaćam 1700 din mesečno,inače piše da je cena paketa 2800 din mesečno.
Da li može neko da objasni oko tog otkupa i o čemu se tu radi ,bio bih mu zahvalan .
Hvala

to je cena koja se treba platiti za prevremeno oslobodjenje (otkup) broja od ugovorne obaveze, pretpostavljam da je ostalo manje od 6 meseci do kraja ugovorne obaveze reko bi 3 mozda 4 meseca

Pa to je verovatno tromesečna razlika tj. popust koji su imao za ta 3 meseca, pa bi to mogao da platim ako bi raskidali UO...

• Like
Reagovanja: fiy
Racuna se koja je povoljnija opcija izlaska iz ugovorne obaveze po korisnika.
1. Koliko meseci traje ugovor - iznos u visini razlike između pune cene i ostvarenog popusta do datuma raskida
2 Koliko je ostalo do kraja ugovora - iznos mesečnih naknada za mesece preostale do isteka obaveznog perioda važenja Ugovora

U ovom slucaju se placa razlika izmedju pune cene i one koja se placa za protekla tri meseca:
1100rsd x 3meseca = 3300 + verovatno je prosao jos neki obracunski dan

• Like
Videću šta će pisati sledeći mesec

Prilozi

• 1087.jpg
    1087.jpg
    58.4 KB · Pregleda: 48
Ima vec par meseci ta opcija u aplikaciji. Cisto da se prati, ko hoce prevremeno da otpati UO...

• Like
Haha stigla od Y poruka: "U vezi sa tvojim zahtevom za prenos broja u nastavku ti šaljemo podatke ugovora: ..." A niko ne zove. Izgleda da ću biti prvi ko je podneo zahtev za prenos broja, a daga nisu zvali da ponude popust.

Istekao ugovor i ponude za novi telefon na rate sa pretplatom su urnebesne, u poslovnici yettela kao da užurbano rade na tome da odbiju dugogodišnje klijente. Da napomenem da imamo 2 pretplatnička broja sa paketima total40 i total 20. Presmiješno je što ne nude neke popuste da bi nas zadržali iako sam napomenula da želim prenijeti broj u a1. Ako ima neki ažuran agent iz yettela da me kontaktira, u suprotnom definitivno prelazim jer mi nema smisla to čekanje na novi telefon. Pozdrav

Poslednja izmena od urednika:
Nema potrebe da spamujes na nekoliko tema,kontrolisi se.

Telefon se ne uzima kod operatera jer se zna da je to najnepovoljnija opcija koja postoji. Uzme se paket bez telefona sa 50% popusta, a telefon uzmes za kes ili na rate u prodavnici.

Telefon se ne uzima kod operatera jer se zna da je to najnepovoljnija opcija koja postoji. Uzme se paket bez telefona sa 50% popusta, a telefon uzmes za kes ili na rate u prodavnici.
Osim ako nekako uspe da uzme i fon i tarifu za jeftinje (veoma mali broj ljudi) ali do sad smo culi da to nude od mozda 6 osoba, znaci idalje ti je bolje da uzmes fon drugde a tarifu sa 50% i ostalo, do koju godinu su bile i vece cene tarife ako uzmes fon (u a1 tek od prosle godine skinuli to)

MTS daje tarifu 50 % kada prelazis sa A 1 i da kupiš telefon ili uređaj po ceni na sajtu .
Proveravo dok nisam odlučio da ostanem na A1 i kupim mob i izaslo me jeftinije nego kod ova druga dva provajdera .

Jel uspeo neko da dobije prelaskom iz Yettel-a u MTS Omoriku S za manje od 1000 din uz sve one njihove popuste ili to vazi samo ako se prelazi iz A1?

Znam da su neki pokušali, ali ljudi iz MTS-a (i u poslovnicama i terenski agenti) tvrde da je ta ponuda isključivo za korisnike A1, pa teško da je nekome drugome pošlo za rukom.

Meni je na mom prepaid broju stigla poruka da pređem na postpaid na neki Go Extra plus paket koji podrazumeva 30 GB i neograničene minute i SMS poruke za 999 RSD mesečno.
Moj zet je kod Yettela na postpaidu, ali nema tu ponudu. Da li bi se i njemu pojavila takva ponuda kada bi prešao na prepaid, pa kad mu se pojavi ova opcija ode i uzme Go Extra plus.

Za takvu ponudu je potrebno da se duže bude na pripejdu. Koliko tačno, nije sigurno, mada je neko skorije napisao da mu je rečeno da je to mesec dana. Mnogi su, međutim, prijavljivali da su i duže čekali, mada je to bilo u ranijim iteracijama postojanja tog paketa. Jedno vreme ga nije ni bilo u ponudi.

Meni je na mom prepaid broju stigla poruka da pređem na postpaid na neki Go Extra plus paket koji podrazumeva 30 GB i neograničene minute i SMS poruke za 999 RSD mesečno.
Moj zet je kod Yettela na postpaidu, ali nema tu ponudu. Da li bi se i njemu pojavila takva ponuda kada bi prešao na prepaid, pa kad mu se pojavi ova opcija ode i uzme Go Extra plus.
PItanje dal ce da dobije ,ja sam dva meseca ceko i nisam dobio u aplikaciju tek kad zvali jedno 3-4 puta jedva dali Go Extra plus
Dobar paket koj se prenosi internet mislim da je jedini

Nazad
Vrh Dno