Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ja moram još jednom da se vratim na promociju jer sam dobio 9 privatnih poruka i ne mogu da odgovaram sad svakom ponaosob.. upravo je ODOBRENA registracija iz Dijaspora shopa.

On Topic: Ja sam koristio telefon čitav jedan dan na prošloj verziji softvera, tako da nemam poredjenje, ali na One UI8 je odlična baterija na malom S25, u proseku sam na izmedju 6 i 7.5h SOTa.

Ne pazim apsolutno ništa, nisam ništa gasio od servisa, performance stoji na Standard, osvetljenje uvek automatika, pritom signal je daleko od sjajnog na 4g. Svakako sam očekivao da bude dosta lošije kad sam se vratio na manji telefon.

Od društvenih mreža doduše nemam ništa sem Reddita, verovatno to malo doprinosi. Idem uskoro na par putovanja pa ću videti kako se ponaša sa dosta korišćenja kamere, ali ovo za sad obećava..

Ince, meta services koji jede bateriju, se nije pojavio nakon apdejta. Diseblovao sam ga pre par meseci, i ostao je diseblovan. Ali za svaki slucaj treba proveriti nakon update-a na 8.

Prosledio sam skenirani fiskalni i snimljeni Imei telefona , saobraznost nisam da li ću imati problema ?

Prosledio sam skenirani fiskalni i snimljeni Imei telefona , saobraznost nisam da li ću imati problema ?
To je sve sto treba, sad se strpi par dana i sacekaj da ti zvanicno prihvate zahtev za promociju. Ako nesto ne bude kako treba oni ce ti se obratiti opet

Da li jos nekome baguje pojacano osvetljenje ekrana na suncu ako se gleda duze od minut? Cini mi se da pre apdejta to nije bio slucaj.

Desava se da prvo sve bude u redu, e onda tako dok setam na suncu ponovo upalim ekran nema onog dodatnog osvetljavanja da entirefleksija bude maksimalna, kao da je ogranicen proces pretpostavljam zbog temperature, mada nisam nesto primetio da se pregrejao na tom suncu. Desavalo mi se to recimo na 13 pro max da ga zatamni skroz kad se pregreje, ali nije na s25 ultra u ovih mesec ipo dana do apdejta , pa cisto da vidim da li ima jos neko slicnu situaciju? Performanse standardne nisu ukljucene stednja baterije i ostale opcije

Ma jok, nije to do pregrevanja. Nesto zabagovao software. Probaj da ga restartujes, isckljucis, ukljucis ponovo automatic brightness, mozda se raskravi.

EDIT: Jel ga nisi mozda naucio da ti smanji osvetljenje tako sto si manuelno smanjivao kada si unutra?

Ja sam takvo ponašanje ekrana primetio ovih dana na nekoj staroj Motoroli koju imam kao službeni. Možda je donekog Android apdejta...

Je li realno ovo da toliko degradira baterija na s25 ultra. Na ovom testu ima 100+ ciklusa s25 ultra i iphone 16 PM takođe ali opet da Edge ima bolju bateriju.
Screenshot_20250922_091740_YouTube.jpg

Kakve su ovo gluposti ?

iphone air 7h 49m GAMING activity ? Valjda ti ja jasno da ovaj živi baš od ovakvih šerova, nemojte da kačite ovakve stvari više

1. Ne verujte svemu sto vidite na netu
2. Ucite kako se farmaju "views" za yt
Baš zbog toga me i čudi jer je imao najrealnije testove za bateriju u šta sam se masu puta uverio a bila je u suprotnosti sa vecinom recenzenata. Realnost je da baterija na samsungu neverovatno varira od ažuriranja do ažuriranja. Evo 99% recenzenata po izlasku je reklo da je baterija na pixelu 9 pro xl daleko lošija od s25 ultra a baterija na pixelu je sa trenutnom verzijom softwera bar 15% bolja nego na ultri

Je li realno ovo da toliko degradira baterija na s25 ultra. Na ovom testu ima 100+ ciklusa s25 ultra i iphone 16 PM takođe ali opet da Edge ima bolju bateriju.
Pogledajte prilog 506096
Iskreno ja i ovo ako dobacim na 5g da sam srećan, pominjao sam već ranije, na 5g, galaxy watch ultra uparen, bez aod itd, na sat vremena sot-a mi ode 15-20% baterije, tako da meni ovo nije baš nezamisliv scenario 🤷🏻‍♂️🥲😅

Ja sam naručio na Dijaspori s25 za 89k, ako stigne Tehnomanija račun, trebalo bi da je to to. Ispadne korektna varijanta za promociju

Koliko dana si čekao isporuku sa Dijaspore?
Meni juče na mail poslaše fiskalni račun i na dnu istog, kao slip uz fiskalni račun, stoji "Rok isporuke 30 dana".

A u call centru mi rekoše da imaju na stanju i da je najviše 10 radnih dana.

BTW na Dijaspora shop sličice S25 uređaja nemaju (više?) onaj logo za poklon S25FE.

Da u ovom testu je samo 4g podatkovni prenos, bez wifi. Za vecinu i relevantniji jer svakako je baterija bitnija negde na putu, u autu i gde nema prilike da se dopuni
Nisi uopste shvatio poentu tog tuznog emotikona, no dobro, "podatkovno" ne iznenadjuje sto ne razumes.

Sama cinjenica da Edge koji je na istom softveru, sa istim cipom i daleko manjim kapacitetom navodno ostvari vise je nebulozna, lik farmuje views tako sto malo nahvali jednog pa kasnije drugog i tako u krug. Recenzije su jedno, praksa drugo, uvek bilo i bice...

Evo blizu sam 100 ciklusa na ultri, health je 100, baterija kida kao i prvog dana..

Koliko dana si čekao isporuku sa Dijaspore?
Meni juče na mail poslaše fiskalni račun i na dnu istog, kao slip uz fiskalni račun, stoji "Rok isporuke 30 dana".

A u call centru mi rekoše da imaju na stanju i da je najviše 10 radnih dana.

BTW na Dijaspora shop sličice S25 uređaja nemaju (više?) onaj logo za poklon S25FE.
Iste informacije sam i ja dobio. Mislim da se sa 30 dana samo ograđuju, jer dosta zavisi i od debilnosti kurirskih službi

@PJ kad si porucio sa dijaspore da su ti vec odgovorili sa fiskalnim? Ja od cetvrtka popodne cekam barem to da stigne, za sad su stigle samo automatske poruke da je porudzbina primljena i da je porudzbina prihvacena

Nikad nije bilo tog stickera S25FE kao promocija na dijaspori

• Like
Reagovanja: PJ
@PJ naručio u petak, stiglo u sredu. Dobio sam fiskalni redovan kad je stigao telefon, na mail samo onaj obrazak o odustanku i prava i obaveze kupca

@PJ kad si porucio sa dijaspore da su ti vec odgovorili sa fiskalnim? Ja od cetvrtka popodne cekam barem to da stigne, za sad su stigle samo automatske poruke da je porudzbina primljena i da je porudzbina prihvacena

Nikad nije bilo tog stickera S25FE kao promocija na dijaspori

Naručio sam kao pravno lice, pa je procedura malo drugačija. Naručio sam drugog dana akcije, ali nisam platio čim je stigao predračun, pa sam otišao na put, predračun istekao, pa sam zaboravio da tražim drugi, tako da sam u petak konačno dobio i platio predračun za 512 model, jer 256 nisu imali "odmah na stanju".

U ponedeljak uveče mi stigne mail
"Šaljemo Vam u prilogu potrebnu dokumentaciju za potvrdu uspešno kreirane porudžbine." a u prilogu je samo fiskalni račun. Kao pravno lice nemam pravo na odustanak u roku od 15 dana, zato nema tih ostalih papira.

Onda je to druga prica posto sam ja za kes kao fizicko, pretpostavljam da necu ni dobiti obavestenje da je poslato vec da ce samo stici poruka od kurira to jutro da stize posiljka

Nazad
Vrh Dno