Imam 'možda' identičan problem. Kažem možda, jer mi ConsentID funkcioniše kao ključ kada koristim E-uprava na konpjuteru ili drugim markama telefona (osim honor400pro)..Izgleda da je nešto do telefona, a šta - nemam pojma. Pošto na svakom Android browseru posle iskakanja ConsentID notifikacije i odobravanja, otvara mi se u browseru stranica "Пажња
Дошло је до грешке током поступка аутентикације. Покушајте поново да се пријавите". Ranije mi radilo normalno, dozvole odobrene... Nema veze, provaliću vremenom šta se desilo.
Meni na Honor400pro radi polovično.😒 Zapravo, samo u kombinaciji sa drugim uređajem koji - gle paradoksa može biti i drugi telefon!?!Radi na Edge, upravo sam probao
Neko mi je posle rekao da radi samo na Mi browser-u, tako da sam rešio problem. Probaj fabrički browser na tvom telefonu. A nekad, pre godinu možda, mi je radilo i na ostalim, koliko se sećam.Imam 'možda' identičan problem. Kažem možda, jer mi ConsentID funkcioniše kao ključ kada koristim E-uprava na konpjuteru ili drugim markama telefona (osim honor400pro)..
Takođe, zanima me da li je na tvom telefonu sve isprva radilo, pa se u međuvremenu pokvarilo, ili od starta pravi probleme?
Probao 'fabrički' - ne radiNeko mi je posle rekao da radi samo na Mi browser-u, tako da sam rešio problem. Probaj fabrički browser na tvom telefonu. A nekad, pre godinu možda, mi je radilo i na ostalim, koliko se sećam.
Po samom odgovoru na pitanje se može zaključiti da pojma nemaju i da ih boli 'ona stvar' za ovakve probleme..😒Да ли знају шта је конкретно проблем?
Prošle godine smo u firmi prijavljivali stranca.Upravo tako, opšti bolekur. Kad sam ih besomučno maltretirao mejlovima sa pitanjem kad će rešiti problem sa prijavom stranca odgovorilu su "pa možete to da obavite i lično u mup-u"
Šta reći
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari