Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Pozdrav, imam pitanje u vezi sa mobilnom aplikacijom. Ne vidim opciju za podešavanje kvaliteta slike. Zanima me koliko to bude mbps jer imam 10GB za ceo mesec, to trošim najviše na Deezer a eto nekad nemam drugog izbora nego da odgledam F1 preko telefona, jer sam na poslu.
Ne postoji opcija za podešavanje kvaliteta slike u mobilnoj aplikaciji (Tipa: Niži, Srednji, Visoki kvalitet ili konkretno podešavanje rezolucije - FHD, HD, SD,...). Ima samo alatka "Potrošnja podataka", koja ti se nalazi u podešavanjima (ulaziš kada tapneš na sličicu u gornjem desnom ćošku ekrana) pa pomeriš klizač u desno da bi manje trošio megabajte ako si na mobilnoj mreži.
A koliko otprilike to vuče mbps i koliko to dođe za gledanje po satu (i kada je uključeno i kada se isključi) nemam pojma, možda je neko ovde od članova merio i kontrolisao. To bi trebalo da neko od stručnjaka u Yettelu ovde zvanično odgovori.

Jel neko pronasao nacin kako da se instalira aplikacija na amazon firestick?
Koliko me sećanje služi - i pre par godina na ovom istom forumu su neki pokušavali da staru tadašnju verziju instaliraju na Firestick i nisu uspevali, da bi posle nekog vremena ovde usledio odgovor od Yettela da njihova aplikacija ima podršku samo za Google Chromecaste. Zašto nema za ovaj drugi nemam pojma, to nikad niko nije obrazložio. Pretpostavljam da je i dan danas isto tako i sa ovom najnovijom verzijom.

Da li neko zna password, developer page za aplikaciju, baš me zanima šta se krije izaPogledajte prilog 505162
Ma ne znaju ni oni password, zato i ide ovako sa aplikacijom 🤗
To je jasno. Nije, načelno, problem tu kvar . Može uvek da se desi. Jako mi ide na nerve to odsustvo komunikacije.
Da, to je stvarno minimum minimuma koji bi morali da ispune kao pružaoci usluga.
o bi trebalo da neko od stručnjaka u Yettelu ovde zvanično odgovori.
Izgleda da je prilikom odlaska Telenora uslov za Yettel bio da ne smeju ni jednog stručnjaka da zaposle ni slučajno 😁

E, Yettel svaka vam čast, evo ažurirao sam WebOs aplikaciju i ni da se mrdne dalje od početnog ekrana. Taman napravite nešto kršteno i onda ga opoganite ažuriranjem

Da potvrdim za WebOS app - poprilično je sporija u odnosu na staru. Najviše se primeti prilikom promene kanala i listanja EPG-a. Sad je na nivou IRIS-a za WebOS. Što se tiče interfejsa, biće potrebno vremena za navikavanje. Za sad ništa pozitivno.

Dobio emejl, a već imam nov aplikaciju za box šta mogu još da očekujem

"U cilju unapređenja infrastrukture i poboljšanja nivoa usluga koju Yettel pruža, planirano je da 19/09/2025 izvodimo tehničke radove koji mogu rezultirati kraćim prekidom usluga.
Zamolićemo da tog dana uređaje ostavite uključene na mreži kako bismo ih daljinski ažurirali."

@Yettel Srbija imamo problem. U kući imam jedan tv sa WebOS i vaš boks. Boks je priključen na Epson projektor i to mi je pored tv programa zgodno za filmove i serije. Posle ažuriranja na WebOS mi aplikacija više ne radi i sad ne mogu u dnevnoj da gledam tv program. Ili vratite nekako staru verziju da mogu da je opet skinem ili popravljajte šta ste zeznuli.
Molim vas bez onih generičkih poruka da vam kucnem poruku a vi ćete proveriti za mene.

I kod mene na LG-u nova WebOS aplikacija zakucala. Tromija od puža. Sva nova ažuriranja (navodna poboljšanja i unapređenja) su im bukvalno u fazonu - Daj da što pre vratim prethodnu staru verziju.
Žešći amateri....

Na WebOS meni stara radila odlicno. Lose je radila na njihovom boxu. Ova nova je uzas spora.

Ne znam za druge, ali meni se u zadnjih mesec dana (pogotovo u vreme EP u basketu) dešavalo povremeno iskakanje tokom gledanja sadržaja (najčešće utakmica ali i emisija, filmova...). Kako? Lepo - gledam i odjednom me aplikacija sama od sebe izbaci na početni ekran. Kao da sam pritisnuo Back ili Home taster. Onda moram da uzmem daljinac i da ukucam redni broj kanala koji sam pre toga gledao da bi nastavio dalje gledanje. To mi se desilo nekoliko puta - nisam vodio preciznu evidenciju ali sigurno jedno 7-8 puta - ne bitno da li sam gledao prenos uživo ili nešto od ranije (vraćeno ili premotano), mada mislim da se češće dešavalo kada sam gledao premotan sadržaj jer nisam stigao da gledam od početka.

Ne znam da li je još neko imao sličan problem?

Ne znam za druge, ali meni se u zadnjih mesec dana (pogotovo u vreme EP u basketu) dešavalo povremeno iskakanje tokom gledanja sadržaja (najčešće utakmica ali i emisija, filmova...). Kako? Lepo - gledam i odjednom me aplikacija sama od sebe izbaci na početni ekran. Kao da sam pritisnuo Back ili Home taster. Onda moram da uzmem daljinac i da ukucam redni broj kanala koji sam pre toga gledao da bi nastavio dalje gledanje. To mi se desilo nekoliko puta - nisam vodio preciznu evidenciju ali sigurno jedno 7-8 puta - ne bitno da li sam gledao prenos uživo ili nešto od ranije (vraćeno ili premotano), mada mislim da se češće dešavalo kada sam gledao premotan sadržaj jer nisam stigao da gledam od početka.

Ne znam da li je još neko imao sličan problem?
Ne, nije mi se to dešavalo, ali mi se desilo jednom ili dva puta da samo od sebe promeni kanal. Evo, sad WebOS aplikacija hoće da se učita, ali nema tona.
Kako su nas zakecavali pre nego da uvedu UM kanale tako nas sad zakecavaju sa "poboljšanjima" aplikacije.
Pa bre, brate, ako ti uredno plaćam račune daj mi bre aplikaciju da gledam normalno pa kad istestirate i sredite bagove pustite da skinemo tu novu verziju. Ovo je smejurija i pravljenje budalama svih nas koji smo u ugovoru sa njima

Meni ne radi webOS aplikacija. Apdejtovao, zakucalo na settings, tj kad izađem iz settings. Ni da mrdne. Ništa.

Dobijem mail gotovi radovi na Vašoj lokaciji startujte box kad ono ni jedan tv kanal, ala su ga opravili do bola

Prilozi

• 20250922_101243.jpg
    20250922_101243.jpg
    139 KB · Pregleda: 10
Dobijem mail gotovi radovi na Vašoj lokaciji startujte box kad ono ni jedan tv kanal, ala su ga opravili do bola
Proradilo, nikakva razlika, uopšte nema poboljšanja niti promene, isključio box, vratio u kesu, Orion aplikacija super, možda uzmem Eon van mreže dok ne naprave aplikaciju za Vidaa sistem, a ko zna kad će

Nazad
Vrh Dno