LionacBG
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.03.2023
- Poena
- 85
Moja oprema
- Monitor
- Dell
- Miš & tastatura
- Logitech
- Laptop
- HP ZBook 6R5MA0B
- Mobilni telefon
- Huawei P40 Pro Plus
- Pametni uređaji
- Utičnice, Prekidaće, Vaga, Sijalice, Pametna lampa, Čistač vazduha, Pametan DEC fiksni telefon, Pametne kamere, Pametan IR senzor, Daljinski upravljač Logitech, Termometar, STB, ...
- Pristup internetu
- Optički internet
Ne postoji opcija za podešavanje kvaliteta slike u mobilnoj aplikaciji (Tipa: Niži, Srednji, Visoki kvalitet ili konkretno podešavanje rezolucije - FHD, HD, SD,...). Ima samo alatka "Potrošnja podataka", koja ti se nalazi u podešavanjima (ulaziš kada tapneš na sličicu u gornjem desnom ćošku ekrana) pa pomeriš klizač u desno da bi manje trošio megabajte ako si na mobilnoj mreži.Pozdrav, imam pitanje u vezi sa mobilnom aplikacijom. Ne vidim opciju za podešavanje kvaliteta slike. Zanima me koliko to bude mbps jer imam 10GB za ceo mesec, to trošim najviše na Deezer a eto nekad nemam drugog izbora nego da odgledam F1 preko telefona, jer sam na poslu.
A koliko otprilike to vuče mbps i koliko to dođe za gledanje po satu (i kada je uključeno i kada se isključi) nemam pojma, možda je neko ovde od članova merio i kontrolisao. To bi trebalo da neko od stručnjaka u Yettelu ovde zvanično odgovori.