Moras u Italiji da je uzmeš uzivo, verovatno ce ti traži njihov poreski broj (mozes da fiktivni broj generišes onlajn). To im je potrebno samo da bi uneli u sistem. eSIM trenutno ima samo Lyca Mobile (onlajn registracija) i imaju super ponude, uvek sam njih koristioDa li je neko koristio italijanski Iliad? Koliko sam video imaju skroz povoljne pakete. Ako neko ima iskustva, da li ste kupovali u Italiji ili ste nekako uspeli odavde da nabavite, recimo eSIM.
Da li traze pasos ili neku vrstu identifikacije da bi se aktivirao esim?Moras u Italiji da je uzmeš uzivo, verovatno ce ti traži njihov poreski broj (mozes da fiktivni broj generišes onlajn). To im je potrebno samo da bi uneli u sistem. eSIM trenutno ima samo Lyca Mobile (onlajn registracija) i imaju super ponude, uvek sam njih koristio
Da. Takav im je zakon.Da li traze pasos ili neku vrstu identifikacije da bi se aktivirao esim?
Lyca mobile UK 100GB 10£jel ima neko preporuku za esim za uk?
Letos sam koristio Esim4Travel 10GB za 7.68 USD.Trebace mi neki eSIM za Maltu kroz par dana pa sam sveo izbor na Ubigi opciju 10GB za 7 dana, izadje orjentaciono oko 7-8$ u zavisnosti od kupona.
Ima neko iskustva s njima i Maltom?
Sada se kači i na tu Epic mrežu, tako tvrde. 10 GB je koliko vidim 8.53$ na 30 dana.Letos sam koristio Esim4Travel 10GB za 7.68 USD.
Kači se na Melita mrežu 5G, "nije neka" brzina, ali nisam imao problema.
Sad sam se vratio sa putovanja i koristio sam Mozillion, £9 za 30GB na EE mreži. Fino radijel ima neko preporuku za esim za uk?
Ako ćeš vec preko Orange PL-a uzmi lepo Orange Flex prvi mesec čak i besplatno 23GB u EU.Evo da podelim par iskustava sa nekoliko esim aplikacija. Airhub nudi neograničen internet za EU, ali je brzina limitirana na 3/3 Mbps. iRoamly nudi neograničen internet za EU takođe, prvih 2GB je po punoj brzini, nakon toga ide 5/5 Mbps. Holafly takođe nudi neograničen net za EU, ali je tu najgora opcija. 10GB protoka dnevno po punoj brzini, a onda brzina do ponoći pada na 256kbps. Zajedničko svima im je mobilni provajder preko koga prodaju net, a to je Orange PL ili Orange FR.
Prepaid ?Ako ćeš vec preko Orange PL-a uzmi lepo Orange Flex prvi mesec čak i besplatno 23GB u EU.
Onda jedino Starlink.Ja sam hteo nešto "neograničeno" jer mi treba 20ak GB dnevno, međutim najviše se isplati kupiti lokalnu karticu, tj esim i rešiti problem, jer ove varijante za celu EU uvek imaju neki fup ili limit brzine, a probao sam dosta tih aplikacija. Neke esim kartice su koštale 6€ dnevno, i brzina padne nakon 10GB potrošenih. A one jeftinije imaju limit brzine ili 2GB dnevno.
U Americi kamiondzije instaliraju na kamione da mogu da imaju dobar net 😂 tako da nije ni losa solucija za mobilni net. Da se moze iznajmiti mini antena i neki batery pack za nju stvarno bi bilo portabilno resenje za bilo gde u svetu da imas net. Ovako je malo nezgrapno i skupo za nosenje.Onda jedino Starlink.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari