Šta je novo?

Ghost of Yōtei

Ovo je trebao da bude official trailer. Sve sto mi treba od ove igre.
Mada grafika je malko outdated, nista nije napredovala u odnosu na prvi deo. Jedino draw distance.
Prvi sam igrao na PCu a ovo je na konzoli pa mozda zato.

Meni se kec svideo, ali mi deluje da sam ovo već igrao, verovatno jer sam ove godine odigrao Ronina i Shadows. Uzimam day 1 svakako.

Moj stariji odigrao sve "serijale" Shadows-a. I uzmemo Tsushimu, naravno. Pitam ga zašto konstantno igra jednu te istu igru. Kaže: "Pa nije ista, skroz je drugačija" :D.

Ništa ovo dok gameranx ne izbaci before you buy, niko od ostalih mi nije merodavan.

Ocekivano odlicna, nzm da li da je odigram na PS5 ili cekam PC. :D Ortak odradio preorder, stize mu disk, nego sam se odvikao od konzole...

Ja sam hteo da odigram na PC Ghost of Tsushima i jurio legalan kod da aktiviram kada dodjem do informacije, da ne možemo da aktiviramo mi iz Srbije.

Igrao sam na sony 5 te sam hteo da je obrnem i na PC ali mućak.

Sada ću videti kako će ova igra ići ali trenutno mi nije nešto. Možda se eto varam, moram da pregledam više gameplayeva da bi odlučio na kraju.

Kako ne moze, to je mozda bilo ono dok je Sony blokirao, sad valjda mogu sve Playstation igre da se kupe na Steam.

Nazad
Vrh Dno