mislim da je više do rasporeda težine nego kočnice.Tako 3.5-4 obe. Mislim da samo zadnja ode zato sto je kocnica nazad?
mi2pro je stariji model kad se toga jos nisu setili, el kocenje napred, rucna kocnica nazad.mislim da je više do rasporeda težine nego kočnice.
većina trotineta bi trebalo da ima posebnu kočnicu napred, pozadi elektronsko kočenje/regeneracija koja možda i nije uključena.
a zadnja guma trpi 60-70% težine vozača i toku vožnje, ako ne i više, naročito pri ubrzanju i kočenju.
Mislim da mi se ne isplati, odnosno postoji konverzija na 10" nisam se puno udubljivao, ali verovatno trebaju da se menjaju i tockovi i i zadnji blatobran i da se preprogramira trotinet, a meni trota sluzi najvise leti kad mi je previse vruce da vozim bicikli na posao i nazad da se ne oznojim uzbrdo, ili kad ostavim auta kod majstora/na registraciju da se vratim i slicno.Ne znam da li na taj model mogu da se montiraju gume sa gelom ali ako mogu - ja bih to uradio. Ne znam da li mi veruješ ali vozim isti skuter od 2022 i nisam niti jednom morao da menjam gumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari