S srdjancane Zapažen Učlanjen(a) 16.08.2025 Poruke 1 Poena 1 24.08.2025 #91 Trustee ne izdaje vise ni virtuelne kartice za Srbiju,CG,Bosnu a ni Quicko koji je povezan sa njima tako da ne vredi se ni registrovati
Trustee ne izdaje vise ni virtuelne kartice za Srbiju,CG,Bosnu a ni Quicko koji je povezan sa njima tako da ne vredi se ni registrovati
M magnetic Slavan Učlanjen(a) 07.05.2012 Poruke 552 Poena 215 24.08.2025 #92 srdjancane je napisao(la): Trustee ne izdaje vise ni virtuelne kartice za Srbiju,CG,Bosnu a ni Quicko koji je povezan sa njima tako da ne vredi se ni registrovati Kliknite za proširenje... Da, Trustee izdaje svoje platne kartice samo legalnim punoletnim stanovnicima EEA.
srdjancane je napisao(la): Trustee ne izdaje vise ni virtuelne kartice za Srbiju,CG,Bosnu a ni Quicko koji je povezan sa njima tako da ne vredi se ni registrovati Kliknite za proširenje... Da, Trustee izdaje svoje platne kartice samo legalnim punoletnim stanovnicima EEA.
C cryptodolar Zapažen Učlanjen(a) 15.09.2025 Poruke 3 Poena 1 16.09.2025 #93 Dali se pojavila nesto novo slicno trustee a da moze iz srbije da se dobije kartica
D delibasa Cenjen Učlanjen(a) 09.04.2017 Poruke 668 Poena 115 Danas u 04:11 #94 magnetic je napisao(la): Da, Trustee izdaje svoje platne kartice samo legalnim punoletnim stanovnicima EEA. Kliknite za proširenje... Trustee Plus kod mene i dalje radi bez problema (novcanik i virtuelna kartica), ne znam kako je za nove korisnike.
magnetic je napisao(la): Da, Trustee izdaje svoje platne kartice samo legalnim punoletnim stanovnicima EEA. Kliknite za proširenje... Trustee Plus kod mene i dalje radi bez problema (novcanik i virtuelna kartica), ne znam kako je za nove korisnike.
C cryptodolar Zapažen Učlanjen(a) 15.09.2025 Poruke 3 Poena 1 Danas u 17:16 #95 delibasa je napisao(la): Trustee Plus kod mene i dalje radi bez problema (novcanik i virtuelna kartica), ne znam kako je za nove korisnike. Kliknite za proširenje... Novi koji se registruju ne mogu da dobiju karticu samo ko se registrovao na vreme
delibasa je napisao(la): Trustee Plus kod mene i dalje radi bez problema (novcanik i virtuelna kartica), ne znam kako je za nove korisnike. Kliknite za proširenje... Novi koji se registruju ne mogu da dobiju karticu samo ko se registrovao na vreme
B Bokolo Slavan Učlanjen(a) 30.03.2008 Poruke 40 Poena 305 Danas u 17:57 #96 cryptodolar je napisao(la): Dali se pojavila nesto novo slicno trustee a da moze iz srbije da se dobije kartica Kliknite za proširenje... Mene isto zanima
cryptodolar je napisao(la): Dali se pojavila nesto novo slicno trustee a da moze iz srbije da se dobije kartica Kliknite za proširenje... Mene isto zanima