Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Nema od ovoga ništa barem što se tiče MTS, pre skoro dva meseca sam tražio ponudu za obnavljanje box 4 paketa. Za celo to vreme samo je jedan član napisao status "rešeno" i to za čini mi se za SBB.

Izvinjavam se na možda na off ali valja znati.

Niko se ne javlja. Ja sam imao par kontakata od ranije, nevezano za ovaj forum (MTS i Yettel). Aktuelna ponuda im je 6 meseci 50% popusta. Dogovor kucu gradi! Razlika u ceni je taman za cenu fiksnog telefona

Ekipa,

Tu smo, agenti.
S' obzirom da se ne smemo javno oglašavati čekajte da se javimo, lep pozdrav. 👍🏻

Kao novi korisnik tražim najbolju ponudu samo za kućni internet, bez tv-a, Beograd. Preferiram A1, ali ako neko ima bolju ponudu slobodno je dobrodošao.

Nema od ovoga ništa barem što se tiče MTS, pre skoro dva meseca sam tražio ponudu za obnavljanje box 4 paketa. Za celo to vreme samo je jedan član napisao status "rešeno" i to za čini mi se za SBB.

Izvinjavam se na možda na off ali valja znati.
Opštepoznata činjenica je da agenti ne rade obnavljanje ugovora. Agenti rade samo nove korisnike i tome služi ova tema

Potreban mi je internet (samo internet, eventualno TV ako je dobra ponuda) paket, minimum brzina 200/100 npr., lokacija Novi Sad (Grbavica). U zgradi postoji mts opticki prikljucak i SBB, ne znam za ostale...

Trenutno imam MTS BOX3 paket. Potreban mi je internet + televizija, hteo bih da predjem kod drugog provajdera u slucaju da ne dobijem veliki popust kod MTS-a. Lokacija je Beograd, Zemun.

Potrebna ponuda za samo internet na Zvezdari, Beograd, po mogućnosti optiči internet i većze brzine. Hvala unapred!

Tražim ponudu za MTS box 3M ili Box 2M

• Trazim ponudu za net+tv (optika, malo jači protok zbog rada od kuće)
  • Novi korisnik
  • Novi Sad (Telep/Liman)

Нова перспектива те нови захтев:
1. Нов корисник
2. Може нет и ТВ комбо
Београд, Врачар.

Trazim ponudu za A1 optika/tv
Novi korisnik
Zrenjanin,kuca
postoji stari MTS-ov opticki kabel na tavanu

MTS Box 3 L (optika 600/600) ističe sutra, a A1 Neo23 mi ističe za mesec dana. Tražim bolju ponudu za ostanak ili prelazak u drugu mrežu.

Roditeljima na selu ističe UO sledećeg meseca pa mi treba ponuda za obnovu. Trenutno koriste fixni, internet i tv i plaćaju samo pretplatu za fixni. Znači treba mi ponuda za sve ovo, nešto najpovoljnije i mislim da može samo Telekom i možda Orion (ako neko zna za neki drugi provajder može i to). Okolina Gornjeg Milanovca je u pitanju.
Hvala.

Ponuda za optika mts box 3 s buduci da u aplikaciji imam moucnost da ponesem zahtev za obnovu ugovora kao i ponude (net+tv) za Yettel ili A1 za od 1.decembra.

Iz Nisa sam. Treba mi jedna ponuda za net a druga za net + TV

Novi korisnik, tj. imam Orion net bez ugovorne obaveze.

Ponuda za Mts, Yettel, A1. Trenutno sam na Mts 200/200, televizija i mobilni nisu potrebni. Ugovor ističe za nekih 30 dana. Pirot.

Trazim ponudu za obnovu ugovora u mtsu (BOX 3 M), istekao ugovor pre 2 meseca.

Ja bih zamolio da mi se javi neko za podrucje Novog Pazara, zainteresovan sam za opticki net, eventualno i tv ako bude ok ponuda. Novi sam korisnik, zgrada ima mts optiku. Ako neko od agenata ima kolegu koji pokriva ovaj grad, molim Vas kontaktirajte me. Hvala

Tražim ponudu za MTS optika/tv
Novi sam korisnik. Kuća Zrenjanin. Mislim da je bio pre SBB priključak tu.

Tražim ponudu za MTS optika/tv. Zgrada je u pitanju, sprovedena je optika, moze mts i yettel, ali i drugi dolaze u obzir.
Novi sam korisnik.

Trazim ponudu, ugovor MTS box4 crveni istice u decembru. Moze MTS, Yettel ili A1. Krusevac je u pitanju

Trazim najbolju ponudu za SUPERNOVU, postoji mogucnost optike na adresi. Istekao ugovor sa SBB.

Ističe mi box4 za ~15 dana kod mts.

Preneo bih mobilni broj u a1, ako ima neki agent sa ponudom nek me kontaktira.

Beograd je u pitanju.

Hvala.

Pozdrav, treba mi najbolja ponuda za net+tv. Niš. U zgradi ima mts optika i sbb/yettel optika. Koristim trenutno SBB.

Nazad
Vrh Dno