Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Yettel ugovor ističe 01.10. hteo bih da ga produžim barem da dobijem 50% 24 meseci, ako je moguće neka se javi neko iz yettela iz Niša

Krajem meseca mi istice ugovor hteo bi da uzmem iphone 17 i neo ultra da li mogu neki posust na paket da dobije.Ako moze neki agent da se javi.Hvala

Pripejd sam u A1, hoću da uzmem Samsung S25 Ultra, može i u A1 može i u MTS, pa ko da bolju ponudu. Ako može neki agent da se javi. Hvala!

Pozdrav, ocu istice paket od oko 900 dinara senior...poslali su mu poruku da predje na start paket uz 200din popusta uz telefon za 1din
ali njemu je to previse,a telefon mu ne treba
ako ima neko iz A1 da ponudi nesto u tom cenuvnom rangu.
zainteresovan je da uzme i internet i televiziju.

Potreban agent za prelazak iz Yettel-a u A1, Niš i Novi Sad, bez uređaja.

Poslednja izmena:
Da li ima nekog broj agenata za yettel, ugovor ističe 01.10. hteo bih da ga produžim barem da dobijem 50% 24 meseci, u suprotnom bi presao na drugog provajdera, pa bi mi i taj kontakt bio potreban, hvala unapred.

MTS prepaid broj razmisljam da prebacim na Yettel ili A1, ako ima neko od agenata sa ponudom koja nije standardna, bio bih zahvalan. :)

Potreban agent A1 za KućniNet - jedna pretplata sigurno, a možda i još jedna. Užice, Požega i okolina.

A1 dva broja ističe pretplata u oktobru sa Neo 23 idem na Neo surf, probao on line neće da prihvati, elem neka se javi agent da to završimo što pre da ne idem u poslovnicu

Hoću da uzmem Samsung S25 Ultra 256GB u A1 ili MTS, rata telefon+tarifa ne veća od 7.000 mesečno. Ako ima neko da se javi u inbox. Hvala!

Potreban agent iz A1 da da ponudu jer bih podneo zahtev za prelazak iza A1 u Mts.Pre paid je u pitanju

Za 6 dana, 18.09.2025.god, ističe mi postpaid ugovor NEO NEO u A1 i hoću da prenesem broj u MTS. Ako ima neki agent molio bi za ponudu u inbox.

Za MTS idi u poslovnicu, imaju akciju 15 meseci po 1 din, ostatak 9 meseci puna cena, ne treba da se juri niko da te cima za to. Bio sam i podneo zahtev.

Pošto me iz Yettela nije niko kontaktirao za 6 brojeva koje posedujem (svi su u porodici i na mene i intenzivno se koriste) sad molim A1 agenta da me kontaktrira.

Potreban agent iz Supernove ili MTSa , istekao mi je ugovor za internet u Supernovi , hteo bih da objedinim fiksni i internet .

Potreban mi je agent iz bilo koje mreže. Trenutno imam MTS pripejd broj i A1 postpejd broj bez uređaja, koji ističe u julu 2026. Želim da uzmem iPhone 17 Pro Max, molim vas da mi ponudite najbolje opcije.

Pošto me iz Yettela nije niko kontaktirao za 6 brojeva koje posedujem (svi su u porodici i na mene i intenzivno se koriste) sad molim A1 agenta da me kontaktrira.
Kontaktirace te kad budes podneo zahtev da predjes u drugiu mrezu.
Milion puta je to ovde ponovljeno.

Majci istekao ugovor u a1 senir paket. Htela bi u yettel zbog signala, koji joj jedino radi dobro u stanu. Ako ima neko iz yettel a za neku povoljniju ponudu od one na sajtu, neka se javi.
Hvala

Bratu istice ugovor u MTS-u, 22.9.2025. Potreban agent za prenos broja u A1 mrezu.

Za 7 dana mi ističe ugovorna obaveza na Omorika S paketu. U igri su tri opcije:

1. Ostanak u mts-u uz neku tarifu cenovno u rangu sadašnje
2. Prelazak u A1 postpaid u slučaju odgovarajuće ponude i
3. Prelazak u A1 prepaid, gde koliko sam shvatio je u toku promocija bespalatan Mega Plan 6 meseci...

Ne znam ima li yettel trenutno nešto kršteno u ponudi... EDIT: NEMA

It's official, istekao je...

Potrebna ponuda za Yettel broj kome je istekao ugovor (Go Start).
Hteo bih da ostanem u Yettel mreži pod sličnim uslovima.
Zamolio bih i ponude za prenos broja u MTS/A1.

За Yettel број (Total 4) коме је истекао уговор потребна ми је понуда.
Желео бих да останем у Yettel мрежи уз сличне услове.
Молим и понуде за пренос броја у MTS или A1.

Sutra mi istice ugovor u mts-u, molim A1 agenta da me kontaktira, Niš.

Yettel ugovor ističe 01.10. hteo bih da ga produžim barem da dobijem 50% 24 meseci, ako je moguće neka se javi neko iz yettela iz Niša

Nazad
Vrh Dno