Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Da li je neko testirao kvalitet zvuka i ima li neke velike razlike? PRedpostavljam da su samo novije numere pokrivene kvalitetnijim zvukom, dok neke starije pesme i albumi nisu? Tako je do sada bilo i video sam veliku razliku u nekim albumima iz 88, 89... Ove nove stvari ništa nisu dobre, pa i nema efekta ako će njih da furaju. :D

Znaci ja koji imam Indijski Spotify,necu imati HiFi?Nema veze,imam svakako Apple Music i Tidal.

Dao bih sansu Spotifaju, ali vec imam deezer za dz i samo placam Tidal. Desi mi se da pustim rendom na yt music.

Lepe vesti, samo se predugo cekalo. Zato sam prvobitno presao na Tidal, pa zatim krenuo i deezer da koristim kao back-up.

The biggest upgrade to Spotify’s free tier is the new “Pick & Play” feature. Spotify said that you can dive into any album or playlist, tap the song you want, and start listening right away. Free users were once stuck with shuffled playlists, so this is a welcome change.

Spotify omogućio miks između pesama, lepo funkcioniše. Ponekad zabaguje.

Juče je ažurirana aplikacija, proveri da nije do toga

Features puštaju preko servera, tako da verzija app ne treba da ima uticaja. Clear cache i log out i log in su kod mene rešili.

Lista ne moze da bude tudja vec mora lokalna vasa i ne moze liked songs vec mora bas playlist.
Ako imate neku community playlistu, ima opcija tri tacke pa add to another playlist i onda create new.

Nazad
Vrh Dno