Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Hoċe li biti time pogođeni i korisnici koji plaċaju YT Premium putem Applea sa npr. indijskim računom

Duže putovanje ili preseljenje u drugu zemlju:

• YouTube Premium članstvo se treba pretežno koristiti u zemlji u kojoj ste se registrirali.
  • Ako ste na putovanju više od 30 dana ili se preselite u drugu zemlju ili teritoriju, možda ćemo poduzeti radnju za vašu pretplatu, kao što je pauziranje ili otkazivanje. Obavijestit ćemo vas kada izvršimo promjenu. Ako je pretplata dostupna na vašoj novoj lokaciji, možete se ponovo registrirati da zadržite pristup pogodnostima članstva.
Navođenje lažne lokacije:

• Da osiguramo da možemo nuditi odgovarajuće pakete i cijene, prilikom registracije za YouTube Premium pretplatničke pakete morate tačno navesti zemlju u kojoj ćete ih koristiti. Ako navedete lažnu lokaciju (npr. koristite VPN) ili pokušate zaobići ograničenja pristupa i dostupnosti, vaša pretplata će možda biti podložna otkazivanju.

Ja iskreno mislim da necemo odmah. Mislim da je veci fokus Google-a za korisnike koji su kreirali pretplatu direktno preko sajta.

pobrisan je skorašnji off-topic. ovo nije tema kako izbeći reklame, za alternativne aplikacije i sl., ovo je tema za (što povoljniji) porodični paket

za problematiku oko blokiranja reklama za one koji neće uopšte da plaćaju YouTube postoji tema

Potrebna su mi dva mesta u srpskom family planu, za gospođu i mene :)

Dodan duo plan za YouTube Premium u Indiji. Cene preko Applea su:

• single 1.90€
  • duo 2.80€
  • family 3.80€

IMG_7968.jpeg

Jos kad bi dodali godisnji plan i da nas ne diraju preko Apple-a.

Potrebna su mi jedno ili dva mesta u srpskom YT Premium Family planu.

Jos kad bi dodali godisnji plan i da nas ne diraju preko Apple-a.
Meni su upravo potvrdili da me nece dirati jer imam potvrđen student status.
Iz ove poruke sam shvatio da se moze i pretplata iz TR/IN kupiti i sa bilo kojoj karticom direktno na sajtu ako si student. Ili sam nesto pogresno shvatio?

IMG_8007.jpeg

Kako studentski preko Apple, i u kojoj zemlji? Meni tu opciju ne nudi uopšte.

Ne bih uzimao zdravo za gotovo odgovore podrške (radio godinama u industriji, neverovatno koliko agenti koji odgovaraju ne znaju i koliko oprečnih informacija se daje). Naravno da se nadam da nikoga neće da diraju, nego samo kažem.

Kako studentski preko Apple, i u kojoj zemlji? Meni tu opciju ne nudi uopšte.

Ne bih uzimao zdravo za gotovo odgovore podrške (radio godinama u industriji, neverovatno koliko agenti koji odgovaraju ne znaju i koliko oprečnih informacija se daje). Naravno da se nadam da nikoga neće da diraju, nego samo kažem.
Ne preko Apple, direktno na njihovoj stranici.

Međutim, sad ne mogu nikako da nađem neki VPN koji moze da otvori youtube.com/premium tursku verziju da ponovno proverim ponudu. Ali i dalje mi skida taj studentski iznos.

Neće ni meni da pokaže, sad sam probao.

Veorvatno bi ControlD tu mogao da pomogne, ali ne znam vredi li plaćati ga samo da bi video trenutnu ponudu.

VPN Turkey

Prilozi

• Screenshot_20250912_180853_YouTube.jpg
    Screenshot_20250912_180853_YouTube.jpg
    90 KB · Pregleda: 80
  • Screenshot_20250912_180353_Chrome.jpg
    Screenshot_20250912_180353_Chrome.jpg
    74.8 KB · Pregleda: 80
Videcemo uskoro… moja teorija da nas mece dirati u pocetku sa Apple-a. Videcemo…

Pozdrav, imam youtube premium family i drugaru izbacuje da nismo iz iste zemlje, a kupljeno je preko Srbije. Da li postoji neko rešenje?

Meni su upravo potvrdili da me nece dirati jer imam potvrđen student status.
Iz ove poruke sam shvatio da se moze i pretplata iz TR/IN kupiti i sa bilo kojoj karticom direktno na sajtu ako si student. Ili sam nesto pogresno shvatio?

Pogledajte prilog 505009
Kako se potvrđuje status studenta? Imam 43god 😁

Pozdrav, imam youtube premium family i drugaru izbacuje da nismo iz iste zemlje, a kupljeno je preko Srbije. Da li postoji neko rešenje?
Neko od vas dvojice treba da promeni zemlju, niste u istoj zemlji. Play store> settings>general

Ima objašnjeno na Tidal temi. Samo se popune podaci na potvrdi, njihov sistem proverava samo podudaranje imena, datuma rodjenja itd (podatke izmisliš naravno)
Našao sam formu ali gde to prilažem?
Screenshot_20250912_223809.jpg
Nakon ovoga me vodi na sajt fakulteta da se ulogujem 🥴Screenshot_20250912_224344.jpg
Edit:
Uspeo sam sve, videćemo koliko će deda dugo biti premium 😂
Screenshot_20250912_230702.jpg

Poslednja izmena:
^ Da,da, provalio sam to odmah pa sam editovao post u međuvremenu kad sam sve završio. Tebi svakako hvala na smernicama. 🍻

Hmmm meni odbija karticu kaze mora biti iz zemlje placanja😂🤔 tj turske

Da li moze sa istom (turskom) karticom da placas vise naloga ili ti vezuju karticu samo za 1 nalog?

ako sam dobro razuneo, ako uzmem nalog na godinu dana i nakon toga promenim na zemlju regiona gde je kupljeno, ne bi trebali da diraju? pitam jer vec dugo uzimam razlicite servise preko nekog lika sa KP i nikad nisam imao problem do sada a on mi i dalje tvrdi da sve normalno radi i da mogu i dalje uzeti godinu dana premijuma bez bojazni

Nazad
Vrh Dno