Šta je novo?

Periferni uređaji Štampač za manju firmu

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

mihajlosd

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2012
Poena
275
Pozdrav drugari. Nisam baš u tematici što se tiče štampača pa bih trebao jedan savet od vas. Šta biste mi preporučili kao najbolji izbor za jednu manju firmu. zahtev je da ima opciju štampe i skeniranja i A3 formata. Dajte preporuke i za kolor i za crno bele. Isto tako dolaze u obzir i polovni uređaji. Hvala

savet: iznajmljivanje A3 laseraša u boji
u rentu su uključeni toneri, tako da tu nema brige. ako uređaj ne može da se popravi na licu mesta, zameni se

Ajde dajte mi preporuku od koga bi bilo najbolje rentati, a da nudi mogucnost rentiranja i van Beograda (Smederevo). Moze i pp ako je zabranjeno zbog reklame. I za slučaj da se ipak odlučim za kupovinu koje modele biste mi preporučili? Znači da je obavezno a3 i laser, a kolor-mono tu bi presudila razlika u ceni. Gledao malo po netu vidim za te neke moje upite najčešće mi izbacuje Kyocera-u.

U mojoj prošloj firmi smo na preporuku kupili polovan crno/beli Canon kopir sa mogućnosti štampe i skeniranja do A3 formata.
Kopir je odlično radio, zamenili smo neki valjak jednom, a toner sa prahom je bio reda veličine oko 1.500din i izvlačio je nekoliko hiljada kopija bez problema.
Čovek koji nam je prodao kopir je radio i taj manji servis i čini mi se da mu se firma zvala Canon Koki pa probaj da ga nađeš na internetu sa ogradom da sam zadnji put komunicirao sa čovekom pre Korone i ne znam da li uopšte radi još uvek.

Nazad
Vrh Dno