Šta je novo?

Tanki iPhone Air je dizajnerska pobeda za Apple, ali sumnje u AI mogućnosti bacaju senku

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iPhone-17-Air-33.webp

Tanki iPhone Air je dizajnerska pobeda za Apple, ali sumnje u AI mogućnosti bacaju senku​

Apple je predstavio iPhone Air, najtanji iPhone do sada, ali analitičari upozoravaju da Apple i dalje prilično kaska u trci sa veštačkom inteligencijom

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...pple-ali-sumnje-u-ai-mogucnosti-bacaju-senku/

Air je najgori model, base model je apsolutni pobednik.

A za "Apple Intelligence" treba neko da ih tuži, bukvalno su lagali sve što su trabunjali prošle godine.

Zato su i dali hardver ove godine, očigledno dogorelo.

Nemoj da si kao ovi što voze na dizel i neće da pređu na elektriku i na svaka 2 sata prave 45 minuta pauze da dopune bateriju.

Air je najgori model, base model je apsolutni pobednik.

A za "Apple Intelligence" treba neko da ih tuži, bukvalno su lagali sve što su trabunjali prošle godine.

Zato su i dali hardver ove godine, očigledno dogorelo.
Slazem se da je base model najbolja kupovina. Mada mi je okej pristup i za air. Meni (koji sam bas light user) odgovara tanak i lagan telefon da ga ne osetim u toku dana u dzepu pantalona ili sakoa a da sa tom dodatnom baterijom povecam kapacitet onda kada mi zatreba a kada mi tezina i debljina vise nisu bitni (npr setnja u prirodi ili putovanje ili skijanje npr). Ako je ta razlika u tezini drasticna u odnosu na base, uzecu Air. U protivnom, base model bez razmisljanja.

Dizajnerski liči na Poco C i M seriju. Jeftino, maco! 😉

Nazad
Vrh Dno