DarkoDjeric
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2019
- Poena
- 135
Evo i meni stigao drugi,unutra ovaj papiric garancija 2 godine,extra nema sta ocekivao sam tamo nekad u novembru da ce stici.
Mozda je bolje da ga prodas dok radi?Ipak necu nositi telefon u servis. Juce je ceo dan bio u kolima na suncu i danas kad sam ga upalio, radi sve normalno. Koristicu ga ovako jedno vreme, pa ce cerka da ga nasledi.
Neko je imao problem nedavno, promocija za kupovinu S25 serije je bila u pitanju, pokloni su bili punjac, sluskice i tablet. Decko otvorio paket (koji je preusmerio na paketomat jer valjda nije bio kuci), slusalica u njemu nema i bilo je naznaka da je kutija otvarana. Pisao je direktno Samsungu i receno mu je da ce mu poslati naknadno slusalice.Sta bi se desilo i koja je procedura da taj paket bez otkupnine i potpisa nije stigao do tebe?
Necu. Ostavicu ga cerki. Jedna kupovina manje. Ja cu se vratiti na xiaomiMozda je bolje da ga prodas dok radi?
Pa kako drugačije.Stigao i kod mene,
Bex kurir, kupovina prijavljena 2 jula, unutra originalno zapakovan telefon sa papiricem garancije 2 godine.
AL si ti koristan s komentarom. Samo sam naveo detalje sadrzaja kutije. Garanciju sam svakako ocekivao.Pa kako drugačije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari