Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Evo i meni stigao drugi,unutra ovaj papiric garancija 2 godine,extra nema sta ocekivao sam tamo nekad u novembru da ce stici.

Ipak necu nositi telefon u servis. Juce je ceo dan bio u kolima na suncu i danas kad sam ga upalio, radi sve normalno. Koristicu ga ovako jedno vreme, pa ce cerka da ga nasledi.

Stigao i kod mene,
Bex kurir, kupovina prijavljena 2 jula, unutra originalno zapakovan telefon sa papiricem garancije 2 godine.

Sta bi se desilo i koja je procedura da taj paket bez otkupnine i potpisa nije stigao do tebe?
Neko je imao problem nedavno, promocija za kupovinu S25 serije je bila u pitanju, pokloni su bili punjac, sluskice i tablet. Decko otvorio paket (koji je preusmerio na paketomat jer valjda nije bio kuci), slusalica u njemu nema i bilo je naznaka da je kutija otvarana. Pisao je direktno Samsungu i receno mu je da ce mu poslati naknadno slusalice.

Ali definitivno postoji ta opcija da kurir jednostavno potpise umesto tebe i nikad ti ne isporuci paket. Ja sam do sad dobijao poklone iz tih promocija oko 6-7 puta i svaki put je sve bilo bez problema.

Ja mislim da je meni DExpress-om stiglo, nisam ništa potpisivao, samo preuzeo. 7. jula sam se registrovao.

Danas sam neplanski pazario S24 fe za 330€, nov sa garancijom, na KP
Čovek kupio dva na promociji, jedan bio višak. Nisam mogao da odolim ceni.

Koristan isto koliko i tvoj, kakvo pakovanje si očekivao i da ti dođe bez garancije, pa nisi na KP kupovao telefon, već u ovlašćenoj prodavnici...
Neka si ti meni odgovorio, da si živ i zdrav!

Za pakovanje je normalno da telefon dođe u originalnoj kutiji, ipak je Samsung zvanično organizovao promociju a ne neki Mika sa buvlje pijace pa da telefone šalje umotane u novine.
A što se tiče garancije, kad je prošle godine organizovana promocija da se uz A55 dobija Galaxy Watch, meni je stigao samo sat u originalnom pakovanju bez ikakvog papira, tako da je ova otpremnica veliki napredak 😉

Nema potrebne ni papir da ti daju, kad je iz legalnih kanala sve se proveri preko IMEI broja.

Mozda bi uzeo ovaj Samsung s24fe 128gb verziju sa promocije pa me zanima sta je od papira potrebno za ostvarivanje garancije u slucajju da zatreba.
Telefon dolazi sa nekim papirom, overen pecetom united media cini mi se i pise serijski broj. Nema fiskalnog racuna.
Da li je to dovoljno?

Jedno bezveze pitanje s24 ultra kod nas ima SnapDragon ?Samo s24 obican i + imaju exynos?
Ultre imaju li problem sa prijemom signala?

Vrh Dno