Šta je novo?

Pametan start školske godine: moto g05 u specijalnoj ponudi

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Moto-g05-srbija-cena.jpg

Pametan start školske godine: moto g05 u specijalnoj ponudi​

Kompanija Motorola organizuje Back to School kampanju sa posebnim cenama za moto g05 u prodavnicama i online kanalima Gigatron i Tehnomedia šopova

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/pametan-start-skolske-godine-moto-g05-u-specijalnoj-ponudi/

Џаба им ови телефони, можда само за сениоре и оне који телефон користе као пре 20 година. Сада клинци играју игрице и треба им нешто бар из средњег сегмента.

Dati detetu da igra igrice na telefonu je meni jednaka ludost kao voditi ga u kazino.
Ako mu je do igara, uzeti Playstation, Switch, Xbox ili PC.
Na mobilnim telefonima kvalitetnih igara praktično i da nema - samo loše prikriveno kockanje.

Klinci igraju ono što se igra u odeljenju. Gomile tih igrica nema na konzoli. Naravno tu je family link za kontrolu. A te igrice koje igraju se menjaju iz meseca u mesec.

Zato sam ja klincima kupio Laptop, PS4, PS5, tablet, telefon i na kraju Anbernic konzolu. Neka igraju šta žele i šta druga deca igraju, a ne da budu izopšteni iz društva.

Nemam nikakav problem da deci dam izbor. Deca se ugledaju na roditelje. Mogu da budu dobri đaci i dobri ljudi, bez obzira na to što mogu da dobiju bilo koje parče tehnike ili patike od 100+€.

Ništa protiv konstruktivnih izbora nemam.
Kod mene u kući stoji PS5, Switch , 2 laptopa, gejming PC, tablet.

Ali većina igrica na telefonu su mi ❌, jednako kao i kladionica / kazino, makar do određenih godina zrelosti.

Mislim da je jako bitno usmeriti na kvalitetan sadržaj i dati deci alate da se odnose pametno sa često lošim uticajem društva, da ne budu povodljivi, naivni i da uče da razdvajaju žito od kukolja.

Nisu sve igre jednake, nisu sve platforme jednake, nisu sva iskustva jednaka.

Postoji ceo spektrum od duboko konstruktivnih do duboko destruktivnih i treba plivati u tome. Nije lako iščupati se iz svakog potonuća i neka potonuća je bolje ne doživeti i neke greške bolje ne napraviti. Ili ih napraviti u kontrolisanim uslovima sa kontrolisanom količinom štete koju mogu prouzrokovati.

Da, kontam šta hoćeš da kažeš. Gomila igara sa gomilom pullovanja heroja. Rare, Epic, Legendary. Radovanje kad izvučeš legendarnog ko 5 istih da je izašlo na poker automatu.

Vrh Dno