Slucajno ovo ugledah moj brat iz familije je isto imao,problema sa doticnom firmom
>LINK<Creditexpress D.O.O. .Uzeo burazer telefon uz neznam tacno koji tarifni paket a kod gazde privatnika radio na crno (nece gazda da placa,penziono i zdravstveo),i to je neko vreme funkcionisalo.Posle oko pola godine ne lezi vraze propade firma gazda katanac u bravu a moj burazer osta bez posla,nije platio A1 par racuna i oni odmah prodali dug firmi pod linkom gore.Posle par meseci nasao je drugi posao ista prica na crno (tavi su privatnici,ako se zalis ili ga prijavih otkaz odma iako si na crno zaposlen).I evo skoro godinu dana ga cimaju salju mu razne mailove prete,isao je i u A1 da pita da plati glavni dug sad kad i nekako moze...kazu mu "Nemoze taj dug je prodat,a kod nas ste na crnoj listi".Verovatno misle da kod njih vise,ne moze da uzme nista?Malo sam Guglao i ispricao mu sta po Guglu pise,da ce ovi da ga cimaju i prete sve dok njima ne plati a ne A1.A i dug je sad poprilicno narastao,kako ce to ispasti na kraju neznam on tolike pare nema za glavni dug je i mogao bio je oko 25000 dinara...ali ovoliko sad nema sanse celu kucu izdrzava od te crkavice koju primi.A posto je na crno za sistem,je to nevidljivo bar mislim?Inace da dodam glana firma koja potraje pare sad od njega,je neka firma iz Poljske osnovana 1999 a u Srbiji,posluju od 2006g.Cim im operator proda dug krece masiranje koliko vidim iz prethodnih postova...evo i dva bar meni zanimljiva citata sa njihovog sajta
" Poslovni sistem CREDITEXPRESS Group posluje još od 1999. godine. Danas smo prisutni u 6 evropskih zemalja u kojima pružamo koherentne
i efikasne usluge visokog kvaliteta klijentima u svakoj
zemlji u oblastima upravljanja dugovanjima,
otkupa potraživanja i aktivnostima naplate.
Poslednjih godina preko 3.000 klijenata dobilo je našu pomoć, što im je omogućilo da se koncentrišu na svoje poslovanje umesto na upravljanje dugovanjima." i
Upravljanje dugovanjima kod kojih naplata deluje beznadežno predstavlja jedinstvenu uslugu kompanije
CREDITEXPRESS Group.
"Mi pratimo finansijski status dužnika kroz decenije putem telefona, pisama i kontakta s agentima.
Ako između dužnika i kompanije za upravljanje dugovanjima postoji redovna komunikacija,
odgovarajući metod upravljanja dugovanjima može da se primeni čim se dužnikova finansijska situacija poboljša.
Ova opcija može da bude posebno efikasna u nestabilnim finansijskim periodima, kada dužnik nema prihode, ali postane ponovo solventan kada dobije novi posao.".
Znaci sumarno ima 2 opcije ili da im plati sumu koju nema vec je presla 100.000d kako mi prica,ili da trpi i cuti kao sto pise vec gore u pojedinim objama